Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pada szaro buro zimnoAle tu dużo się dzieje! Chyba powinnyśmy założyć nowy temat co gotujemy i na co mamy ochotę
Ja codziennie muszę wypić jedną kawę, bo mam tendencję do niskiego ciśnienia i bez niej fatalnie się czuję. Ważne, żeby nie pić za dużo, bo kofeina może mieć wpływ na rozwój układu nerwowego u maluszka. Pamiętam jeszcze ze studiów jak nam mówił prof od ginekologii, że we wszystkim trzeba zachować zdrowy rozsądek jeśli chodzi o ćwiczenia to pływanie jak najbardziej
Jaka pogoda dzisiaj u Was? U mnie tak gorąco, że ledwo chodzę! I mogę wypijać hektolitry wody!
Napisane na MI 5 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie tez dzis zimno i ponuro. Ty mowisz, ze goraco? Ja w 2015 w lato w 7/8 mcu bylam - to dopiero hardcore:d do tej pory nie moge patzrec na zdjecia z tego okresuAle tu dużo się dzieje! Chyba powinnyśmy założyć nowy temat co gotujemy i na co mamy ochotę
Ja codziennie muszę wypić jedną kawę, bo mam tendencję do niskiego ciśnienia i bez niej fatalnie się czuję. Ważne, żeby nie pić za dużo, bo kofeina może mieć wpływ na rozwój układu nerwowego u maluszka. Pamiętam jeszcze ze studiów jak nam mówił prof od ginekologii, że we wszystkim trzeba zachować zdrowy rozsądek jeśli chodzi o ćwiczenia to pływanie jak najbardziej
Jaka pogoda dzisiaj u Was? U mnie tak gorąco, że ledwo chodzę! I mogę wypijać hektolitry wody!
Napisane na MI 5 w aplikacji Forum BabyBoom
A kalendarz chiński? Mi się sprawdził z pierwszym dzieckiem,i jak sprawdzałam innym tez. Do tego stopnia że moja siostra do 5m ciąży miała podtrzymywane ze bedzie chłopak w chińskim wychodziła dziewczynka. Dopiero po jakimś czasie na usg wyszła dziewczynka.@akpuroks to nie takie trudne tylko trochę pracochłonne ponoć slodkie to na dziewczynkę hehe choć to luźna teoria. Bardziej wierzę w tą z przyrostem bety że jeśli rośnie mało do 2x co 2 dni to chłopiec a jak po górnych granicach 2,5-3,5x to dziewczynka ponoć wielu osobom się sprawdziło
Też znam mi wychodzi córeczkaA znacie chinski kalendarz płci? U wieksosci moich koleżanek się sprawdzil[emoji12]
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój tz też chcę mieć drugiego chłopaka dla mnie bez roznicy jak będzie chłopak będę królowa w męskim gronie- oby nie gosposia [emoji39]U mnie w popzredneij ciazy tez sie sprawdzil. Ale szansa jest 50 na 50 Teraz wypada dziewczynka dla mnie to obojetne, chcoiaz wiem ze M jednak marzy o synku
Ją też jakoś w 13 tyg że będzie synuś [emoji4] ajak na na imię? I ile ma lat?Bardzo szybko już na usg genetycznym w 13tc Syn pokazał, ze jest Synem i później to się już tyko potwierdzało
A Ty?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom