Antonia2016
Fanka BB :)
Jak Twoja sytuacja? Napisz coś więcejPowodzenia dziewczyny. Ja się żegnam. Mam nadzieję, że jestem tu pierwsza i ostatnia
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak Twoja sytuacja? Napisz coś więcejPowodzenia dziewczyny. Ja się żegnam. Mam nadzieję, że jestem tu pierwsza i ostatnia
Powodzenia dziewczyny. Ja się żegnam. Mam nadzieję, że jestem tu pierwsza i ostatnia
bardzo mi przykro. Tule i trzymaj się, a przede wszystkim nie poddawaj!Powodzenia dziewczyny. Ja się żegnam. Mam nadzieję, że jestem tu pierwsza i ostatnia
Tak mi przykro, wiem co czujesz, przeszlam to dwa razy. Wiem, ze to moze nie jest dobry moment, ale zdiagnozuj się jesli to się powtarza, jak będziesz miała jskies pytania, to na wątku poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne podpowiemy Ci. Trzymsj się!Dziękuję dziewczyny.
Rano już czułam, że będzie koniec- skończył się ból piersi. Pojechałam do pracy, zrobiłam bhcg i na 3 lekcji zaczął się ból podbrzusza i silny krzyża plus krwawienie. Dobrze, że rano mnie tknęło, żeby podpaske założyć, bo mieliby używanie do końca roku.
Na razie idzie powoli, tylko boli bardzo.
Hej dziewczyny i ja dołączam dwa testy pozytywne ale na usg nic nie było widać Nie wiem czy ciąża się utrzyma...