reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
a ja całe dnie ledwo zipię, a wczoraj mnie nagle power wziął po 22, potem co godzinę się budziłam, a dziś trzeba było wstać po 5 :/

Venus a nie możesz iść na bete? Jeśli już o tym pisałaś, to wybacz, umknęło mi :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Najbliżej labolatorium mam czynne do 10, a nie mam z kim zostawić dziecka. Czekam jeszcze do przyszłego tygodnia. Umowie się do gina i niech sprawdzi czy wszystko ok. I tak boję się ze mam jakiś torbiel albo coś innego :(

Która ma dzisiaj wizytę?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie z rana ja tez dziewczyny nie mam za bardzo objawow.. Piersi bolą mniej niz wczoraj.
Najbliżej labolatorium mam czynne do 10, a nie mam z kim zostawić dziecka. Czekam jeszcze do przyszłego tygodnia. Umowie się do gina i niech sprawdzi czy wszystko ok. I tak boję się ze mam jakiś torbiel albo coś innego :(

Która ma dzisiaj wizytę?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzisiaj mam wizyte wieczorem.

Dziewczyny pijecie czarną herbatę? Jeśli tak to w jakiej ilości i czy może wpływać negatywnie?
Pije herbate czarna z cytryna i miodem, taka slabsza. Juz nie bede pic kawy, bo jakos mniej mi smakuje. Mam nadzieje, ze mozna herbate, bo co wypic ciepłego do sniadanka. Pije 1-2 dziennie

Dziewczyny pijecie czarną herbatę? Jeśli tak to w jakiej ilości i czy może wpływać negatywnie?
Ja pije, wprawdzie rzadko moze 1 na dzien bo raczej nie przepadam, wole owocowe, ale gdybym lubiła to raczej bym sie ograniczała moze do robienia sobie słabszej.
A wiecie jak to jest z tymi malinami i sokami malinowymi? Eksperci niby sie wypowiadają, ze nie maja negatywnego wplywu, wrecz stabilizują mięśnie macicy, a w necie pelno wypowiedzi, ze prowadza do poronienia i powoduja skurcze. Ktoras cos wiecej moze wie?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja piję tak ze 2-3 herbaty z cytryną dziennie- kawy nigdy nie piłam a teraz jak nie wypiję herbaty to mam niskie ciśnienie i głowa zaczyna boleć [emoji6]

w57v3e3kfucyl84a.png

reklama
Ja pije, wprawdzie rzadko moze 1 na dzien bo raczej nie przepadam, wole owocowe, ale gdybym lubiła to raczej bym sie ograniczała moze do robienia sobie słabszej.
A wiecie jak to jest z tymi malinami i sokami malinowymi? Eksperci niby sie wypowiadają, ze nie maja negatywnego wplywu, wrecz stabilizują mięśnie macicy, a w necie pelno wypowiedzi, ze prowadza do poronienia i powoduja skurcze. Ktoras cos wiecej moze wie?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
A to nie chodzi przypadkiem o napary z liści malin? Ja swoje soki malinowe normalnie piję [emoji16]

w57v3e3kfucyl84a.png

Do góry