reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

@shaggy gratuluję udanej wizyty :) fajnie że wszystko w porządku :)

@caltha musimy być dobrej myśli ja tez się boję ale staram się myśleć pozytywnie.
Jakie witaminki bierzesz?

@ula21 trzymam kciuki :*

@89Katia nic tylko się cieszyć z tego spokoju :) im mniej nerwów tym lepiej ;)

@Danielkowa hej :) fajnie ze dolaczylas :) widzę ze objawy masz na całego :p współczuję mdłości ale masz rację że maluszek jest wart tych chwilowych meczarni

A ja ubranka chyba będę musiała sama wszystkie kupować :p chyba ze ktoś się trafi kto jeszcze ma ;)

kupowanie ubranek to najfajniejsza rzecz. I spokojnie, pewnie babcie zaszaleją ;) i dobra opcja na fb od mam z okolicy

reklama
Ubranka ubrankami a ja już za wózkiem się rozglądam [emoji23][emoji23][emoji23]
Taki sobie narazie upatrzyłam [emoji16]
1489161234-aaaaaa.jpeg

w57v3e3kfucyl84a.png

A mam pytanie dziewczyny.. Czy wy normalnie wspolzyjecie?

Dobre pytanie! [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]

My chwilowo nie współzyjemy, bo miałam infekcje i gin zabroniła... czekam na zielone światło od niej ;)

Słyszałam, że wielu dziewczynom libido o milion procent wzrasta na początku ciąży, mnie póki co to prędzej spadło...

@sylwkaq90 piękny pęcherzyk :):)

@KaSia86 piekny wozek, cudowny! Tez taki chce <3

A co do ubranek, moja siostra cioteczna urodzila w styczniu corke, a pare dni temu mojemu bratu urodzil sie syn, wiec pewnie cos tam mi sie w spadku dostanie :) juz nie mogę sie doczekac kompletowania wyprawki i kupowania tych wszystkich pieknych rzeczy, ahhhh :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

To i ja się witam, dziś wyszedł mi pozytywny test :) owulację miałam na pewno minimum tydzień później więc zakładam, że termin wypadnie mi tak miedzy 10-15 listopada. Wizytę mam dopiero 28.03 więc pozostaje czekać. Póki co jestem jeszcze na urlopie rodzicielskim, w maju 2016 urodził się mój synek, zdążyłam dostać tylko raz okres i znów ciążą więc poszło szybko :) mam nadzieję, że uda mi się donosić ciążę szczęśliwie do końca :)

Pozdrawiam wszystkie listopadówki! Ps. Ja jestem urodzona 8 listopada [emoji23]

@sylwkaq90 śliczny pęcherzyk!!

@KaSia86 fajny :) ja mam wózek po synku, który kocham i przez pierwsze miesiące z niego będę korzystać, a później kupię Snap'a :D zakochałam się w ich spacerówkach! Najbardziej przemawia do mnie ich waga - 6,6kg i łatwość składania. A ja mieszkam na 4 piętrze bez winy, więc waga jest dla mnie bardzo, bardzo ważna

@KaSia86 piekny wozek, cudowny! Tez taki chce <3

A co do ubranek, moja siostra cioteczna urodzila w styczniu corke, a pare dni temu mojemu bratu urodzil sie syn, wiec pewnie cos tam mi sie w spadku dostanie :) juz nie mogę sie doczekac kompletowania wyprawki i kupowania tych wszystkich pieknych rzeczy, ahhhh :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Uwielbiam wózki retro [emoji7] I ten ma bardzo przystępną cenę, w zestawie jest spacerówka i fotelik [emoji16]

w57v3e3kfucyl84a.png

Dobre pytanie! [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

My chwilowo nie współzyjemy, bo miałam infekcje i gin zabroniła... czekam na zielone światło od niej ;)

Słyszałam, że wielu dziewczynom libido o milion procent wzrasta na początku ciąży, mnie póki co to prędzej spadło...

@sylwkaq90 piękny pęcherzyk :):)[/QUOTE]
Dziekuje gabrika :*
No mi wlasciwie nic nie jest.. Nie mam plamien, nie boli mnie jakos mocno podbrzusze, czasami je czuje.. A cycki to mnie najbardziej bola raniutko jak wstane po raz pierwszy.

reklama
@sylwkaq90 śliczny pęcherzyk!!

@KaSia86 fajny :) ja mam wózek po synku, który kocham i przez pierwsze miesiące z niego będę korzystać, a później kupię Snap'a :D zakochałam się w ich spacerówkach! Najbardziej przemawia do mnie ich waga - 6,6kg i łatwość składania. A ja mieszkam na 4 piętrze bez winy, więc waga jest dla mnie bardzo, bardzo ważna

Ja też póki co mieszkam na 4tym piętrze bez windy :/ To jaki masz wózek po synku? Doradź prosze :)

Do góry