reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Czesc dziewczyny, witam wieczornie z pracy, zapowiada mi sie dluuuuga nocka :)
@gabrika, ja tez nie mam zbyt wiele objawów, dzisiaj mnie tak kłuł jajnik, tak jakby ktos tam szpilke wbijał, po chwili przeszlo, no i po drugiej stronie tez mnie cos strzykalo rano.. no i zaczynam się już schizować.. A ogolnie czuję sie jakbym w ciazy nie byla, procz wzmożonego apetytu. No i może jedynie sutki przy nacisku...
Moze to w ogóle tasiemiec, nie ciąża.. :/

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

spokojnie, to nic nie znaczy. Z tymi objawami to tak się mówi, żeby tym najbardziej cierpiącym było lżej na duszy ;)
Obyś miała rację :)

Z drugiej strony.. dziewczyny, na objawy też mamy jeszcze czas, nasilą się pewnie koło 8 tygodnia i wtedy będziemy tęsknić za tym czasem, gdzie się na siłę ich doszukiwałyśmy :)
Z własnego doświadczenia powiem - jeżeli są objawy, a potem zanikną to znaczy, że nie jest to dobry objaw, u mnie w poprzedniej ciąży zanikły, no i się skończyła.. Tak więc, jeśli od początku mamy ich niewiele to myślę, że nie ma się czym stresować :)

Hej Dziewczyny :) ostatni moment na życzenia dla Was, więc niech następny dzień kobiet każda z nas spędzi z ukochanym skarbem przy sobie! Ja też się ciągle denerwuje czy wszystko ok :/ raz mam jakieś objawy, a kiedy indziej sobie myślę, że wmawiam sobie ;) ech... Byle przejść przez pierwsze 12 tygodni...
Panna trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i czekam na relacje :)

Napisane na MI 5 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej mam wyniki bety wynik 314,29 przyrost 168,3% progesteron badalam 2 dni temu to był 43,00 ng/ml.

@KaSia86 tez słyszałam ze objawy to dobry znak :) współczuję tylko ze musisz cierpieć :( ja czuje się dobrze brzuch coraz mniej boli a 2 dni temu zwijalam sie z bólu. Tylko jestem ciągle glodna :( i piersi bolą i są twarde.

@gosjulka85 kciuki za jutrzejsza wizytę czekam na relację :)

@89Katia super beta :) pyszne jedzonko :) jak wygląda ta mieszanka?

@Emsi* ładny wynik ale najlepiej powtórz żeby zobaczyć jaki przyrost :*
Wow to pięknie beta rośnie [emoji122] Ja miałam na początku 175% przyrostu dobowego i już się martwiłam że to za dużo, nawet męża w bliźniaki wkręcałam- przerażenie w jego oczach bezcenne [emoji23][emoji23][emoji23]

w57v3e3kfucyl84a.png

Hej!

@KaSia86 co Ty spac nie możesz? :) ja z przyzwyczajenia budzę się przed 6.

@gabrika jest jeszcze czas na nasilenie się objawów. Dziś w nocy bardzo bolały mnie piersi. A tak okropnie, ze łzy w oczach miałam. Chodziłam w nocy siusiu 3 razy, chociaż przed snem nie piłam dużo. I od wczoraj czuje takie ciągniecie/mulenie w podbrzuszu. Mam nadzieje, ze to dlatego, ze dzidziuś rośnie.
Za Mdłościami jakoś nie tęsknie [emoji23]

@Panna trzymam kciuki za dzisiejsza wizytę :) [emoji110]️[emoji110]️

@karolka super przyrost [emoji4]
A mieszanka to taka zwykła z hortexu (marchewka, papryka, fasolka szparagowa, fasola czerwona, cebula).

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej!

@KaSia86 co Ty spac nie możesz? :) ja z przyzwyczajenia budzę się przed 6.

@gabrika jest jeszcze czas na nasilenie się objawów. Dziś w nocy bardzo bolały mnie piersi. A tak okropnie, ze łzy w oczach miałam. Chodziłam w nocy siusiu 3 razy, chociaż przed snem nie piłam dużo. I od wczoraj czuje takie ciągniecie/mulenie w podbrzuszu. Mam nadzieje, ze to dlatego, ze dzidziuś rośnie.
Za Mdłościami jakoś nie tęsknie [emoji23]

@Panna trzymam kciuki za dzisiejsza wizytę :) [emoji110]️[emoji110]️

@karolka super przyrost [emoji4]
A mieszanka to taka zwykła z hortexu (marchewka, papryka, fasolka szparagowa, fasola czerwona, cebula).

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Po moich popołudniowych i wieczornych drzemkach, od godziny 5 oczy jak 5zł [emoji23][emoji23][emoji23]

w57v3e3kfucyl84a.png

Do góry