reklama
Karolka2106
Fanka BB :)
@Klementinka gratuluję za 3 tygodnie na pewno wszystko będzie ładnie widać
Jej dziewczyny tak dużo piszecie że ja nie nadążam czytać, a co tu mówić żeby coś sensownego napisać...
U mnie życie upływa pod znakiem mdłości i senności także na prawdę na wszystko brakuje mi sił.
Od rana kiedy to czuje się lepiej - pracuję a po południu nie mam ochoty na nic
Gratuluję wszystkim które mogły zobaczyć swoje maleństwa. Mi wg USG ciąża wychodzi trochę starsza, byłam w środę i wskazywało że mamy już 7tyg4dni. A co najciekawsze wg USG termin porodu wskazuje na 5 listopad, a ja też urodziłam się 5 listopada tylko 30lat wcześniej
U mnie życie upływa pod znakiem mdłości i senności także na prawdę na wszystko brakuje mi sił.
Od rana kiedy to czuje się lepiej - pracuję a po południu nie mam ochoty na nic
Gratuluję wszystkim które mogły zobaczyć swoje maleństwa. Mi wg USG ciąża wychodzi trochę starsza, byłam w środę i wskazywało że mamy już 7tyg4dni. A co najciekawsze wg USG termin porodu wskazuje na 5 listopad, a ja też urodziłam się 5 listopada tylko 30lat wcześniej
Karolka2106
@Marmor ale duży! Super
Dodawajcie też zdjęcia Waszych Maleństw na wątek wizytowy bo tutaj duzo piszemy i szkoda by było by przypadły a tam na pewno nie zginą.
Dodawajcie też zdjęcia Waszych Maleństw na wątek wizytowy bo tutaj duzo piszemy i szkoda by było by przypadły a tam na pewno nie zginą.
KaSia86
A daj spokój, nigdy więcej [emoji12] Strachu się najedliśmy co nie miara [emoji20]@ewelinaneme balas sie biegunki a ja takowa przez ostatnie 14dni przechodzilam wystraszylas mnie tym postem o poronieniu ze to moze byc objaw i zeby bylo smiesznie dzisiaj zero biegunki zero wymiotow pewnie jutro ze zdwojona sila uderza mdlisci od rana do nocy:-)
@lena_89 moja corcia jest z 29 czerwca
Wszystkim wizytujacym gratuluje serduszek i rozmiarow maluchow ciekawe co ja zobacze w czwartek:-)
@89Katia wcale sie nie dziwie ze poszlas szybciej na wizyte z calego serca gratuluje oby tak dalej i mniej stresu
@Mimi2330 piekne zdjecia:-)
@KaSia86 ale nabroilisciemnie po seksiku brzuszek mnie pobolewal wiec narazie zero seksiku
Chyba Inka pisala ze wstrzemiezliwosc nie zaszkodzi i tego samego zdania jestem
@Adrianna.em dobrze ze pojechaliscie na sor i ze z malenstwem wszystko ok
Antonia2016
Ja mam wizytę na 14 a Ty?Dziewczyny super te Wasze zdjecia paszcza sama się uśmiecha. Mam nadzieje, ze jutro bede mogla pochwalic sie swoim. Jestem w takim stresie, ze nie wiem jak zasne.
Ja też jutro wizytuję ale na 16Ja mam wizytę na 14 a Ty?
reklama
Antonia2016
To ja chyba idę pierwsza :-)