reklama
Carmen24
Fanka BB :)
Ok... kuję [emoji1]@Carmen24 bellybestfriend
Fajnie ze jesteś!
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Karolka2106
Karolka2106
gabrika
Waham się kiedy powiedziec pierwotnie myślałam żeby powiedzieć zaraz jak założona będzie karta ciąży, ale może poczekam do końca marca? Albo nawet do końca 1wszego trymestr? Sama nie wiem a Ty jak planujesz?Ja tez bardzo lubię swoją prace ale ze względu na duża dynamikę rozwoju mamy jej nadmiar obecnie. Do tego duża odpowiedzialność i nie da się niczego odłożyć na później ... nie chce iść szybko za zwolnienie ale chce chociaż powiedzieć aby moc oficjalnie zwolnić troszkę obroty. A Ty kiedy chcesz powiedzieć ?
Bardzo się cieszę, ze mamy taka ekipę tu ... obyśmy wszystkie dotarły szczęśliwie do finiszu [emoji7]
U mnie 19dpo coś ponad 940, wiec bardzo podobnie to wyglada [emoji3]
Ja tez bym chciała już mieć to za sobą ...
Faktycznie u Ciebie nie ma żartów. A miałaś ospę i inne choroby zakaźne ? Słyszałam, ze ospa bardzo niebezpieczna w ciąży.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
caltha
hcg to całkowite hcg+podjednostka a i b
dla ciąży specyficzna jest bhcg i ją się stosuje by sprawdzić na podstawie przyrostu czy jest wszystko ok
hcg całkowite mówi o tym czy ciąża jest czy nie, ale już nie powie czy jest ok, bo podjednostka a jest podobna do wielu białek
dla ciąży specyficzna jest bhcg i ją się stosuje by sprawdzić na podstawie przyrostu czy jest wszystko ok
hcg całkowite mówi o tym czy ciąża jest czy nie, ale już nie powie czy jest ok, bo podjednostka a jest podobna do wielu białek
Aniaa81
Zaciekawiona BB
Tak, dokladny kalkulator tc wraz z ewentualnymi poradami dla ciężarówekCo.to.za stronka do obliczenia dokladnego tyg ciazy ??
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Karolka2106
reklama
Bezkonserwantow