reklama
Drogie Mamy..
Moj czlowiek ma 1.26 cm i bijace serducho tempo bicia nie mierzone, doktor powiedzial ze wszystko bardzo ladnie wyglada. Z usg 7tydzien 4 dzien
@89Katia dzieki
Wielkie ufff!!!
Zdjecie, zdjecie, zdjecie
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Karolka2106
Fanka BB :)
Adrianna.em
Mimi2330
Wszystkie na spacerachA co tu tak ucichło?
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Anusiak1507
@ewelinaneme balas sie biegunki a ja takowa przez ostatnie 14dni przechodzilam wystraszylas mnie tym postem o poronieniu ze to moze byc objaw i zeby bylo smiesznie dzisiaj zero biegunki zero wymiotow pewnie jutro ze zdwojona sila uderza mdlisci od rana do nocy:-)
@lena_89 moja corcia jest z 29 czerwca
Wszystkim wizytujacym gratuluje serduszek i rozmiarow maluchow ciekawe co ja zobacze w czwartek:-)
@89Katia wcale sie nie dziwie ze poszlas szybciej na wizyte z calego serca gratuluje oby tak dalej i mniej stresu
@Mimi2330 piekne zdjecia:-)
@KaSia86 ale nabroilisciemnie po seksiku brzuszek mnie pobolewal wiec narazie zero seksiku
Chyba Inka pisala ze wstrzemiezliwosc nie zaszkodzi i tego samego zdania jestem
@Adrianna.em dobrze ze pojechaliscie na sor i ze z malenstwem wszystko ok
@lena_89 moja corcia jest z 29 czerwca
Wszystkim wizytujacym gratuluje serduszek i rozmiarow maluchow ciekawe co ja zobacze w czwartek:-)
@89Katia wcale sie nie dziwie ze poszlas szybciej na wizyte z calego serca gratuluje oby tak dalej i mniej stresu
@Mimi2330 piekne zdjecia:-)
@KaSia86 ale nabroilisciemnie po seksiku brzuszek mnie pobolewal wiec narazie zero seksiku
Chyba Inka pisala ze wstrzemiezliwosc nie zaszkodzi i tego samego zdania jestem
@Adrianna.em dobrze ze pojechaliscie na sor i ze z malenstwem wszystko ok
Anusiak1507
@89Katia tez brzuszek jakos tak wysadzilo... Dzisiaj zrobilam selekcje ubran ktore sie przydadza ewentualnie :-)
Mam to szczescie ze przed ciaza bardzo schudlam i duze rzeczy zostawilam na czarna godzine wiec sie przydadza teraz
@Adrianna.em teraz doczytalam co sie dzialo dalej przez weekend u Ciebie lez i dbaj o was, dobrze ze inne oko na to spojrzalo domyslam sie co czujesz patrzac na ten napis na wypisie... Ja mam l-4 napisane jako ciaza zagrozona :
Mam to szczescie ze przed ciaza bardzo schudlam i duze rzeczy zostawilam na czarna godzine wiec sie przydadza teraz
@Adrianna.em teraz doczytalam co sie dzialo dalej przez weekend u Ciebie lez i dbaj o was, dobrze ze inne oko na to spojrzalo domyslam sie co czujesz patrzac na ten napis na wypisie... Ja mam l-4 napisane jako ciaza zagrozona :
reklama
Anusiak1507
Ja tez jestem ze Slaska
Z Katowic :-)
Z Katowic :-)