reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

i ja po wizycie. Oczywiście nic nie było jeszcze widać, poza tym, że szyjka i endometrium są ciążowe i że jajniki ok. Wizyta kolejna we wtorek. W piątek mam zrobić bhcg. I z racji nadciśnienia w poprzedniej ciąży dostałam acard 150mg

I przyszły wyniki z panelu predyspozycji do poronień samoistnych. Mam mutację mthfr A1298C. Szkoda, że po wizycie. No nic muszę jeszcze w takim razie zbadać poziom homocysteiny i kwasu foliowego.

reklama
Wiesz co, rodziłam tam syna i byłam bardzo zadowolona. A to było jeszcze przed remontem. No i lekarz prowadzący tam pracuje i to w zasadzie najważniejszy powód.

A Ty masz ginekologa z Medeoru? Czy bedziesz przechodzić wizytę kwalifikacyjna przed porodem?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Acha to super że masz tam lekarza i masz przekonanie i zaufanie.
Ją nie mam stamtąd lekarza, mam lekarza z Kutna, ona zna lekarza Krajewskiego zwraca uwagę jaki lekarz prowadził) a on ją .

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam czy można dołączyć? :)
Wczoraj zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny :) termin porodu wedlug kalkulatora wypadałby na 13/14 listopad :) staram się być dobrej myśli że wszystko będzie dobrze :)

Załączniki

• 20170306_065607.jpg
    20170306_065607.jpg
    91,7 KB · Wyświetleń: 80
Witam czy można dołączyć? :)
Wczoraj zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny :) termin porodu wedlug kalkulatora wypadałby na 13/14 listopad :) staram się być dobrej myśli że wszystko będzie dobrze :)
Witamy i tu:) a ja z objawów to czuję jajniki ciągnięcia i mdłości lekkie. A dziś to bym tylko spala:) Gratuluję serduszek i pięknych pecherzykow:)

Witam listopadówki!
W niedzielę wyszedł pozytywny test z moczu, dziś z krwi:) Termin przewidywany to 13 listopada:) Wizytę u mojej ginki mam 20 marca. Chodzę sikać dosłownie co pół godziny, a nie pamiętam tego objawu z poprzednich ciąży. Jestem strasznie głodna, a nie mam na nic ochoty;)

Dziewczyny głupie pytanie ... czy zaokrąglił się Wam troszkę już brzuch ? Szczególnie to widać wieczorami ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry