reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Mi już dzisiaj założyli kartę ciąży, we czwartek kolejna wizyta i kolejne skierowanie na badania, dziś niestety nie było czasu bo lekarza pilnie wezwali na cesarkę...

w57v3e3kfucyl84a.png

reklama
Ja mam nadzieje, ze ta ciaza bedzie przebiegala lepiej niz poprzednia. W poprzedniej mialam problemy z tarczyca, cisnieniem az w koncu z powodu braku wod mialam cesarke w 35tygodniu. No i mimo ze nie objadalam sie to mialam ponad 20kgna plusie, ale bylam baatdzo zapuchnieta bo to bylo lato.

Współczuje przeżyć ... oby teraz było dużo lepiej ! [emoji6]

Jestem po usg :)

Ginekolog pogratulowała mi wczesnej ciąży :) zrobiła usg i na usg jest mini kropeczka :) ma 4mm :) dziś musiałam powtórzyć bete i mam 1177,82 :)

Zbadała mnie ginekologicznie i powiedziała, ze mam piękna młoda ciąże :)

Od jutra jestem na l4.
Moja firma się sypie (jak się okazało prowadzili jeszcze inna działania od tej, w której ja pracowałam i tam za dużo kręcili i się dokrecili... ) i przełożona kazała mi dziś iść do lekarza i od razu na l4.

Nie tak widziałam swoją aktywność zawodowa, ale ostatnia rzecz jaka teraz potrzebuje to prokurator.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jej super, ze miałaś udana wizytę [emoji3] cudowna wiadomość [emoji7]
Jej a z praca masakra ... nigdy człowiek nie wie kiedy Cię ktoś może na minę wsadzić [emoji33] głupie ludziska! Trzymaj się i nie myśl o tym [emoji123]

A u kogo prowadzisz ciążę? Hehe, ja całe życie marudziłam, że brudno, szaro itd. a teraz mi tęskno :( Ale może niedługo przyjadę, chciałabym na Wielkanoc, ale trochę się boję lecieć samolotem przed końcem pierwszego trymestru. Macie jakieś doświadczenia? Lekarz mi wczoraj powiedział, że on nie widzi przeciwwskazań, ale z drugiej str pamiętam jeszcze mojego gino z Łodzi, który mówił, że on odradza takie przygody... No i nie wiem co zrobić :(

Ja tez pochodzę z Łodzi i dokładnie ja taka sama pamietam ... brudna, szara i gigantycznie bezrobocie. Natomiast teraz tez uważam tak jak @89Katia , ze wciąż ludzie patrzą na to miasto przez pryzmat starych czasów.
Tez będę na Wielkanoc w Łodzi [emoji4]

Dziękuje dziewczyny za informacje o witaminach - jesteście kochane [emoji8]

A ja jak już się zdecydowałam, ze pójdę do gina pod koniec 7 tygodnia to (_)_) wrrrr [emoji35] mój gin będzie dopiero 4 kwietnia w pracy Eh ... i co teraz. Muszę iść "gdzieś" i później do niego ... No nie może być łatwo ... [emoji30]

Ją też pochodzę no w sumie spod Łodzi [emoji4]
Wszystkie dziewczyny z Łodzi zamierzają rodzić w Medeorze?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w Madurowiczu :)

@gosjulka chyba dziś "widziałam" Cię na łódzkiej grupie dla mam :) mignal mi taki sam awatar i pytanie o ginekologa :)

Panna nie przejmuj się, obie mamy podobny wiek ciąży ( ostatnia @ u mnie 27.01) i wczoraj lekarz mi powiedział to samo, tylko milszymi słowami :* Wszystko będzie w porządku! a teraz dbaj o siebie przede wszystkim! ale lekarza może faktycznie zmień :)
Na kiedy masz wyznaczone następne usg? Ja w czwartek idę do mojej ginekolog i zobacze co mi powie.

Wiesz co, rodziłam tam syna i byłam bardzo zadowolona. A to było jeszcze przed remontem. No i lekarz prowadzący tam pracuje i to w zasadzie najważniejszy powód.

A Ty masz ginekologa z Medeoru? Czy bedziesz przechodzić wizytę kwalifikacyjna przed porodem?

reklama
Do góry