reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

@shaggy gratuluję udanej wizyty :) fajnie że wszystko w porządku :)

@caltha musimy być dobrej myśli ja tez się boję ale staram się myśleć pozytywnie.
Jakie witaminki bierzesz?

@ula21 trzymam kciuki :*

@89Katia nic tylko się cieszyć z tego spokoju :) im mniej nerwów tym lepiej ;)

@Danielkowa hej :) fajnie ze dolaczylas :) widzę ze objawy masz na całego :p współczuję mdłości ale masz rację że maluszek jest wart tych chwilowych meczarni

A ja ubranka chyba będę musiała sama wszystkie kupować :p chyba ze ktoś się trafi kto jeszcze ma ;)

kupowanie ubranek to najfajniejsza rzecz. I spokojnie, pewnie babcie zaszaleją ;) i dobra opcja na fb od mam z okolicy

reklama
Ubranka ubrankami a ja już za wózkiem się rozglądam [emoji23][emoji23][emoji23]
Taki sobie narazie upatrzyłam [emoji16]
1489161234-aaaaaa.jpeg

w57v3e3kfucyl84a.png

A mam pytanie dziewczyny.. Czy wy normalnie wspolzyjecie?

Dobre pytanie! [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]

My chwilowo nie współzyjemy, bo miałam infekcje i gin zabroniła... czekam na zielone światło od niej ;)

Słyszałam, że wielu dziewczynom libido o milion procent wzrasta na początku ciąży, mnie póki co to prędzej spadło...

@sylwkaq90 piękny pęcherzyk :):)

@KaSia86 piekny wozek, cudowny! Tez taki chce <3

A co do ubranek, moja siostra cioteczna urodzila w styczniu corke, a pare dni temu mojemu bratu urodzil sie syn, wiec pewnie cos tam mi sie w spadku dostanie :) juz nie mogę sie doczekac kompletowania wyprawki i kupowania tych wszystkich pieknych rzeczy, ahhhh :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

To i ja się witam, dziś wyszedł mi pozytywny test :) owulację miałam na pewno minimum tydzień później więc zakładam, że termin wypadnie mi tak miedzy 10-15 listopada. Wizytę mam dopiero 28.03 więc pozostaje czekać. Póki co jestem jeszcze na urlopie rodzicielskim, w maju 2016 urodził się mój synek, zdążyłam dostać tylko raz okres i znów ciążą więc poszło szybko :) mam nadzieję, że uda mi się donosić ciążę szczęśliwie do końca :)

Pozdrawiam wszystkie listopadówki! Ps. Ja jestem urodzona 8 listopada [emoji23]

@sylwkaq90 śliczny pęcherzyk!!

@KaSia86 fajny :) ja mam wózek po synku, który kocham i przez pierwsze miesiące z niego będę korzystać, a później kupię Snap'a :D zakochałam się w ich spacerówkach! Najbardziej przemawia do mnie ich waga - 6,6kg i łatwość składania. A ja mieszkam na 4 piętrze bez winy, więc waga jest dla mnie bardzo, bardzo ważna

@KaSia86 piekny wozek, cudowny! Tez taki chce <3

A co do ubranek, moja siostra cioteczna urodzila w styczniu corke, a pare dni temu mojemu bratu urodzil sie syn, wiec pewnie cos tam mi sie w spadku dostanie :) juz nie mogę sie doczekac kompletowania wyprawki i kupowania tych wszystkich pieknych rzeczy, ahhhh :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Uwielbiam wózki retro [emoji7] I ten ma bardzo przystępną cenę, w zestawie jest spacerówka i fotelik [emoji16]

w57v3e3kfucyl84a.png

Dobre pytanie! [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

My chwilowo nie współzyjemy, bo miałam infekcje i gin zabroniła... czekam na zielone światło od niej ;)

Słyszałam, że wielu dziewczynom libido o milion procent wzrasta na początku ciąży, mnie póki co to prędzej spadło...

@sylwkaq90 piękny pęcherzyk :):)[/QUOTE]
Dziekuje gabrika :*
No mi wlasciwie nic nie jest.. Nie mam plamien, nie boli mnie jakos mocno podbrzusze, czasami je czuje.. A cycki to mnie najbardziej bola raniutko jak wstane po raz pierwszy.

reklama
@sylwkaq90 śliczny pęcherzyk!!

@KaSia86 fajny :) ja mam wózek po synku, który kocham i przez pierwsze miesiące z niego będę korzystać, a później kupię Snap'a :D zakochałam się w ich spacerówkach! Najbardziej przemawia do mnie ich waga - 6,6kg i łatwość składania. A ja mieszkam na 4 piętrze bez winy, więc waga jest dla mnie bardzo, bardzo ważna

Ja też póki co mieszkam na 4tym piętrze bez windy :/ To jaki masz wózek po synku? Doradź prosze :)

Do góry