reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

To i ja się witam, dziś wyszedł mi pozytywny test :) owulację miałam na pewno minimum tydzień później więc zakładam, że termin wypadnie mi tak miedzy 10-15 listopada. Wizytę mam dopiero 28.03 więc pozostaje czekać. Póki co jestem jeszcze na urlopie rodzicielskim, w maju 2016 urodził się mój synek, zdążyłam dostać tylko raz okres i znów ciążą więc poszło szybko :) mam nadzieję, że uda mi się donosić ciążę szczęśliwie do końca :)

Pozdrawiam wszystkie listopadówki! Ps. Ja jestem urodzona 8 listopada [emoji23]
Cześć! Ale super różnica wieku będzie :D spokojnej ciąży :)

reklama
Karolka2106 omegamed optima start biorę- tam jest DHA, wit D, jod, kwas foliowy zwykły i zmetylowany

itucha witaj i gratulacje

KaSia86 ja też kocham retro i w tym stylu miałam dla córki. Jakościowo mistrz świata, a minus ogromny waga i miejsce w bagażniku- w kombi sporym mieścił się tylko on. Ale musiałam mieć ten konkretny- marzenie spełnione, teraz będę bardziej praktyczna hihi No i sprzedałam drożej niż kupiłam- mistrz ze mnie. Teraz lepiej wiem, co się u mnie spisze i co mój wózek musi mieć. Ale zakup to pewnie na sierpień- wrzesień zostawię. Teraz kupiłam duży wózek a córcia była tyci tyci i się w nim gubiła, w sumie nadal mogłaby spać w gondoli wyprostowana.
I rada dla tych co pierwszy raz kupują. Często spacerówki w wózkach 2w1 i 3w1 są kiepskie. Lepiej kupić samą gondolę na 5-7mcy a lepszą spacerówkę później bo z niej min 1.5roku się korzysta

sylwkaq90. piękny

Ostatnia edycja:
Karolka2106 omegamed optima start biorę- tam jest DHA, wit D, jod, kwas foliowy zwykły i zmetylowany

itucha witaj i gratulacje

KaSia86 ja też kocham retro i w tym stylu miałam dla córki. Jakościowo mistrz świata, a minus ogromny waga i miejsce w bagażniku- w kombi sporym mieścił się tylko on. Ale musiałam mieć ten konkretny- marzenie spełnione, teraz będę bardziej praktyczna hihi No i sprzedałam drożej niż kupiłam- mistrz ze mnie. Teraz lepiej wiem, co się u mnie spisze i co mój wózek musi mieć. Ale zakup to pewnie na sierpień- wrzesień zostawię. Teraz kupiłam duży wózek a córcia była tyci tyci i się w nim gubiła, w sumie nadal mogłaby spać w gondoli wyprostowana.
I rada dla tych co pierwszy raz kupują. Często spacerówki w wózkach 2w1 i 3w1 są kiepskie. Lepiej kupić samą gondolę na 5-7mcy a lepszą spacerówkę później bo z niej min 1.5roku się korzysta

sylwkaq90. piękny

Oj to prawda, najpierw lepiej kupić gondole, a później porządna spacerówkę. Tylko ciężko jest znaleźć wózek-gondole, bo teraz prawie wszystkie to albo 2w1 albo 3w1.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169]listopad 2017

reklama
Dziewczyny, rzucam temat, który mnie nuruje :)

Latać samolotem w 1wszym tremestrze ciąży, czy nie? A jak nie w 1wszym to od kiedy? Co mówią o tym Wasi lekarze?

Do góry