reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Witajcie dziewczyny. Jestem w tej grupie od jakiegoś czasu. Nie udzielam się ale Was podczytuje codziennie. Wasze wizyty i dobre wiadomość napawaja mnie nadzieją. W styczniu poronilam w 10 tygodniu. Miałam zabieg łyżeczkowania. Teraz jestem w 6 tygodniu. Jutro mam pierwszą wizytę o 20 40 i strasznie się boję. Trzymajcie za mnie kciuki. Mam nadzieję że też będę mogła Wam przekazać dobrą wiadomość:);)

Witajcie dziewczyny. Jestem w tej grupie od jakiegoś czasu. Nie udzielam się ale Was podczytuje codziennie. Wasze wizyty i dobre wiadomość napawaja mnie nadzieją. W styczniu poronilam w 10 tygodniu. Miałam zabieg łyżeczkowania. Teraz jestem w 6 tygodniu. Jutro mam pierwszą wizytę o 20 40 i strasznie się boję. Trzymajcie za mnie kciuki. Mam nadzieję że też będę mogła Wam przekazać dobrą wiadomość:);)

Powodzenia i czekany na dobre wiadomości :)

Wy mdłości, a ja ciagle głodna jestem

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Dziewczyny wczoraj godzina 22.12 naszedl mnie smak na mamby zelki cokolwiek co sie da ssac i bedzie owocowe oczywiscie w barku wszystko tylko nie to na co mialam ochote i moj M pedzil do zabki na zakupy :-)

Dziewczyny wczoraj godzina 22.12 naszedl mnie smak na mamby zelki cokolwiek co sie da ssac i bedzie owocowe oczywiscie w barku wszystko tylko nie to na co mialam ochote i moj M pedzil do zabki na zakupy :-)
Ja wczoraj mialam ochotr na nutelle z bagietka i przyszly tatus zawiozl mnie bym mogla sobie wybrac co chce. A najciekawsze jest to ze owa bagietke z nutella pozniej poprawila kanapka z zoltym serem i kechupem hehhe

m3sxskjo6qsoarci.png

Właśnie musiałam zjeść żelki!!! [emoji23]

reklama
Ja po wizycie; ) 8 tydzień ciążą perekcyjna; )
Tylko ciśnienie spore miałam 140/80 dostałam tabletki troszkę się martwię tym.ale mogłobyc to spowodowane emocjami najpierw korki i 25 min spóźnienia a później widok malca na ekranie

Elegancko!!! :) :)

Do góry