Karolka2106
Fanka BB :)
To super że taki jest pomocnyHahahamój mąż niestety nie nadaje się do porodu
on biedny mdleje nawet na usg
ale najważniejsze, że po porodzie spisuje się na 6 z plusem
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To super że taki jest pomocnyHahahamój mąż niestety nie nadaje się do porodu
on biedny mdleje nawet na usg
ale najważniejsze, że po porodzie spisuje się na 6 z plusem
![]()
Piłam dużo barszczu czerwonego i jadłam warzywa z dużą zawartością żelaza. Pomogło. Barszczyk to kupowałam w kartonie i podrzewalam w kubeczku.Hej wszystkim. U mnie też dzisiaj pogoda nie za bardzo dopisuje, więc pewnie też spędzę cały dzień na leniuchowaniu.
Moje pytanie czy miała któraś z was problem z hemoglobiną w ciąży? Jak tak to w jaki sposób ja podnosiłyście. U mnie od początku ciąży spadła z 13.9 na 11.6. Lekarka przepisała mi tabletki z żelazem, ale nie mogę za bardzo ich przyjmować bo straszna zgaga mnie męczy.
Może wy mi coś poradzicie.
a czy gorący kubek barszczyk może być... bo chodzi za mną od pewnego czasuPiłam dużo barszczu czerwonego i jadłam warzywa z dużą zawartością żelaza. Pomogło. Barszczyk to kupowałam w kartonie i podrzewalam w kubeczku.
My też jeszcze nie mamy ślubu, a jak już będziemy brać to i tak tylko cywilny. Na szczęście nasi dziadkowie są bardziej tolerancyjni i nie mieszają się w nasze sprawy, a przynajmniej nie mówią o tym głośno.My cywilnego jeszcze tez nie mamy ale chyba wezmiemy. No ale babcia nie uznaje cywilnego w ogole, dla niej to nie ślub![]()
To jej gadanie dziala na mnie tak, ze mam czasem wrazenie, ze zaraz cos wykracze. Nie jestem zabobonna, no ale tak jak dziś mam obnizony humor i nawet takie cos zle na mnie dziala
A Tobie kochana wytrwalosci przy szalejacym tacie
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
W takim chyba to wiecej chemii niz zelazaa czy gorący kubek barszczyk może być... bo chodzi za mną od pewnego czasu