reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Jestem po usg :)

Ginekolog pogratulowała mi wczesnej ciąży :) zrobiła usg i na usg jest mini kropeczka :) ma 4mm :) dziś musiałam powtórzyć bete i mam 1177,82 :)

Zbadała mnie ginekologicznie i powiedziała, ze mam piękna młoda ciąże :)

Od jutra jestem na l4.
Moja firma się sypie (jak się okazało prowadzili jeszcze inna działania od tej, w której ja pracowałam i tam za dużo kręcili i się dokrecili... ) i przełożona kazała mi dziś iść do lekarza i od razu na l4.

Nie tak widziałam swoją aktywność zawodowa, ale ostatnia rzecz jaka teraz potrzebuje to prokurator.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ginekolog pogratulowała mi wczesnej ciąży :) zrobiła usg i na usg jest mini kropeczka :) ma 4mm :) dziś musiałam powtórzyć bete i mam 1177,82 :)

Od jutra jestem na l4.
Moja firma się sypie (jak się okazało prowadzili jeszcze inna działania od tej, w której ja pracowałam i tam za dużo kręcili i się dokrecili... ) i przełożona kazała mi dziś iść do lekarza i od razu na l4.

Nie tak widziałam swoją aktywność zawodowa, ale ostatnia rzecz jaka teraz potrzebuje to prokurator.

Gratulacje :) Szkoda z pracą, ale przynajmniej sobie odpoczniesz :) Dobrze pamiętam, że jesteś z Łodzi? Całe życie tam mieszkałam i nie mogę się pogodzić, że w takim okresie nie moge pójść do swoich sprawdzonych lekarzy :)

Gratulacje :) Szkoda z pracą, ale przynajmniej sobie odpoczniesz :) Dobrze pamiętam, że jesteś z Łodzi? Całe życie tam mieszkałam i nie mogę się pogodzić, że w takim okresie nie moge pójść do swoich sprawdzonych lekarzy :)

Tak, mieszkam w Łodzi :) przyjechałam tutaj 9 lat temu :) i tutaj już urodziłam syna :) kocham to miasto!

A u kogo prowadzisz ciążę? Hehe, ja całe życie marudziłam, że brudno, szaro itd. a teraz mi tęskno :( Ale może niedługo przyjadę, chciałabym na Wielkanoc, ale trochę się boję lecieć samolotem przed końcem pierwszego trymestru. Macie jakieś doświadczenia? Lekarz mi wczoraj powiedział, że on nie widzi przeciwwskazań, ale z drugiej str pamiętam jeszcze mojego gino z Łodzi, który mówił, że on odradza takie przygody... No i nie wiem co zrobić :(

A u kogo prowadzisz ciążę? Hehe, ja całe życie marudziłam, że brudno, szaro itd. a teraz mi tęskno :( Ale może niedługo przyjadę, chciałabym na Wielkanoc, ale trochę się boję lecieć samolotem przed końcem pierwszego trymestru. Macie jakieś doświadczenia? Lekarz mi wczoraj powiedział, że on nie widzi przeciwwskazań, ale z drugiej str pamiętam jeszcze mojego gino z Łodzi, który mówił, że on odradza takie przygody... No i nie wiem co zrobić :(

Łódź faktycznie była brudna i szara. Płakałam codziennie jak tu przyjechałam. Ale teraz bardzo się zmieniła! Jest dużo zieleni, drogi są super. W ogóle miasto bardzo było niedoceniane. Miasto jest przyjazne rodzinom z dziećmi. Jest gdzie spacerować, budują piękne nowe płace zabaw :)
Pierwsza cieze prowadziła mi Kowalczyk-Amico (dziś tez u niej byłam :) ), ale ta będzie prowadził chyba Skoczylas przez LUX Med. Zobaczę jeszcze :)

Nie wiem jak jest z lotami samolotem. Mieliśmy w tym roku leciec na Wyspy Kanaryjskie, ale na urlop wybierzemy jednak polskie morze.

A w 5t 4d będzie coś widac, jest tez szansa na serduszko?

Ja pierwsze usg miałam w 5t3d i był tylko 5mm pęcherzyk ciążowy, tydzień później widoczny był pęcherzyk 1,3cm i ciałko żółte, a dopiero dzisiaj czyli 7t1d Fasolka i serduszko [emoji173] Na Twoim miejscu poczekałabym ze 2 tygodnie żeby nie martwić się że nic jeszcze nie widać [emoji5]

w57v3e3kfucyl84a.png

reklama

Od jutra jestem na l4.

Gratuluję udanej wizyty [emoji7] Rośnijcie zdrowo [emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png

Do góry