Bezkonserwantow
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje za przyjecie dopiero 4tydzien, testuje od 9dpo i kreska z kazdym dniem ciemniejsza co mnie bardzo cieszy bo dlugo sie staralismy. Mam juz blisko 4letniego synka. Poczytam troche, zeby dowiedziec sie czegos o Was.
Badz spokojna, mnie.nic.nie boli. Nie czuje sie ciazowo !!! Ale to dobrze bo jak juz kiedys pisalam w 1 ciazy cierpialam bardzo :/ wiec teraz może byc bezobjawowo ( odpukac ) [emoji1]Uffff, no to mnie uspokoilaś, mozna wiec powiedzieć ze to byl taki niecodzienny objaw ciąży
A czy wy tez tak macie, ze macacie sobie po kilka razy dziennie piersi, zeby zobaczyć czy bolą ? [emoji23]
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Można też kupić sobie imbir kandyzowany i żuć jak cukierka, mi pomagało@sylwkaq90 bidulko ... trzymaj się tam. Podobno imbir pomaga, rób sobie herbatki z imbirem.
@LayDeeK powodzenia !!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pare dni po tym jak sie dowiedzialam o ciąży, mialam taki sen, ze poszlam do toalety a tam na wkładce duuuużo krwi. A później jakieś takie głupoty. A przed ciążą rzadko kiedy mi sie cos snilo
Pare dni po tym jak sie dowiedzialam o ciąży, mialam taki sen, ze poszlam do toalety a tam na wkładce duuuużo krwi. A później jakieś takie głupoty. A przed ciążą rzadko kiedy mi sie cos snilo
Mnie sie zawsze jak cos to snil okres. I to sie dprawdzalo, niestety.....Pare dni po tym jak sie dowiedzialam o ciąży, mialam taki sen, ze poszlam do toalety a tam na wkładce duuuużo krwi. A później jakieś takie głupoty. A przed ciążą rzadko kiedy mi sie cos snilo
U mnie moje sny sie nie sprawdzają, całe szczęścieMnie sie zawsze jak cos to snil okres. I to sie dprawdzalo, niestety.....
W tym szczęśliwym cyklu z clo snilo mi sie usg i na.nim piecioraczki..prosilam Boga zeby dal choc jedno dzidzi [emoji7][emoji7]
Pozniej jak juz zrobilam test to nie dowierzalam, i w sumie do dzis nie wierze. [emoji14]