reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
@pudrowaona5 swietnie
@89Katia haribo?
@Majeczka85 to niezle bagietka ser i ketchup zamiast bagietki z nutella zawsze moze byc miks nutelli z ketchupem ;-)

Ja przy corze jadlam tylko chlebek z miodem i bananem teraz jajka pod kazda postacia i rogal z maselkiem wiecej do sczescia mi nie potrzeba

@pudrowaona5 swietnie
@89Katia haribo?
@Majeczka85 to niezle bagietka ser i ketchup zamiast bagietki z nutella zawsze moze byc miks nutelli z ketchupem ;-)

Ja przy corze jadlam tylko chlebek z miodem i bananem teraz jajka pod kazda postacia i rogal z maselkiem wiecej do sczescia mi nie potrzeba

Misie, ale takie z lidla :)

Spaaac.... jeszcze synek siedzi w wannie, wiec wieczorny rytuał dopiero pod nami.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Jestem Po wizycie. Duzo do ogladania nie bylo. Serce Jeszcze nie bije, widac zarodek Ale jest tak maly ze Go zmierzyc nie mogla. Kazala przyjsc za 3tygodnie.
1490636868-aaaaaa.jpeg

Napisane na ZTE Blade L6 w aplikacji Forum BabyBoom

@ewelinaneme balas sie biegunki a ja takowa przez ostatnie 14dni przechodzilam wystraszylas mnie tym postem o poronieniu ze to moze byc objaw i zeby bylo smiesznie dzisiaj zero biegunki zero wymiotow pewnie jutro ze zdwojona sila uderza mdlisci od rana do nocy:-)

@lena_89 moja corcia jest z 29 czerwca

Wszystkim wizytujacym gratuluje serduszek i rozmiarow maluchow ciekawe co ja zobacze w czwartek:-)

@89Katia wcale sie nie dziwie ze poszlas szybciej na wizyte z calego serca gratuluje oby tak dalej i mniej stresu

@Mimi2330 piekne zdjecia:-)

@KaSia86 ale nabroiliscie:-pmnie po seksiku brzuszek mnie pobolewal wiec narazie zero seksiku

Chyba Inka pisala ze wstrzemiezliwosc nie zaszkodzi i tego samego zdania jestem

@Adrianna.em dobrze ze pojechaliscie na sor i ze z malenstwem wszystko ok

u mnie na szczęście dwudniowa i to jakis wirus musiał byc bo wczoraj moja córka siedziała w kibelku bo mowiła ze ja brzuch bolał i musiała sie wykupac :p

reklama
Do góry