reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
@89Katia mnie głównie bolą piersi ale jestem tez mega zmęczona. Teraz szykuje się do pracy i śpię na stojąco [emoji30]
I takie lekkie mdłości, ze czasem się nie odzywam bo boje się jakie będą efekty jak coś powiem i próbuje przeczekać ... dziś zaczynam 7tc według OM i mam wrażenie, ze zaczyna się nasilać, wiec za chwileczkę pewnie tez u Ciebie zacznie [emoji6]

@Antonia2016 przypomniało mi się ... leżenie na brzuchu pomogło [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@89Katia mnie głównie bolą piersi ale jestem tez mega zmęczona. Teraz szykuje się do pracy i śpię na stojąco [emoji30]
I takie lekkie mdłości, ze czasem się nie odzywam bo boje się jakie będą efekty jak coś powiem i próbuje przeczekać ... dziś zaczynam 7tc według OM i mam wrażenie, ze zaczyna się nasilać, wiec za chwileczkę pewnie tez u Ciebie zacznie [emoji6]

@Emsi* , @Antonia2016 moja ciąża też powstała z leżenia na brzuchu :) to na pewno pomogło i plemniczki przeżyły 3 dni do owulacji :)

@Emsi* dla mnie najgorsze są noce, bo wtedy się budzę i wymyślam jakieś durnoty. W ciągu dnia jest luzik i myślę pozytywnie.

Też o tym myślałam tym bardziej że mam tylozgiecie macicy :-)
U mnie objawy słabe,teraz 4tc+5, trochę piersi, trochę senność, słabszy apetyt i chyba się zaczęły zaparcia :( Bardzo mi dokuczaly w poprzedich ciążąch. Czytałam że teraz już są jakieś leki na to :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie z objawów najbardziej dokuczają mdłości, zmęczenie jest, cały dzień ziewam ale nie zwala mnie tak z nóg aby zasnąć w ciągu dnia. W ciąży z synkiem chodziłam spać po 20 a teraz ok. 22 tylko nie pamiętam czy to nie było jednak kilka tygodni później hmmm no i piersi nic a nic nie bolą, nie widzę też siateczki z żył, dziwne to trochę ale staram się nie schizować ;) według moich obliczeń u mnie 5t2d

12 dni do pierwszej wizyty juuuupi [emoji4]

@Emsi* , @Antonia2016 moja ciąża też powstała z leżenia na brzuchu :) to na pewno pomogło i plemniczki przeżyły 3 dni do owulacji :)

@Emsi* dla mnie najgorsze są noce, bo wtedy się budzę i wymyślam jakieś durnoty. W ciągu dnia jest luzik i myślę pozytywnie.
Moje najbliższe staranka owu byly w 12 dc i 14, gdzie owu w 14. Ale chyba też plemniczki już z 12 dnia czekały bo te w dzień owu, dodatkowo w nocy i jeszcze jest z 6 h przygotowań to raczej te nie zdążyły :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry