reklama
Majeczka85
Fanka BB :)
Mi lekarz na Ip powiedzial ze pecherzyk bedzie widoczny od 1500 bhcg sama mialam wtedy 930 i nic nie bylo widac teoretycznie byl to 4t2d
KaSia86
Wszystko będzie dobrze, zobaczysz... A jak już zobaczysz serduszko, to wszystkie nerwy odpuszczą [emoji6] Ja od tygodnia jestem już całkowicie spokojna i nawet nie mam takiego parcia na cotygodniowe usg [emoji23]@KaSia86 Dziękuje. :* Od razu się lepiej poczułam.
Mimi2330
Hmmm sama niewiem . To takie dziwne uczucie i nieraz jakby mi tchu brakowało.... mam nadzieję, ze będzie dobrze
Antonia2016
A który masz tc? Albo ktory dc?Hej ja już po wizycie... niestety jestem czarnych myśli, jescze nic nie widać.
Jutro mam sprawdzić poziom beta hcg i w poniedziałek tez także z rana jadę na badania krwi. Okropnie się boję.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
Mi gin kazał przyjść w 7tc właśnie żeby uniknąć takich sytuacji.Według owulacji 5t2d
Antonia2016
Zdecydowanie za wcześnie :-) spokojnie, zrób bete i potem powtorz po 48hTeraz wpisałam na bellybestfriend datę z ostatniej miesiaczki i długość cyklu 38 dni to wyszło że 4 tydzień... już głupieje i sama nie wiem heh. Beta prawdę mi powie. Wiem ze na nic nie mam wpływu ale jest mi przykro.
Antonia2016
ojmasz choć pęcherzyk
ja dziś 5tc6dc a nawet pęcherzyka nie ma, hcg ciążowe, ale bardzo niskie. Wizyta za tydzień. Wyszłam z informacją, że jak będzie bolał brzuch to mam natychmiast jechać do szpitala. Także chyba do listopada tu nie wytrzymam. Siedzę sobie i czekam. Nie wiem na co. Już nie proszę o pęcherzyk czy zarodek, proszę żeby znowu nie było cp
To sama widzisz, ze nie ma czego przekreślać bedzie dobrze@Iska90 lekarz za wiele mi nie powiedział tylko tyle że ciąża ewidentnie jest i według om już powinno być coś widać ale jeśli cykle takie długie i nieregularne to możliwe że ciąża bardzo młoda i faktycznie może być to i 4 tydzień.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
caltha
że powinno być widać i że hcg niskie jak na ten etap. Niby w jajowodach czysto, ale cp się zdarzają i w jamie brzusznej, nawet wątrobie. Także silny ból brzucha i natychmiast szpital. Mam zrobić jeszcze raz bhcg i jak nic się nie wydarzy to we wtorek wizytaProfesor w poprzedniej ciąży nie pozwalał mi robić usg, oprócz tych wskazanych przez niego (początkowe, połówkowe i jeszcze jedno później, bo miałam zagrożona ciąże). Mówił dokładnie, ze nie są zbadane jeszcze skutki usg ciążowego na dziecko. Zatem po co ryzykować jak nie ma takiej potrzeby.
Karolka spokojnie. Na pewno jeszcze za wcześnie. Głowa do góry. Bądź dobrej myśli [emoji6]
Ja idę dopiero pod koniec 7tygodnia właśnie aby się nie denerwować [emoji39]
Caltha strasznie mi przykro. Co mówił lekarz ?
Ja nie mam żadnych smaków. Jem normalnie i staram się tylko jest bardziej regularnie i zdrowo.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom