reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Ja tez jestem spokojna.. Przed wizyta byl delikatny stresik no ale wiadomo.. :rolleyes:
Katia my jestesmy w tym samym momencie
U mnie tez dzisiaj 5tc 1dc a @ 2.02

A mam pytanie dziewczyny.. Czy wy normalnie wspolzyjecie?[/QUOTE]

Dobre pytanie! [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja uwielbiam ciuszki z F&F'u- ceny są przystępne i jakość dobra [emoji4] I mam ten Plus że moja mama ma swój sklep z używanymi ciuchami więc mam wszystko z pierwszej ręki [emoji12]

Aaaale mnie dziś niemoc ogarnęła, przespałabym cały dzień... Ledwo w pracy wysiedziałam modląc się żeby jakimś cudem dzisiejsze klientki poodwoływały wizyty [emoji23][emoji23][emoji23]

Witam nowe Mamusie i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png

Ja uwielbiam ciuszki z F&F'u- ceny są przystępne i jakość dobra [emoji4] I mam ten Plus że moja mama ma swój sklep z używanymi ciuchami więc mam wszystko z pierwszej ręki [emoji12]

Aaaale mnie dziś niemoc ogarnęła, przespałabym cały dzień... Ledwo w pracy wysiedziałam modląc się żeby jakimś cudem dzisiejsze klientki poodwoływały wizyty [emoji23][emoji23][emoji23]

Witam nowe Mamusie i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png
Klientki i odwołanie wizyty w piątek? :D Marzenie :D ! Ale cieszę się, że dałaś radę!!
O tak!! F&F jest super!

Co do Smyka też potwierdzam :)

W ogóle każda z nas musi popełnić wiele błędów przy kompletowaniu pierwszej wyprawki i znaleźć najlepsze firmy na własną rękę - więc bądźcie na to przygotowane :)

@sylwkaq90 my jeszcze nie współżyliśmy. Ostatnio wieczorami dość mocno czuję podbrzusze i to mi sprawia dyskomfort. Wstrzymamy się trochę :)

Dziewczyny co mam zrobić jak chcę zacytować wiele wiadomości?

f&f fajne zwłaszcza na promocjach i mają tycie rozmiary, typu 44 w dużym wyborze a myślałam, że od ręki nie dostanę takich.
Lubię mothercare tylko drogo okrutnie, kupowałam tylko z promocji, ale sklep zamknęli. Hm ma fajne jakościowo komplety body, getry czapka ze zwierzakami. Coccodrillo cudne, tylko te ceny.
A jakby ktoś szukał na anorektyka to kappahl odkryłam i w auchan ich marka- super jakościowo leginsy ala jeansy. A tak to lumpki i next me too early days itd Tylko ja nie cierpię grzebania więc muszę mieć lumpek dziecięcy z wieszakami.

Mi się sexić nie chce. Jeszcze chora jestem i mam coraz gorsze przeczucia :(

@sylwaq90 u mnie tez 5t1d i 2.02 mialam @ :D fajnie ze nas tu kilka na takim samym etapie :D

Mnie sie seksic nie chce, tzn byl raz a potem na drugi dzien mnie troche brzuch bolał i nie chce na razie.

@caltha, trzeba sie nastawić pozytywnie! Kiedy masz nastepna wizyte? Ty ostatnio mialas ciążę jajowodowa? Czułaś jakies jej objawy?
Ja sie troche martwie, bo mialam laparoskopie w styczniu -potworniak na jajniku + endometrioza , no a naczytałam sie ze zabiegi w jamie brzusznej moga zwiększać ryzyko pozamacicznej. Ech, no i po co ja to wszystko czytam.. No ale mimo wszystko podświadomie czuje, ze bedzie dobrze... Wiec mam nadzieje ze intuicja mnie nie myli

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

@sylwaq90 u mnie tez 5t1d i 2.02 mialam @ :D fajnie ze nas tu kilka na takim samym etapie :D

Mnie sie seksic nie chce, tzn byl raz a potem na drugi dzien mnie troche brzuch bolał i nie chce na razie.

@caltha, trzeba sie nastawić pozytywnie! Kiedy masz nastepna wizyte? Ty ostatnio mialas ciążę jajowodowa? Czułaś jakies jej objawy?
Ja sie troche martwie, bo mialam laparoskopie w styczniu -potworniak na jajniku + endometrioza , no a naczytałam sie ze zabiegi w jamie brzusznej moga zwiększać ryzyko pozamacicznej. Ech, no i po co ja to wszystko czytam.. No ale mimo wszystko podświadomie czuje, ze bedzie dobrze... Wiec mam nadzieje ze intuicja mnie nie myli

miałam w zeszłym roku w styczniu. Nic nie czułam. Jedyne co było nie tak to trwające prawie miesiąc krwawienie, poszłam do gina i się okazało że to obumierająca cp, miesiąc krwawienia a bhcg 17000 na szczęście spadała i nie trzeba było zabiegu.

Wizytę mam we wtorek. A na 30.03 zapisałam się do swojego gina. Do tego będę chodzić, żeby mieć badania płacone z ubezpieczenia. Już mnie wkurzył że dał skierowanie na jedno bhcg a nie dwa- skąd chce wiedzieć czy jest ok. Zwłaszcza, że wie że u mnie każda ciąża to katastrofa a i tak już multum kasy wydałam na badania :/

miałam w zeszłym roku w styczniu. Nic nie czułam. Jedyne co było nie tak to trwające prawie miesiąc krwawienie, poszłam do gina i się okazało że to obumierająca cp, miesiąc krwawienia a bhcg 17000 na szczęście spadała i nie trzeba było zabiegu.

Wizytę mam we wtorek. A na 30.03 zapisałam się do swojego gina. Do tego będę chodzić, żeby mieć badania płacone z ubezpieczenia. Już mnie wkurzył że dał skierowanie na jedno bhcg a nie dwa- skąd chce wiedzieć czy jest ok. Zwłaszcza, że wie że u mnie każda ciąża to katastrofa a i tak już multum kasy wydałam na badania :/
Z ta bhcg to różnie.. u mnie w poprzedniej ciąży przyrastala prawidlowo a potem ciąża obumarla. Teraz sobie obiecalam nie badać, chociaż kusi, ale narazie wytrzymuje.

Bardzo dobrze, ze nie potrzebowalas zabiegu! Tym razem bedzie dobrze, do wtorku juz niedaleko, zobaczysz piekny pęcherzyk i zarodek :)

Jesli chodzi o ubranka, to ja bede miala duzo po siostrzenicy. Moj m mowi ze czuje, ze to bedzie dziewczynka hehe.. Wymyśla:p

Tak jeden! :biggrin2: zaraz wysle wam foto. A nic ni mowila o becie.. W ogole to nawet nie kazala jeszcze brac wit tylko kwas foliowy!:eek: a endo juz zalecila witaminy. Femibion natal1 ale ginekolog stwierdzila, ze to jakies stare, zr mam brac pregne plus.

Ja tez jestem spokojna.. Przed wizyta byl delikatny stresik no ale wiadomo.. :rolleyes:
Katia my jestesmy w tym samym momencie
U mnie tez dzisiaj 5tc 1dc a @ 2.02

A mam pytanie dziewczyny.. Czy wy normalnie wspolzyjecie?
Ja mam zakaz bo plamie. I nie nam ochoty jakos:/ zresztą mój m też ostrożnie się że mną obchodzi :D

reklama
@shaggy gratuluję udanej wizyty :) fajnie że wszystko w porządku :)

@caltha musimy być dobrej myśli ja tez się boję ale staram się myśleć pozytywnie.
Jakie witaminki bierzesz?

@ula21 trzymam kciuki :*

@89Katia nic tylko się cieszyć z tego spokoju :) im mniej nerwów tym lepiej ;)

@Danielkowa hej :) fajnie ze dolaczylas :) widzę ze objawy masz na całego :p współczuję mdłości ale masz rację że maluszek jest wart tych chwilowych meczarni

A ja ubranka chyba będę musiała sama wszystkie kupować :p chyba ze ktoś się trafi kto jeszcze ma ;)

Do góry