reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Czesc dziewczyny, witam wieczornie z pracy, zapowiada mi sie dluuuuga nocka :)
@gabrika, ja tez nie mam zbyt wiele objawów, dzisiaj mnie tak kłuł jajnik, tak jakby ktos tam szpilke wbijał, po chwili przeszlo, no i po drugiej stronie tez mnie cos strzykalo rano.. no i zaczynam się już schizować.. A ogolnie czuję sie jakbym w ciazy nie byla, procz wzmożonego apetytu. No i może jedynie sutki przy nacisku...
Moze to w ogóle tasiemiec, nie ciąża.. :/

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

spokojnie, to nic nie znaczy. Z tymi objawami to tak się mówi, żeby tym najbardziej cierpiącym było lżej na duszy ;)
Obyś miała rację :)

Z drugiej strony.. dziewczyny, na objawy też mamy jeszcze czas, nasilą się pewnie koło 8 tygodnia i wtedy będziemy tęsknić za tym czasem, gdzie się na siłę ich doszukiwałyśmy :)
Z własnego doświadczenia powiem - jeżeli są objawy, a potem zanikną to znaczy, że nie jest to dobry objaw, u mnie w poprzedniej ciąży zanikły, no i się skończyła.. Tak więc, jeśli od początku mamy ich niewiele to myślę, że nie ma się czym stresować :)

Hej Dziewczyny :) ostatni moment na życzenia dla Was, więc niech następny dzień kobiet każda z nas spędzi z ukochanym skarbem przy sobie! Ja też się ciągle denerwuje czy wszystko ok :/ raz mam jakieś objawy, a kiedy indziej sobie myślę, że wmawiam sobie ;) ech... Byle przejść przez pierwsze 12 tygodni...
Panna trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i czekam na relacje :)

Napisane na MI 5 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej mam wyniki bety wynik 314,29 przyrost 168,3% progesteron badalam 2 dni temu to był 43,00 ng/ml.

@KaSia86 tez słyszałam ze objawy to dobry znak :) współczuję tylko ze musisz cierpieć :( ja czuje się dobrze brzuch coraz mniej boli a 2 dni temu zwijalam sie z bólu. Tylko jestem ciągle glodna :( i piersi bolą i są twarde.

@gosjulka85 kciuki za jutrzejsza wizytę czekam na relację :)

@89Katia super beta :) pyszne jedzonko :) jak wygląda ta mieszanka?

@Emsi* ładny wynik ale najlepiej powtórz żeby zobaczyć jaki przyrost :*
Wow to pięknie beta rośnie [emoji122] Ja miałam na początku 175% przyrostu dobowego i już się martwiłam że to za dużo, nawet męża w bliźniaki wkręcałam- przerażenie w jego oczach bezcenne [emoji23][emoji23][emoji23]

w57v3e3kfucyl84a.png

Hej!

@KaSia86 co Ty spac nie możesz? :) ja z przyzwyczajenia budzę się przed 6.

@gabrika jest jeszcze czas na nasilenie się objawów. Dziś w nocy bardzo bolały mnie piersi. A tak okropnie, ze łzy w oczach miałam. Chodziłam w nocy siusiu 3 razy, chociaż przed snem nie piłam dużo. I od wczoraj czuje takie ciągniecie/mulenie w podbrzuszu. Mam nadzieje, ze to dlatego, ze dzidziuś rośnie.
Za Mdłościami jakoś nie tęsknie [emoji23]

@Panna trzymam kciuki za dzisiejsza wizytę :) [emoji110]️[emoji110]️

@karolka super przyrost [emoji4]
A mieszanka to taka zwykła z hortexu (marchewka, papryka, fasolka szparagowa, fasola czerwona, cebula).

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej!

@KaSia86 co Ty spac nie możesz? :) ja z przyzwyczajenia budzę się przed 6.

@gabrika jest jeszcze czas na nasilenie się objawów. Dziś w nocy bardzo bolały mnie piersi. A tak okropnie, ze łzy w oczach miałam. Chodziłam w nocy siusiu 3 razy, chociaż przed snem nie piłam dużo. I od wczoraj czuje takie ciągniecie/mulenie w podbrzuszu. Mam nadzieje, ze to dlatego, ze dzidziuś rośnie.
Za Mdłościami jakoś nie tęsknie [emoji23]

@Panna trzymam kciuki za dzisiejsza wizytę :) [emoji110]️[emoji110]️

@karolka super przyrost [emoji4]
A mieszanka to taka zwykła z hortexu (marchewka, papryka, fasolka szparagowa, fasola czerwona, cebula).

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Po moich popołudniowych i wieczornych drzemkach, od godziny 5 oczy jak 5zł [emoji23][emoji23][emoji23]

w57v3e3kfucyl84a.png

Do góry