Borysiatko
Fanka BB :)
U mnie w popzredneij ciazy tez sie sprawdzil. Ale szansa jest 50 na 50A znacie chinski kalendarz płci? U wieksosci moich koleżanek się sprawdzil[emoji12]
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie w popzredneij ciazy tez sie sprawdzil. Ale szansa jest 50 na 50A znacie chinski kalendarz płci? U wieksosci moich koleżanek się sprawdzil[emoji12]
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
A jak nie mam obrączki?Znamz synem się sprawdził
teraz tez pokazuje Synusia [emoji169] ciekawe
Kilka tyg temu wśród moich koleżanek był szał ma wróżbę z obrączkatam mi wychodzi syn i córka
to tak w ramach zabawy i relaksu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Najwazniejsze , zeby bylo zdrowe - wiem, ze to oklepane ale to prawda:0Też słyszałam o tym chińskim kalendarzuteraz popatrzyłam i wychodzil by chłopiec. Zawsze skrycie marzyłam o dziewczynce ale nie ma to dla mnie aż takiego dużego znaczenia synka też będę kochać
![]()
Dal dziewczynek jest tyle pieknych sukieneczekNaprawdę - najważniejsze, aby zdrowe
Ja po cichu chce drugiego synka, ale z córeczki tez będę się bardzo, bardzo cieszyć
Dal dziewczynek jest tyle pieknych sukieneczekJa zwariowalam, jak sie dowiedzialam ze dziewczynka.
W ktorym tyg poznalas plec 1 dziecka?
Tez dokladnie w 13 tygodniu, lekarz powiedzial ze na 90% dziewczynka i juz tak zostalo. Teraz w ganinetach sa juz swietne spzrety i jesli lekarz jest dobry, dziecko ładnie sie ulozy to szybcko mozna podejrzecBardzo szybkojuż na usg genetycznym w 13tc Syn pokazał, ze jest Synem
i później to się już tyko potwierdzało
A Ty?