reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Cześć:) witam nowe Mamy i gratuluję serduszek :)
Ja wczoraj cały dzień przespalam, taka jestem ostatnio nie do życia. Teraz zbieram się do pracy.
Ja wczoraj zasnelam już o 19 ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja to jestem przerażona. Moja ciąża obumarła w październiku. Poronienie wywoływane. Także szaleje. Każde pójście do łazienki to dla mnie stres. Tłumacze sobie, że limit złego wyczerpałam i staram się być dobrej myśli :D
Trzeba myśleć pozytywnie :-) będzie wszystko dobrze :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Moje plany na dziś to przetrwać w pracy potem w domu to iść spać o 20 :D Wczoraj piłam zielona herbatę i jakoś lepiej się czułam więc dziś nabyłam i zobaczymy jak będzie na mdłości i zgagę:D

reklama
Oj tak... oby przetrwać. U mnie dziś od rana bol brzucha ale wysoko nad pepkiem bardziej jak żołądek. Nie mam pojęcia czym to jest spowodowane :/

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry