reklama
Emsi*
Fanka BB :)
@89Katia mnie głównie bolą piersi ale jestem tez mega zmęczona. Teraz szykuje się do pracy i śpię na stojąco [emoji30]
I takie lekkie mdłości, ze czasem się nie odzywam bo boje się jakie będą efekty jak coś powiem i próbuje przeczekać ... dziś zaczynam 7tc według OM i mam wrażenie, ze zaczyna się nasilać, wiec za chwileczkę pewnie tez u Ciebie zacznie [emoji6]
@Antonia2016 przypomniało mi się ... leżenie na brzuchu pomogło [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I takie lekkie mdłości, ze czasem się nie odzywam bo boje się jakie będą efekty jak coś powiem i próbuje przeczekać ... dziś zaczynam 7tc według OM i mam wrażenie, ze zaczyna się nasilać, wiec za chwileczkę pewnie tez u Ciebie zacznie [emoji6]
@Emsi* , @Antonia2016 moja ciąża też powstała z leżenia na brzuchu to na pewno pomogło i plemniczki przeżyły 3 dni do owulacji@89Katia mnie głównie bolą piersi ale jestem tez mega zmęczona. Teraz szykuje się do pracy i śpię na stojąco [emoji30]
@Emsi* dla mnie najgorsze są noce, bo wtedy się budzę i wymyślam jakieś durnoty. W ciągu dnia jest luzik i myślę pozytywnie.
Karolka2106
Antonia2016
Też o tym myślałam tym bardziej że mam tylozgiecie macicy :-)@89Katia mnie głównie bolą piersi ale jestem tez mega zmęczona. Teraz szykuje się do pracy i śpię na stojąco [emoji30]
U mnie objawy słabe,teraz 4tc+5, trochę piersi, trochę senność, słabszy apetyt i chyba się zaczęły zaparcia Bardzo mi dokuczaly w poprzedich ciążąch. Czytałam że teraz już są jakieś leki na to :-)
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie z objawów najbardziej dokuczają mdłości, zmęczenie jest, cały dzień ziewam ale nie zwala mnie tak z nóg aby zasnąć w ciągu dnia. W ciąży z synkiem chodziłam spać po 20 a teraz ok. 22 tylko nie pamiętam czy to nie było jednak kilka tygodni później hmmm no i piersi nic a nic nie bolą, nie widzę też siateczki z żył, dziwne to trochę ale staram się nie schizować według moich obliczeń u mnie 5t2d
12 dni do pierwszej wizyty juuuupi [emoji4]
12 dni do pierwszej wizyty juuuupi [emoji4]
Antonia2016
Moje najbliższe staranka owu byly w 12 dc i 14, gdzie owu w 14. Ale chyba też plemniczki już z 12 dnia czekały bo te w dzień owu, dodatkowo w nocy i jeszcze jest z 6 h przygotowań to raczej te nie zdążyły :-)@Emsi* , @Antonia2016 moja ciąża też powstała z leżenia na brzuchu to na pewno pomogło i plemniczki przeżyły 3 dni do owulacji
@Emsi* dla mnie najgorsze są noce, bo wtedy się budzę i wymyślam jakieś durnoty. W ciągu dnia jest luzik i myślę pozytywnie.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Karolka2106
reklama
Ja robilam prywatnie, na wlasną rękę i mialam prywatnie genetyka.Dziękuję za wyjaśnienie
A te badania mozna zrobic na wlasna rękę normalnie w kazdym laboratorium, czy lekarz zleca?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom