reklama
mi też coś w żołądku jeździ, co zjem to mi niedobrze, ale nie są to mdłości. Nie mogę jeść dużo, ale za to co 2-3h jestem głodna.Oj tak... oby przetrwać. U mnie dziś od rana bol brzucha ale wysoko nad pepkiem bardziej jak żołądek. Nie mam pojęcia czym to jest spowodowane :/
Plan na dzisiaj: przetrwać i tak przez następne 3 tygodnie do wizyty 11.04
W pierwszej ciąży przytyłam 12kg a teraz staruje z 10kg więcej, boje się co będzie później z moją wagą...
Bezkonserwantow
Fanka BB :)
Ja 5 i 1
zaczynamy 8 tydzień! [emoji178]
Ja tez 5.1 - jeszcze bardziej zastanawiające
Izabella81
Mimi ja widzę 5+3 tc :-)
Plan na dziś przetrwać w pracy, potem na zakupy i chciałabym iść spać przed 22 ale to zależy czy maluchy mi pozwolą ;-)
Ja w pierwszej ciąży przytylam 15 kg, w drugiej też 15 ale dotrwalam tylko do 35 tc no a teraz waga wyjściowa o 2-3 kg wyższa
Plan na dziś przetrwać w pracy, potem na zakupy i chciałabym iść spać przed 22 ale to zależy czy maluchy mi pozwolą ;-)
Ja w pierwszej ciąży przytylam 15 kg, w drugiej też 15 ale dotrwalam tylko do 35 tc no a teraz waga wyjściowa o 2-3 kg wyższa
Bezkonserwantow
Ja mam za dwa tyg kolejna wizytę. Okaże się czy tętno się poprawiło i czy rośnie fasolek. Stesss
zaczynamy 8 tydzień! [emoji178]
Ja druga wizyta w poniedziałek. Leci czas bardzo szybko :-)
Antonia2016
Ja wzięłam 3dniowe wolne więc bimbam do piątku. W piątek do pracy i weekedzik :-) po weekendzie lekarz we wtorek i mam nadzieję L4 bo nie wyobrażam sobie latać po drabinach w pracy :-)Jakie plany na dzis?
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
I chyba ogarne dziś sypialnie, generalne sprzątanie :-)
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja też jestem niania. W jakim wieku jest dziecko którym się opiekujesz? Musisz go dźwigać?Dzień dobry; )
Ja się miewacie we wtorek?
Ja juz w pracy(jestem niania)mały chory obym się nie zarazila; (
Tego się trzymam, nie ma innej opcjiTrzeba myśleć pozytywnie :-) będzie wszystko dobrze :-)
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A jesteś pewna, że można pić zieloną herbatę w ciąży? Ja słyszałam, że nie.Moje plany na dziś to przetrwać w pracy potem w domu to iść spać o 20 Wczoraj piłam zielona herbatę i jakoś lepiej się czułam więc dziś nabyłam i zobaczymy jak będzie na mdłości i zgagę