reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

nie zazdrosc mdlości iśka.. mnie męczą cale dnie i tak bedzie jeszcze 5 tyg.do konca 1 trym. liczę kazdy dzien by to sie skonczylo, bo uczucie beznadziejne :(((

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Matkooo dziewczyny!!! Wlasnie wszystkie objawy ustapily! Na pewno cos jest nie tak!! Wstalam teraz do toalety i nic.. Ani niedobrze ani cycki ;( chyba koniec...
Postaram sie jakos zasnac ale marne szanse..

Matkooo dziewczyny!!! Wlasnie wszystkie objawy ustapily! Na pewno cos jest nie tak!! Wstalam teraz do toalety i nic.. Ani niedobrze ani cycki ;( chyba koniec...
Postaram sie jakos zasnac ale marne szanse..
Ejjjj, ejjjjj, kochana!! Wdech wydech - spokojnie. Przecież nikt nie powiedzial ze objawy ciążowe muszą byc 24/7. Moze wieczorem organizm inaczej reaguje, moze tez sie przyzwyczaił do poziomu hormonów.. moze tak Ci sie wydaje, ze objawy przeszły :)
Ale domyslam się, ze czujesz ogromny stres, sama widze po sobie jak sie doszukuje tych objawów, ehh. Wydaje mi sie ze mniej sikam niz np pare dni temu i tez zaczynam juz głupie schizy, ale z drugiej strony moze mniej pije i dlatego.

Poczekaj do jutra, jeśli zaden objaw nie wróci, zadzwon do lekarza i umow sie na szybką wizytę dla swojego wlasnego spokoju. Ktory masz tydzien?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ejjjj, ejjjjj, kochana!! Wdech wydech - spokojnie. Przecież nikt nie powiedzial ze objawy ciążowe muszą byc 24/7. Moze wieczorem organizm inaczej reaguje, moze tez sie przyzwyczaił do poziomu hormonów.. moze tak Ci sie wydaje, ze objawy przeszły :)
Ale domyslam się, ze czujesz ogromny stres, sama widze po sobie jak sie doszukuje tych objawów, ehh. Wydaje mi sie ze mniej sikam niz np pare dni temu i tez zaczynam juz głupie schizy, ale z drugiej strony moze mniej pije i dlatego.

Poczekaj do jutra, jeśli zaden objaw nie wróci, zadzwon do lekarza i umow sie na szybką wizytę dla swojego wlasnego spokoju. Ktory masz tydzien?

Dziękuję za szybka odpowiedz :* tydzien jest 6 i 2 dni. Te objawy to tak nagle a wczoraj jeszcze bol krzyża i troche jakby brzucha.. Ciężko okreslic te bole. Wizyte mam 27

Dokladnie. W pierwszej ciazy tez tak mialam, ze te objawy typowo ciazowe to co jakis czas jakby ktos pilotem wlaczal i wylaczal :) a wszystko bylo ok
Jedne beda mijaly, beda sie pojawialy kolejne. Minie pierwszy trymestr, minął mdlosci, potem bedziemy narzekaly na opuchniete stopy :)
Dziękuję! To bylo dla mnie takie zaskoczenie wstac z lozka w nocy siku i nic nie poczuc! A byly takie mdlosci. Moze fasolka mi troche odpuscila, bo czulam sie fatalnie!

Dziękuję za szybka odpowiedz :* tydzien jest 6 i 2 dni. Te objawy to tak nagle a wczoraj jeszcze bol krzyża i troche jakby brzucha.. Ciężko okreslic te bole. Wizyte mam 27
To idziemy leb w leb :D u mnie tez o polnocy stuknął 6t+2d :D ja mam wizyte w czwartek 23.03, w koncuuuu :D

Te stresy to nam juz niestety będą towarzyszyć do końca, ciąża uczy cierpliwości.

reklama
To idziemy leb w leb :D u mnie tez o polnocy stuknął 6t+2d :D ja mam wizyte w czwartek 23.03, w koncuuuu :D

Te stresy to nam juz niestety będą towarzyszyć do końca, ciąża uczy cierpliwości.

U mnie to druga wizyta. Mam ogromna nadzieje uslyszec serduszko.
Chyba pora spac co?
Nie moge sie tak denerwowac. Odpuszczam, przeciez i tak bedzue co bedzie. A pewnie bedzie dobrze i tylko maluszkowi szkodze.

Do góry