reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

A do jakiej miejscowosci dokladnie sie wybieracie? Ja zapraszam na Mazury:D

Taki był plan! Ale potrzebuje jodu, bo mam jakiś guzek na tarczycy (niezgrozny). Na Mazury na pewno pojedziemy za rok :) z Bobaskiem :D

A teraz jeszcze nie wiem. Kocham Darlowko :)

m3sxs65g2rqndmds.png

Synek [emoji170] 2014

reklama
Mój chyba nie działa:(

@karolka a robisz to wszystko na telefonie? Bo cała procedurę trzeba przejść na telefonie :)

Weź telefon i "tak ba sucho" wejdz sobie w ustawienia i sygnaturkę. Tam trzeba włączyć sygnaturę ( u mnie trzeba przesunąć palcem z nie na tak) i pod spodem jest napisany tekst coś w stylu "ta wiadomość została napisania przy pomocy urządzenia takiego i takiego". To trzeba skasować o wkleić szwaczek, który musisz sobie stworzyć w przeglądarce ale na telefonie :)

Trochę pokrętnie tłumacze, ale może zrozumiecie :)

m3sxs65g2rqndmds.png

Synek [emoji170] 2014

@akpuroks to nie takie trudne tylko trochę pracochłonne :) ponoć slodkie to na dziewczynkę hehe :) choć to luźna teoria. Bardziej wierzę w tą z przyrostem bety że jeśli rośnie mało do 2x co 2 dni to chłopiec a jak po górnych granicach 2,5-3,5x to dziewczynka :) ponoć wielu osobom się sprawdziło :)
Obyś miała rację, mój początkowy przyrost bety to 175% na dobę [emoji16] Może będzie córa [emoji7][emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png

Dziewczyny ale mi zrobilyscie smaka ta fasolka po brytonsku [emoji5] zaraz wybiorę się pewnie do mamy żeby mi ugotowala [emoji5]bo niestety ze mnie kiepska kucharka[emoji5]

xnw4s65gte9hv7ri.png
Fasolka prosta do zrobienia, ostatnio pierwszy raz gotowałam i wyszła pyyyyszna [emoji173] Ważne żeby wymoczyć fasolę min 12 godzin [emoji6]

w57v3e3kfucyl84a.png

reklama
Cześć Dziewczyny, dołączam do Waszego wątku dzis bylam u gina i widoczny jest pecherzyk 8mm ,gin powiedzial ze niepokojaco mały jak na ten tc-6.Pozatym znalazl 2 pecherzyk ale pusty.Mam przyjść za tydzień.Miala któraś z Was tak?zwariuje prze ten tydzień.....

Do góry