reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Ja tez jestem spokojna.. Przed wizyta byl delikatny stresik no ale wiadomo.. :rolleyes:
Katia my jestesmy w tym samym momencie
U mnie tez dzisiaj 5tc 1dc a @ 2.02

A mam pytanie dziewczyny.. Czy wy normalnie wspolzyjecie?[/QUOTE]

Dobre pytanie! [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja uwielbiam ciuszki z F&F'u- ceny są przystępne i jakość dobra [emoji4] I mam ten Plus że moja mama ma swój sklep z używanymi ciuchami więc mam wszystko z pierwszej ręki [emoji12]

Aaaale mnie dziś niemoc ogarnęła, przespałabym cały dzień... Ledwo w pracy wysiedziałam modląc się żeby jakimś cudem dzisiejsze klientki poodwoływały wizyty [emoji23][emoji23][emoji23]

Witam nowe Mamusie i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png

Ja uwielbiam ciuszki z F&F'u- ceny są przystępne i jakość dobra [emoji4] I mam ten Plus że moja mama ma swój sklep z używanymi ciuchami więc mam wszystko z pierwszej ręki [emoji12]

Aaaale mnie dziś niemoc ogarnęła, przespałabym cały dzień... Ledwo w pracy wysiedziałam modląc się żeby jakimś cudem dzisiejsze klientki poodwoływały wizyty [emoji23][emoji23][emoji23]

Witam nowe Mamusie i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png
Klientki i odwołanie wizyty w piątek? :D Marzenie :D ! Ale cieszę się, że dałaś radę!!
O tak!! F&F jest super!

Co do Smyka też potwierdzam :)

W ogóle każda z nas musi popełnić wiele błędów przy kompletowaniu pierwszej wyprawki i znaleźć najlepsze firmy na własną rękę - więc bądźcie na to przygotowane :)

@sylwkaq90 my jeszcze nie współżyliśmy. Ostatnio wieczorami dość mocno czuję podbrzusze i to mi sprawia dyskomfort. Wstrzymamy się trochę :)

Dziewczyny co mam zrobić jak chcę zacytować wiele wiadomości?

f&f fajne zwłaszcza na promocjach i mają tycie rozmiary, typu 44 w dużym wyborze a myślałam, że od ręki nie dostanę takich.
Lubię mothercare tylko drogo okrutnie, kupowałam tylko z promocji, ale sklep zamknęli. Hm ma fajne jakościowo komplety body, getry czapka ze zwierzakami. Coccodrillo cudne, tylko te ceny.
A jakby ktoś szukał na anorektyka to kappahl odkryłam i w auchan ich marka- super jakościowo leginsy ala jeansy. A tak to lumpki i next me too early days itd Tylko ja nie cierpię grzebania więc muszę mieć lumpek dziecięcy z wieszakami.

Mi się sexić nie chce. Jeszcze chora jestem i mam coraz gorsze przeczucia :(

@sylwaq90 u mnie tez 5t1d i 2.02 mialam @ :D fajnie ze nas tu kilka na takim samym etapie :D

Mnie sie seksic nie chce, tzn byl raz a potem na drugi dzien mnie troche brzuch bolał i nie chce na razie.

@caltha, trzeba sie nastawić pozytywnie! Kiedy masz nastepna wizyte? Ty ostatnio mialas ciążę jajowodowa? Czułaś jakies jej objawy?
Ja sie troche martwie, bo mialam laparoskopie w styczniu -potworniak na jajniku + endometrioza , no a naczytałam sie ze zabiegi w jamie brzusznej moga zwiększać ryzyko pozamacicznej. Ech, no i po co ja to wszystko czytam.. No ale mimo wszystko podświadomie czuje, ze bedzie dobrze... Wiec mam nadzieje ze intuicja mnie nie myli

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

@sylwaq90 u mnie tez 5t1d i 2.02 mialam @ :D fajnie ze nas tu kilka na takim samym etapie :D

Mnie sie seksic nie chce, tzn byl raz a potem na drugi dzien mnie troche brzuch bolał i nie chce na razie.

@caltha, trzeba sie nastawić pozytywnie! Kiedy masz nastepna wizyte? Ty ostatnio mialas ciążę jajowodowa? Czułaś jakies jej objawy?
Ja sie troche martwie, bo mialam laparoskopie w styczniu -potworniak na jajniku + endometrioza , no a naczytałam sie ze zabiegi w jamie brzusznej moga zwiększać ryzyko pozamacicznej. Ech, no i po co ja to wszystko czytam.. No ale mimo wszystko podświadomie czuje, ze bedzie dobrze... Wiec mam nadzieje ze intuicja mnie nie myli

miałam w zeszłym roku w styczniu. Nic nie czułam. Jedyne co było nie tak to trwające prawie miesiąc krwawienie, poszłam do gina i się okazało że to obumierająca cp, miesiąc krwawienia a bhcg 17000 na szczęście spadała i nie trzeba było zabiegu.

Wizytę mam we wtorek. A na 30.03 zapisałam się do swojego gina. Do tego będę chodzić, żeby mieć badania płacone z ubezpieczenia. Już mnie wkurzył że dał skierowanie na jedno bhcg a nie dwa- skąd chce wiedzieć czy jest ok. Zwłaszcza, że wie że u mnie każda ciąża to katastrofa a i tak już multum kasy wydałam na badania :/

miałam w zeszłym roku w styczniu. Nic nie czułam. Jedyne co było nie tak to trwające prawie miesiąc krwawienie, poszłam do gina i się okazało że to obumierająca cp, miesiąc krwawienia a bhcg 17000 na szczęście spadała i nie trzeba było zabiegu.

Wizytę mam we wtorek. A na 30.03 zapisałam się do swojego gina. Do tego będę chodzić, żeby mieć badania płacone z ubezpieczenia. Już mnie wkurzył że dał skierowanie na jedno bhcg a nie dwa- skąd chce wiedzieć czy jest ok. Zwłaszcza, że wie że u mnie każda ciąża to katastrofa a i tak już multum kasy wydałam na badania :/
Z ta bhcg to różnie.. u mnie w poprzedniej ciąży przyrastala prawidlowo a potem ciąża obumarla. Teraz sobie obiecalam nie badać, chociaż kusi, ale narazie wytrzymuje.

Bardzo dobrze, ze nie potrzebowalas zabiegu! Tym razem bedzie dobrze, do wtorku juz niedaleko, zobaczysz piekny pęcherzyk i zarodek :)

Jesli chodzi o ubranka, to ja bede miala duzo po siostrzenicy. Moj m mowi ze czuje, ze to bedzie dziewczynka hehe.. Wymyśla:p

Tak jeden! :biggrin2: zaraz wysle wam foto. A nic ni mowila o becie.. W ogole to nawet nie kazala jeszcze brac wit tylko kwas foliowy!:eek: a endo juz zalecila witaminy. Femibion natal1 ale ginekolog stwierdzila, ze to jakies stare, zr mam brac pregne plus.

Ja tez jestem spokojna.. Przed wizyta byl delikatny stresik no ale wiadomo.. :rolleyes:
Katia my jestesmy w tym samym momencie
U mnie tez dzisiaj 5tc 1dc a @ 2.02

A mam pytanie dziewczyny.. Czy wy normalnie wspolzyjecie?
Ja mam zakaz bo plamie. I nie nam ochoty jakos:/ zresztą mój m też ostrożnie się że mną obchodzi :D

reklama
@shaggy gratuluję udanej wizyty :) fajnie że wszystko w porządku :)

@caltha musimy być dobrej myśli ja tez się boję ale staram się myśleć pozytywnie.
Jakie witaminki bierzesz?

@ula21 trzymam kciuki :*

@89Katia nic tylko się cieszyć z tego spokoju :) im mniej nerwów tym lepiej ;)

@Danielkowa hej :) fajnie ze dolaczylas :) widzę ze objawy masz na całego :p współczuję mdłości ale masz rację że maluszek jest wart tych chwilowych meczarni

A ja ubranka chyba będę musiała sama wszystkie kupować :p chyba ze ktoś się trafi kto jeszcze ma ;)

Do góry