reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Jestem po usg :)

Ginekolog pogratulowała mi wczesnej ciąży :) zrobiła usg i na usg jest mini kropeczka :) ma 4mm :) dziś musiałam powtórzyć bete i mam 1177,82 :)

Zbadała mnie ginekologicznie i powiedziała, ze mam piękna młoda ciąże :)

Od jutra jestem na l4.
Moja firma się sypie (jak się okazało prowadzili jeszcze inna działania od tej, w której ja pracowałam i tam za dużo kręcili i się dokrecili... ) i przełożona kazała mi dziś iść do lekarza i od razu na l4.

Nie tak widziałam swoją aktywność zawodowa, ale ostatnia rzecz jaka teraz potrzebuje to prokurator.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ginekolog pogratulowała mi wczesnej ciąży :) zrobiła usg i na usg jest mini kropeczka :) ma 4mm :) dziś musiałam powtórzyć bete i mam 1177,82 :)

Od jutra jestem na l4.
Moja firma się sypie (jak się okazało prowadzili jeszcze inna działania od tej, w której ja pracowałam i tam za dużo kręcili i się dokrecili... ) i przełożona kazała mi dziś iść do lekarza i od razu na l4.

Nie tak widziałam swoją aktywność zawodowa, ale ostatnia rzecz jaka teraz potrzebuje to prokurator.

Gratulacje :) Szkoda z pracą, ale przynajmniej sobie odpoczniesz :) Dobrze pamiętam, że jesteś z Łodzi? Całe życie tam mieszkałam i nie mogę się pogodzić, że w takim okresie nie moge pójść do swoich sprawdzonych lekarzy :)

Gratulacje :) Szkoda z pracą, ale przynajmniej sobie odpoczniesz :) Dobrze pamiętam, że jesteś z Łodzi? Całe życie tam mieszkałam i nie mogę się pogodzić, że w takim okresie nie moge pójść do swoich sprawdzonych lekarzy :)

Tak, mieszkam w Łodzi :) przyjechałam tutaj 9 lat temu :) i tutaj już urodziłam syna :) kocham to miasto!

A u kogo prowadzisz ciążę? Hehe, ja całe życie marudziłam, że brudno, szaro itd. a teraz mi tęskno :( Ale może niedługo przyjadę, chciałabym na Wielkanoc, ale trochę się boję lecieć samolotem przed końcem pierwszego trymestru. Macie jakieś doświadczenia? Lekarz mi wczoraj powiedział, że on nie widzi przeciwwskazań, ale z drugiej str pamiętam jeszcze mojego gino z Łodzi, który mówił, że on odradza takie przygody... No i nie wiem co zrobić :(

A u kogo prowadzisz ciążę? Hehe, ja całe życie marudziłam, że brudno, szaro itd. a teraz mi tęskno :( Ale może niedługo przyjadę, chciałabym na Wielkanoc, ale trochę się boję lecieć samolotem przed końcem pierwszego trymestru. Macie jakieś doświadczenia? Lekarz mi wczoraj powiedział, że on nie widzi przeciwwskazań, ale z drugiej str pamiętam jeszcze mojego gino z Łodzi, który mówił, że on odradza takie przygody... No i nie wiem co zrobić :(

Łódź faktycznie była brudna i szara. Płakałam codziennie jak tu przyjechałam. Ale teraz bardzo się zmieniła! Jest dużo zieleni, drogi są super. W ogóle miasto bardzo było niedoceniane. Miasto jest przyjazne rodzinom z dziećmi. Jest gdzie spacerować, budują piękne nowe płace zabaw :)
Pierwsza cieze prowadziła mi Kowalczyk-Amico (dziś tez u niej byłam :) ), ale ta będzie prowadził chyba Skoczylas przez LUX Med. Zobaczę jeszcze :)

Nie wiem jak jest z lotami samolotem. Mieliśmy w tym roku leciec na Wyspy Kanaryjskie, ale na urlop wybierzemy jednak polskie morze.

A w 5t 4d będzie coś widac, jest tez szansa na serduszko?

Ja pierwsze usg miałam w 5t3d i był tylko 5mm pęcherzyk ciążowy, tydzień później widoczny był pęcherzyk 1,3cm i ciałko żółte, a dopiero dzisiaj czyli 7t1d Fasolka i serduszko [emoji173] Na Twoim miejscu poczekałabym ze 2 tygodnie żeby nie martwić się że nic jeszcze nie widać [emoji5]

w57v3e3kfucyl84a.png

reklama

Od jutra jestem na l4.

Gratuluję udanej wizyty [emoji7] Rośnijcie zdrowo [emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png

Do góry