reklama
Emsi*
Fanka BB :)
Ja mam nadzieje, ze ta ciaza bedzie przebiegala lepiej niz poprzednia. W poprzedniej mialam problemy z tarczyca, cisnieniem az w koncu z powodu braku wod mialam cesarke w 35tygodniu. No i mimo ze nie objadalam sie to mialam ponad 20kgna plusie, ale bylam baatdzo zapuchnieta bo to bylo lato.
Współczuje przeżyć ... oby teraz było dużo lepiej ! [emoji6]
Jestem po usg
Ginekolog pogratulowała mi wczesnej ciąży zrobiła usg i na usg jest mini kropeczka ma 4mm dziś musiałam powtórzyć bete i mam 1177,82
Zbadała mnie ginekologicznie i powiedziała, ze mam piękna młoda ciąże
Od jutra jestem na l4.
Moja firma się sypie (jak się okazało prowadzili jeszcze inna działania od tej, w której ja pracowałam i tam za dużo kręcili i się dokrecili... ) i przełożona kazała mi dziś iść do lekarza i od razu na l4.
Nie tak widziałam swoją aktywność zawodowa, ale ostatnia rzecz jaka teraz potrzebuje to prokurator.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jej super, ze miałaś udana wizytę [emoji3] cudowna wiadomość [emoji7]
Jej a z praca masakra ... nigdy człowiek nie wie kiedy Cię ktoś może na minę wsadzić [emoji33] głupie ludziska! Trzymaj się i nie myśl o tym [emoji123]
A u kogo prowadzisz ciążę? Hehe, ja całe życie marudziłam, że brudno, szaro itd. a teraz mi tęskno Ale może niedługo przyjadę, chciałabym na Wielkanoc, ale trochę się boję lecieć samolotem przed końcem pierwszego trymestru. Macie jakieś doświadczenia? Lekarz mi wczoraj powiedział, że on nie widzi przeciwwskazań, ale z drugiej str pamiętam jeszcze mojego gino z Łodzi, który mówił, że on odradza takie przygody... No i nie wiem co zrobić
Ja tez pochodzę z Łodzi i dokładnie ja taka sama pamietam ... brudna, szara i gigantycznie bezrobocie. Natomiast teraz tez uważam tak jak @89Katia , ze wciąż ludzie patrzą na to miasto przez pryzmat starych czasów.
Tez będę na Wielkanoc w Łodzi [emoji4]
Dziękuje dziewczyny za informacje o witaminach - jesteście kochane [emoji8]
A ja jak już się zdecydowałam, ze pójdę do gina pod koniec 7 tygodnia to (_)_) wrrrr [emoji35] mój gin będzie dopiero 4 kwietnia w pracy Eh ... i co teraz. Muszę iść "gdzieś" i później do niego ... No nie może być łatwo ... [emoji30]
gosjulka85
Aktywna w BB
Ją też pochodzę no w sumie spod Łodzi [emoji4]
Wszystkie dziewczyny z Łodzi zamierzają rodzić w Medeorze?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ją też pochodzę no w sumie spod Łodzi [emoji4]
Ja w Madurowiczu
@gosjulka chyba dziś "widziałam" Cię na łódzkiej grupie dla mam mignal mi taki sam awatar i pytanie o ginekologa
panna.jednorożek696
Zaciekawiona BB
Na kiedy masz wyznaczone następne usg? Ja w czwartek idę do mojej ginekolog i zobacze co mi powie.Panna nie przejmuj się, obie mamy podobny wiek ciąży ( ostatnia @ u mnie 27.01) i wczoraj lekarz mi powiedział to samo, tylko milszymi słowami :* Wszystko będzie w porządku! a teraz dbaj o siebie przede wszystkim! ale lekarza może faktycznie zmień
gosjulka85
Aktywna w BB
Być może ale zajrzałam tam tylko chyba na chwilę [emoji4]Ja w Madurowiczu
@gosjulka chyba dziś "widziałam" Cię na łódzkiej grupie dla mam mignal mi taki sam awatar i pytanie o ginekologa
A czemu w Madurowiczu?
Wiesz co, rodziłam tam syna i byłam bardzo zadowolona. A to było jeszcze przed remontem. No i lekarz prowadzący tam pracuje i to w zasadzie najważniejszy powód.
A Ty masz ginekologa z Medeoru? Czy bedziesz przechodzić wizytę kwalifikacyjna przed porodem?
A Ty masz ginekologa z Medeoru? Czy bedziesz przechodzić wizytę kwalifikacyjna przed porodem?
Emsi*
Ja w Madurowiczu
Ja się urodziłam w Madurowiczu [emoji39][emoji39][emoji39]
reklama
Emsi*
Ale do tego czasu zwariuje [emoji849][emoji39]
Jutro spróbuje się umówić do innego na koniec 7tyg a dopiero 4.4 pójdę do mojego. No akurat teraz gdzieś go wcięło :/