reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Hej ja już po wizycie... niestety jestem czarnych myśli, jescze nic nie widać.
Jutro mam sprawdzić poziom beta hcg i w poniedziałek tez także z rana jadę na badania krwi. Okropnie się boję.
Trzymam kciuki!! Musi być dobrze!!! [emoji8]
A który to tydzień z OM?

0mlp3eea9ecaa9e9.png

@Karolka2106, bardzo Ci współczuję tego stresu teraz, a jest możliwość, ze mogłaś mieć później owulacje, albo ginka ma slaby sprzet? Co ona w ogole mówi?
Tyle jest historii w internetach, ze kobietom zarodki uwidacznialy sie dopiero w 7-8 tyg, moze u Ciebie tez tak będzie? Najwazniejsze, sprawdzic betę i czekać. Pamietaj ze na nic nie masz wplywu i nie stresuj się, czekaj cierpliwie :*

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Teraz wpisałam na bellybestfriend datę z ostatniej miesiaczki i długość cyklu 38 dni to wyszło że 4 tydzień... już głupieje i sama nie wiem heh. Beta prawdę mi powie. ;) Wiem ze na nic nie mam wpływu ale jest mi przykro.

Pęcherzyk jest ale pusty... i nie wiem czy nie za mały.
masz choć pęcherzyk

ja dziś 5tc6dc a nawet pęcherzyka nie ma, hcg ciążowe, ale bardzo niskie. Wizyta za tydzień. Wyszłam z informacją, że jak będzie bolał brzuch to mam natychmiast jechać do szpitala. Także chyba do listopada tu nie wytrzymam. Siedzę sobie i czekam. Nie wiem na co. Już nie proszę o pęcherzyk czy zarodek, proszę żeby znowu nie było cp

reklama
Do góry