reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Lublin, a Ty?

i wszystkie mamuśki z grupy skąd są? to znajdziemy dobre miejsce gdzieś pośrodku dla wszystkich :p

Łódź :) chociaż pochodzę z Podlasia i często gościłam w Lublinie :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
Łódź :) chociaż pochodzę z Podlasia i często gościłam w Lublinie :)

no to rzut beretem, a śmiesznie, bo jak pomyślałam o tym miejscu gdzieś w środku PL to właśnie pierwsza Łódź mi przyszła do głowy :D ale zapraszam do Lublina :)

cześć dziewczyny ☺

piękna pogoda na Śląsku ☺

trzymam kcuki za dzisiejsze wizyty ☺
mi lekarz nie robił cytologi w ciąży bo miałam wynik z grudnia 2016 .
Dziewczyny a was lekarz bada ginekologicznie? Mnie nie badał wogóle tylko na początku usg dopochwowe a od 10 tc usg przez brzuch i to wszystko .

ja na obiad dziś robie zupe szpinakową ☺

miłego dnia ☺

ja wczoraj jak byłam po skierowanie na amniopunkcje to też mnie badała ginekologicznie, do tego mierzyła mi szyjke i bicie serduszka dziecka sprawdzała.

no to rzut beretem, a śmiesznie, bo jak pomyślałam o tym miejscu gdzieś w środku PL to właśnie pierwsza Łódź mi przyszła do głowy :D ale zapraszam do Lublina :)

Zapraszam na zlot do Łodzi :) faktycznie jest w centrum Pl :) za co bardzo ja lubię, bo czy w góry czy nad morze, czy do domu rodzinnego mam mniej więcej tyle samo km :)

Dziewczyny czuje wyrazna rybke w brzuchu jestem pewna na 100% ze to to;-) wczesniej czulam ale mniej intensywnie i nie bylam pewna a teraz normalnie bomba;-) jescze troszke i beda kopniaki;-)

Gratki! Ja tez wyraźnie już czuje [emoji173]️ cudowne to jest! Szkoda tylko, ze tak rzadko, ale o tak rozpiera mnie szczęście :D

Posprzątałam, nastawiłam pralkę i zmywarkę. Wypije kawkę i wezmę się za prasowanie. Obejrzę przy tym mój stały punkt dnia to znaczy katastrofy w przestworzach. Optymistycznie, nie [emoji23][emoji23] ale fascynują mnie samoloty :D

ciekawe teraz dałyście mi do myślenia hmm...
pyta zawsze czy wszystko ok a ja mówie że tak a potem robi usg i to wszystko.
A jakbym miała jakiś stan zapalny to badanie moczu to wykryje? niby nic mnie nie piecze i nie swędzi ale zależy od organizmu .

Ja miałam cytologie robioną w lutym, bo akurat wypadała mi wizyta, a dokładnie miesiąc później szłam potwierdzić ciążę i pani doktor stwierdziła, że skoro była i wyszła dobrze to nie będziemy powtarzać. Co do badań na wizytach, to na każdej mam usg dopochwowo, ale bez badania ginekologicznego.
Mój K. ma jutro urodziny i muszę jechać po prezent, ale zupełnie nie mam pomysłu. Dobrze, że jest akurat na delegacji w Łodzi i wraca w czwartek, bo mam dwa dni, żeby pomyśleć.

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry