reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Uffff, no to mnie uspokoilaś, mozna wiec powiedzieć ze to byl taki niecodzienny objaw ciąży :D

A czy wy tez tak macie, ze macacie sobie po kilka razy dziennie piersi, zeby zobaczyć czy bolą ? [emoji23]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Badz spokojna, mnie.nic.nie boli. Nie czuje sie ciazowo !!! Ale to dobrze bo jak juz kiedys pisalam w 1 ciazy cierpialam bardzo :/ wiec teraz może byc bezobjawowo ( odpukac ) [emoji1]

eoc973pftscitkc0.png

Cześć Kobietki.

@89Katia ja dzisiaj obudziłam się przed 3:00 w nocy i też już nie było szans żeby zasnąć.. :( do tego mdłości straszne, chyba najgorsze jak do tej pory.

Dzisiaj mam wizytę z usg o 10:15 więc już siedzę jak na szpilkach i troszkę się stresuję. Oby było nam dane zobaczyć już naszą fasolkę. Trzymajcie kciuki.

Powiedzcie jak u was ze snami? [emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pare dni po tym jak sie dowiedzialam o ciąży, mialam taki sen, ze poszlam do toalety a tam na wkładce duuuużo krwi. A później jakieś takie głupoty. A przed ciążą rzadko kiedy mi sie cos snilo :)

Pare dni po tym jak sie dowiedzialam o ciąży, mialam taki sen, ze poszlam do toalety a tam na wkładce duuuużo krwi. A później jakieś takie głupoty. A przed ciążą rzadko kiedy mi sie cos snilo :)

Od trzech nocy mam takie sny erotyczne .... [emoji23][emoji85][emoji85][emoji85]

Mnie sie zawsze jak cos to snil okres. I to sie dprawdzalo, niestety.....
W tym szczęśliwym cyklu z clo snilo mi sie usg i na.nim piecioraczki..prosilam Boga zeby dal choc jedno dzidzi [emoji7][emoji7]

Pozniej jak juz zrobilam test to nie dowierzalam, i w sumie do dzis nie wierze. [emoji14]

eoc973pftscitkc0.png

Mnie sie zawsze jak cos to snil okres. I to sie dprawdzalo, niestety.....
W tym szczęśliwym cyklu z clo snilo mi sie usg i na.nim piecioraczki..prosilam Boga zeby dal choc jedno dzidzi [emoji7][emoji7]

Pozniej jak juz zrobilam test to nie dowierzalam, i w sumie do dzis nie wierze. [emoji14]

eoc973pftscitkc0.png
U mnie moje sny sie nie sprawdzają, całe szczęście :D

Też mi ciężko uwierzyć w te ciążę, dopiero mialam laparoskopię, wycinali mi potworniaka w jajniku, myślałam, ze musi sie wszystko zregenerować a tu juz drugiej miesiączki po tej operacji nie dostałam :D

reklama
Dzień dobry dziewczyny [emoji477]️

Bardzo dużo obaw czytam ... nie dajcie się a w szczególności tym nieprawdopodobnym jak sny itp.
Potęga podświadomości może dużo ... zatem włączamy pozytywne myślenie [emoji6]

@sylwkaq90 dziewczyny na innym wątku tez pisały, ze objawy czasem na chwilkę znikają. Zatem dopóki nic się nie dzieje nie myśl o tym ...

@89Katia coś się dzieje poważnego już w tej firmie? Może Cię to dotknac w jakiś sposób ?
Trzymaj się kochana ...

@inka.jestem testy super a ile ich zrobiłaś [emoji3]

@Mimi2330 to powinno być tak na granicy. Ja idę 6t6d czyli koniec 7 aby już na pewno było [emoji173]️

@Adrianna.em powodzenia i daj znać koniecznie po [emoji110]️

Do góry