Adrianna.em
Fanka BB :)
A tak zapytam, skąd kobietki jesteście? Jest może jakaś mama z Krakowa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niee... Jezu tak mi przykro... wyniki bety nie wyszły?Powodzenia dziewczyny. Ja się żegnam. Mam nadzieję, że jestem tu pierwsza i ostatnia
Jak ja nie cierpię takich pożegnań!!!Zycie tak nas kopie w dupe i nie chce oszczędzać, ze brak słów. Jak to jest, ze patologia rodzi zdrowe dzieci, ktorych nie chce, potem w najlepszym przypadku oddaje je do domow dziecka, albo gotuje im piekło na ziemi a pary ktore potrafią zapewnić miłość i bezpieczenstwo, dbają o siebie, wiecznie mają pod górkę!Powodzenia dziewczyny. Ja się żegnam. Mam nadzieję, że jestem tu pierwsza i ostatnia
masz choć pęcherzyk
ja dziś 5tc6dc a nawet pęcherzyka nie ma, hcg ciążowe, ale bardzo niskie. Wizyta za tydzień.
Dzięki hehe mąż się zdziwil ze aż tak w czas poszłam spać; )@pudrowaona5 to zazdroszczę że się wyspalas, ja wczoraj poszlam spać o 19 i wstałam dzisiaj po 7 a czuję się jak wyprana w pralce, nie mam na nic siły.
@Iska90 chyba to normalne ja też raz mam a raz nie mam objawów, inne dziewczyny widzę że też.
Ja jestemA tak zapytam, skąd kobietki jesteście? Jest może jakaś mama z Krakowa?
Przykro mi bardzo; *Powodzenia dziewczyny. Ja się żegnam. Mam nadzieję, że jestem tu pierwsza i ostatnia
Kurcze a ja jakoś słabo te objawy czuje.być może jeszcze wcześnie.Ja obecnie jem co pól godziny mniej więcej bo jak tylko poczuję delikatny głód to mdłości dają się we znaki. Od słodyczy zupełnie mnie odrzuciło. Śledzie w śmietanie, ogórki kiszone i sok z wyciskanych pomarańczy to teraz moje "must have"
Mm bigos też pycha sama robiłaś?
Ja zrobiłam zdrowe mielone ze szpinakiem, gorczyca, piecZarkami a zdrowe dlatego że zapieklam a nie smażyłam :-)@Adrianna.em ale mi narobiłas smaka uwielbiam śledzie w śmietanie.... a na ogórki kiszone ostatnio mam fazę.
Co dzisiaj macie na obiad? Bo u mnie zupa pomidorowa
Powodzenia dziewczyny. Ja się żegnam. Mam nadzieję, że jestem tu pierwsza i ostatnia