reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2017

Odebralam bete- 159. Jutro wieczorem wynik dzisiejszej. A sumie nie wiem po co to robię,chyba tylko dla psychiki. Ale za uda we wtorek do nowej Pani ginekolog to chce mieć komplet wszystkoego[emoji5] Ale mam klucie w jajniku jak kaszle. Macie też tak?

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Popieram. Bobo test wyszedl mi ciemniejszy niz pinktest o wyzszej czulosci:)
Ja tez mam pierwsze usg we wtorek. To bedzie wg Om 5t1d i raczej serduszka jeszcze nie będzie. na usg widac je od 7tc najczesciej. Liczę chociaz na zarodeczek.

Popieram. Bobo test wyszedl mi ciemniejszy niz pinktest o wyzszej czulosci:)
Ja tez mam pierwsze usg we wtorek. To bedzie wg Om 5t1d i raczej serduszka jeszcze nie będzie. na usg widac je od 7tc najczesciej. Liczę chociaz na zarodeczek.
W obu ciążach widzialam i słyszałam serduszko w 5t+6d :)

@gabrika daj znać jak u rodziców...na pewno cudownie [emoji7]

Ja się dziś dowiedziałam, ze mój kuzyn będzie miał dzidziusia i jego żona jest dokładnie tak jak ja 5tc (ale ja nic jeszcze nie mówiłam) ... mega się cieszę, bo dziewczyna ma jeden sprawny jajnik i u niej ciąża to cud. Nawet gin był w szoku [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiu jak pierwszy raz byłaś na USG to mniej więcej ile dni po zapłodnieniu?

Niby serce pojawia się ok 21 dni po zapłodnieniu i zastanawiam się na co mogę liczyć na swojej wizycie :)
W 5t2d wg @ był tylko pęcherzyk 5mm, tydzień później 6t1d pęcherzyk 1,3cm, ciałko żółte i mini fasolka (okazało się że ciąża 6 dni młodsza i wg usg był 5t2d) a teraz po kolejnym tygodniu będzie 7t1d (wg @) i mam nadzieję że serduszko już będzie pikać [emoji173][emoji173][emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png

Cześć Dziewczyny :) nieśmiało dołączam do grupy! Mam na imię Marta, mam 26 lat. Pierwsza ciąża :) Test robiony parę razy, w dniu spodziewanej miesiączki i kolejne chyba z dwa dni później. Betka pierwsza zrobiona w czw i wynik ponad 800. Jutro pierwsza wizyta u ginekologa, mega stres! Wkręcam sobie cały czas, że coś będzie nie tak, panikara ze mnie :) Poza tym też nie mieszkam w Polsce, więc mogę zdawać relacje z opieki nad ciężarnymi w Portugalii.

Cześć Dziewczyny :) nieśmiało dołączam do grupy! Mam na imię Marta, mam 26 lat. Pierwsza ciąża :) Test robiony parę razy, w dniu spodziewanej miesiączki i kolejne chyba z dwa dni później. Betka pierwsza zrobiona w czw i wynik ponad 800. Jutro pierwsza wizyta u ginekologa, mega stres! Wkręcam sobie cały czas, że coś będzie nie tak, panikara ze mnie :) Poza tym też nie mieszkam w Polsce, więc mogę zdawać relacje z opieki nad ciężarnymi w Portugalii.
Gratulacje!

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witaj :) jak to mówią, w grupie siła :>

Do góry