Emsi*
Fanka BB :)
ale się wkurzyłam
jutro ginekolog, miałam zrobić bhcg, bo ostatnio nawet pęcherzyka nie było. Poszłam tradycyjnie do diagnostyki, bo jeszcze musiałam córce badania zrobić. Mówię, że chcę bhcg, babka jeszcze spytała, zapłaciłam tyle co rok temu.
Wchodzę teraz w wyniki a tam 264 w 5t5dc- oczywiście panika, że tak mało.
Patrzę jeszcze raz, bo za pierwszym razem norm jeszcze nie umieścili i co? K... zrobili mi całkowite hcg
już nie zdążę zrobić na jutro, nie wspomnę o kasie i stresie jak wynik zobaczyłam
Współczuje ... tez bym się wkurzyła [emoji35] a najbardziej ten wynik ... No zawału można dostać. Brawo za profesjonalizm w labo ... Eh
Waham się kiedy powiedziec pierwotnie myślałam żeby powiedzieć zaraz jak założona będzie karta ciąży, ale może poczekam do końca marca? Albo nawet do końca 1wszego trymestr? Sama nie wiem a Ty jak planujesz?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chce powiedzieć jak najszybciej. 22.03 mam wizytę i mam nadzieje, ze będzie serducho jak dzwon i założy mi gin kartę ciąży. wtedy już tylko wyczuje odpowiedni moment i powiem. Zależy mi aby pracować już częściowo z domu a do tego mamy wyjazdy zagraniczne (już mi się szykuje jeden do Niemiec soon) a nie zamierzam latać a w szczególności nie w delegacje.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom