reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

To i ja się witam, dziś wyszedł mi pozytywny test :) owulację miałam na pewno minimum tydzień później więc zakładam, że termin wypadnie mi tak miedzy 10-15 listopada. Wizytę mam dopiero 28.03 więc pozostaje czekać. Póki co jestem jeszcze na urlopie rodzicielskim, w maju 2016 urodził się mój synek, zdążyłam dostać tylko raz okres i znów ciążą więc poszło szybko :) mam nadzieję, że uda mi się donosić ciążę szczęśliwie do końca :)

Pozdrawiam wszystkie listopadówki! Ps. Ja jestem urodzona 8 listopada [emoji23]
Cześć! Ale super różnica wieku będzie :D spokojnej ciąży :)

reklama
Karolka2106 omegamed optima start biorę- tam jest DHA, wit D, jod, kwas foliowy zwykły i zmetylowany

itucha witaj i gratulacje

KaSia86 ja też kocham retro i w tym stylu miałam dla córki. Jakościowo mistrz świata, a minus ogromny waga i miejsce w bagażniku- w kombi sporym mieścił się tylko on. Ale musiałam mieć ten konkretny- marzenie spełnione, teraz będę bardziej praktyczna hihi No i sprzedałam drożej niż kupiłam- mistrz ze mnie. Teraz lepiej wiem, co się u mnie spisze i co mój wózek musi mieć. Ale zakup to pewnie na sierpień- wrzesień zostawię. Teraz kupiłam duży wózek a córcia była tyci tyci i się w nim gubiła, w sumie nadal mogłaby spać w gondoli wyprostowana.
I rada dla tych co pierwszy raz kupują. Często spacerówki w wózkach 2w1 i 3w1 są kiepskie. Lepiej kupić samą gondolę na 5-7mcy a lepszą spacerówkę później bo z niej min 1.5roku się korzysta

sylwkaq90. piękny

Ostatnia edycja:
Karolka2106 omegamed optima start biorę- tam jest DHA, wit D, jod, kwas foliowy zwykły i zmetylowany

itucha witaj i gratulacje

KaSia86 ja też kocham retro i w tym stylu miałam dla córki. Jakościowo mistrz świata, a minus ogromny waga i miejsce w bagażniku- w kombi sporym mieścił się tylko on. Ale musiałam mieć ten konkretny- marzenie spełnione, teraz będę bardziej praktyczna hihi No i sprzedałam drożej niż kupiłam- mistrz ze mnie. Teraz lepiej wiem, co się u mnie spisze i co mój wózek musi mieć. Ale zakup to pewnie na sierpień- wrzesień zostawię. Teraz kupiłam duży wózek a córcia była tyci tyci i się w nim gubiła, w sumie nadal mogłaby spać w gondoli wyprostowana.
I rada dla tych co pierwszy raz kupują. Często spacerówki w wózkach 2w1 i 3w1 są kiepskie. Lepiej kupić samą gondolę na 5-7mcy a lepszą spacerówkę później bo z niej min 1.5roku się korzysta

sylwkaq90. piękny

Oj to prawda, najpierw lepiej kupić gondole, a później porządna spacerówkę. Tylko ciężko jest znaleźć wózek-gondole, bo teraz prawie wszystkie to albo 2w1 albo 3w1.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169]listopad 2017

reklama
Dziewczyny, rzucam temat, który mnie nuruje :)

Latać samolotem w 1wszym tremestrze ciąży, czy nie? A jak nie w 1wszym to od kiedy? Co mówią o tym Wasi lekarze?

Do góry