reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Powodzenia dziewczyny. Ja się żegnam. Mam nadzieję, że jestem tu pierwsza i ostatnia
Jak ja nie cierpię takich pożegnań!!!Zycie tak nas kopie w dupe i nie chce oszczędzać, ze brak słów. Jak to jest, ze patologia rodzi zdrowe dzieci, ktorych nie chce, potem w najlepszym przypadku oddaje je do domow dziecka, albo gotuje im piekło na ziemi a pary ktore potrafią zapewnić miłość i bezpieczenstwo, dbają o siebie, wiecznie mają pod górkę!

@caltha, bardzo przykre ze znów przechodzisz przez stratę, miejmy nadzieję, ze ten limit juz sie wyczerpał i kolejna ciąża bedzie nudna jak flaki z olejem. Nie poddawaj się, jestes bardzo silną kobietą i los Ci to wynagrodzi!!!

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

@Iska90 święta racja... los jest cholernie niesprawiedliwy... :(

Moi rodzice są rodzina zastępcza i mają 3 dzieci od rodziny w której od zawsze jest alkohol i istna patologia, kobieta przez te 2 lata kiedy dzieci są u moich rodziców urodziła już 2 nowych, zdrowych ślicznych dzieciaczkow... a oprócz tego ma w świecie jeszcze jedno bo też jej kiedyś zabrali... mówiła że te ciaze które były niedawno "chciała usunąć" ale "jest matką i nie może" tragiczne po prostu... i bardzo niesprawiedliwe względem nas, kobiet które naprawdę pragną dzieci i zrobiłby wszystko żeby miały jak najlepiej a mimo to często nam nie wychodzi a takim patologicznych rodzinom tak :(

masz choć pęcherzyk

ja dziś 5tc6dc a nawet pęcherzyka nie ma, hcg ciążowe, ale bardzo niskie. Wizyta za tydzień.

@pudrowaona5 to zazdroszczę że się wyspalas, ja wczoraj poszlam spać o 19 i wstałam dzisiaj po 7 a czuję się jak wyprana w pralce, nie mam na nic siły. :D

@Iska90 chyba to normalne ja też raz mam a raz nie mam objawów, inne dziewczyny widzę że też. :)
Dzięki hehe mąż się zdziwil ze aż tak w czas poszłam spać; )

A tak zapytam, skąd kobietki jesteście? Jest może jakaś mama z Krakowa? ;)
Ja jestem;)
Powodzenia dziewczyny. Ja się żegnam. Mam nadzieję, że jestem tu pierwsza i ostatnia
Przykro mi bardzo; *

Ja obecnie jem co pól godziny mniej więcej bo jak tylko poczuję delikatny głód to mdłości dają się we znaki. Od słodyczy zupełnie mnie odrzuciło. Śledzie w śmietanie, ogórki kiszone i sok z wyciskanych pomarańczy to teraz moje "must have" :D
Kurcze a ja jakoś słabo te objawy czuje.być może jeszcze wcześnie.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Adrianna.em ale mi narobiłas smaka :D uwielbiam śledzie w śmietanie.... a na ogórki kiszone ostatnio mam fazę. :D

7676514_20170316_121317.jpg

Co dzisiaj macie na obiad? :) Bo u mnie zupa pomidorowa :)
Ja zrobiłam zdrowe mielone ze szpinakiem, gorczyca, piecZarkami a zdrowe dlatego że zapieklam a nie smażyłam :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry