caltha
Fanka BB :)
spokojnie, to nic nie znaczy. Z tymi objawami to tak się mówi, żeby tym najbardziej cierpiącym było lżej na duszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
spokojnie, to nic nie znaczy. Z tymi objawami to tak się mówi, żeby tym najbardziej cierpiącym było lżej na duszy
Obyś miała racjęspokojnie, to nic nie znaczy. Z tymi objawami to tak się mówi, żeby tym najbardziej cierpiącym było lżej na duszy
Bardzo dobrze się czuje, poza małymi szczegółami które przypominają mi o ciąży@gabrika a jak się czujesz?
dokładniespokojnie, to nic nie znaczy. Z tymi objawami to tak się mówi, żeby tym najbardziej cierpiącym było lżej na duszy
Wow to pięknie beta rośnie [emoji122] Ja miałam na początku 175% przyrostu dobowego i już się martwiłam że to za dużo, nawet męża w bliźniaki wkręcałam- przerażenie w jego oczach bezcenne [emoji23][emoji23][emoji23]Hej mam wyniki bety wynik 314,29 przyrost 168,3% progesteron badalam 2 dni temu to był 43,00 ng/ml.
@KaSia86 tez słyszałam ze objawy to dobry znak współczuję tylko ze musisz cierpieć ja czuje się dobrze brzuch coraz mniej boli a 2 dni temu zwijalam sie z bólu. Tylko jestem ciągle glodna i piersi bolą i są twarde.
@gosjulka85 kciuki za jutrzejsza wizytę czekam na relację
@89Katia super beta pyszne jedzonko jak wygląda ta mieszanka?
@Emsi* ładny wynik ale najlepiej powtórz żeby zobaczyć jaki przyrost :*
To też nie znaczy nic złego, U mnie objawy dopiero się rozkręciły i też zastanawiam się czy te mdłości nie są od Duphastonu, bo podobno progesteron powoduje właśnie mdłości [emoji13]
Po moich popołudniowych i wieczornych drzemkach, od godziny 5 oczy jak 5zł [emoji23][emoji23][emoji23]Hej!
@KaSia86 co Ty spac nie możesz? ja z przyzwyczajenia budzę się przed 6.
@gabrika jest jeszcze czas na nasilenie się objawów. Dziś w nocy bardzo bolały mnie piersi. A tak okropnie, ze łzy w oczach miałam. Chodziłam w nocy siusiu 3 razy, chociaż przed snem nie piłam dużo. I od wczoraj czuje takie ciągniecie/mulenie w podbrzuszu. Mam nadzieje, ze to dlatego, ze dzidziuś rośnie.
Za Mdłościami jakoś nie tęsknie [emoji23]
@Panna trzymam kciuki za dzisiejsza wizytę [emoji110]️[emoji110]️
@karolka super przyrost [emoji4]
A mieszanka to taka zwykła z hortexu (marchewka, papryka, fasolka szparagowa, fasola czerwona, cebula).
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom