reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Cześć witam si popołudniem [emoji4] my dziś na obiadek zupka borowikowa z makaronem.
I już serce mocniej mibije na myśl o jutrzejszym dniu [emoji7]
Jutro o 16 mam wizytę pierwszą.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A ile wychodzi z OM ? Będzie serduszko? Trzymam kciuki za piękne widoki :) Ja idę w piątek. to będzie 5 tydz i 2 dzień

mam zapalenie w pochwie, dostalam antybiotyk w czopkach
mnie też ciągnie brzuch
powiedzialam już kilku osobą m.in. tacie - przyjąl to normalnie, aż się wzruszylam i przytulilam go
ale nic mamie nie powiedzial, n nic
dyrektorce powiem gdzieś za 2 tygodnie
jak ma kto z dzieckiem być to i z pracą się pogodzi

Ja miałam progesteton 17 w 7ym dniu po owulacji. Biore duphaston 2x2. Najlepiej zeby lekarz zdecydowal czy masz brac.

Ja mam o tyle dobrze że mężuś wszystko w domu ogarnia Teraz, mnie goni do łóżka i kocykiem przykrywa [emoji12]

w57v3e3kfucyl84a.png
Mój też taki dobry, jest przeszczęśliwy z powodu ciąży:)

Hej mam wyniki bety wynik 314,29 przyrost 168,3% progesteron badalam 2 dni temu to był 43,00 ng/ml.

@KaSia86 tez słyszałam ze objawy to dobry znak :) współczuję tylko ze musisz cierpieć :( ja czuje się dobrze brzuch coraz mniej boli a 2 dni temu zwijalam sie z bólu. Tylko jestem ciągle glodna :( i piersi bolą i są twarde.

@gosjulka85 kciuki za jutrzejsza wizytę czekam na relację :)

@89Katia super beta :) pyszne jedzonko :) jak wygląda ta mieszanka?

@Emsi* ładny wynik ale najlepiej powtórz żeby zobaczyć jaki przyrost :*

Eh muszę przyznać, ze awans nie zawsze jest taki korzystny. Z jednej strony wyzwanie, kolejny szczebel w karierze itp itd. Ale niestety jest jeszcze druga strona ... mega odpowiedzialność, co za tym idzie giga stres a w korpo to nie jest na chwilę. I niestety przez to wszystko bardzo szybko przychodzi wypalenie ... a z tym to już ciężko :/
Dlatego zanim podejmiemy decyzje musimy się mocno zastanowić co dla nas jest w życiu ważne ... bo często po czasie dochodzimy do wniosku, ze to jednak nie jest kariera ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Masz racje! Ja póki co nie zamienilabym mojej pracy na żadną inną, ale za kilka lat kto wie? Może będę mieć inny pomysł na siebie!?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry