reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

U mnie to druga wizyta. Mam ogromna nadzieje uslyszec serduszko.
Chyba pora spac co?
Nie moge sie tak denerwowac. Odpuszczam, przeciez i tak bedzue co bedzie. A pewnie bedzie dobrze i tylko maluszkowi szkodze.
No jasne, teraz to nie mamy na nic wplywu, a skoro nie mamy to trzeba sie starac wyciszyć :)

Ja siedze w pracy na nocce, także.. oby do rana :D

Dobrej nocki, bez stresów :*

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale się rozpisalyscie :)

Ja nie śpię z powodu stresu w pracy. Chociaż jestem na l4 od samego początku to stresów tylko przybywa :(

Witam nowa Mamę :)

Postaram się zasnac

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Nic z tego. Nie zasnę już. W dzień odespie.

Mdłości mam. Siedzę z melisa.

To była okropna noc.

Nic z tego. Nie zasnę już. W dzień odespie.

Mdłości mam. Siedzę z melisa.

To była okropna noc.

Ojjj, współczuję :(

@shaggy, dzien dobry :)

Ja sie zdenerwowałam juz z rana, przyszla do pracy kolezanka, mówi mi ze jej sie śniłam, ze myłam naczynia i obok mnie stalo wiadro z brudną wodą i mówi do mnie, ze coś bedzie nie tak. Nosz kurde, nie wierze w sny i przesądy, ale siedzi mi to teraz w głowie :/ Ona nie wie o ciąży, ale jak mi cos wykracze to zabiję!

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc Mamy :)
Ja dziś mam przedziwny dzień... Na drugie śniadanie miałam śledzie... Nacobiad ogórkowa... O ile ogorkowa chodziła za mna już kilka dni o tyle spontaniczne śledzie bardzo mnie zdziwiły :)
To potwierdza moją teorię o dziewczynce... Z moim sulynem nic takiego sie nie działo :):)

Ja w pierwszej ciąży jadłam wszystko co kwaśne i jest syn :)

Hej. U mnie dziś skończony 5tc :)
Myślicie ze jak pójdę w następną sobotę na usg (skończony 6tc ) to będzie już serduszko?

reklama
Do góry