reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Do Piaseczna mam niedaleko ;)

Pewnie trochę będzie :) ale wzedzie i tak samochodem trzeba sie ruszyc :) a weekendy i tak wolimy spędzać u jednych lub drugich Rodziców w domu. Ogród, wolna przestrzeń i świeże powietrze :)

to jak będę, to się odezwę i umówimy się w piasecznie na soczek i warzywka hehe :) ale się trafiło!

mi jeden lekarz powiedział, że bakterie mogły być na ściankach i nie ma co się nimi sugerować, drugi pomimo licznych bakterii również je zignorował, więc chyba bakterie nie takie straszne :)

jak wychodzi sporo bakterii to powinien zostać wykonany posiew moczu, bo to nigdy nie wiadomo co tak naprawdę może być, można to nawet zrobić prywatnie koszt niecałe 15 zł. a ma się przynajmniej pewność że wszystko w porządku jest.

ak wychodzi sporo bakterii to powinien zostać wykonany posiew moczu, bo to nigdy nie wiadomo co tak naprawdę może być, można to nawet zrobić prywatnie koszt niecałe 15 zł. a ma się przynajmniej pewność że wszystko w porządku jest.

dobrze wiedzieć, i tak robię badania prywatnie więc sprawdzę, ciekawe czemu nie wspomniał nic

Uwielbiam to miejsce :) w ogóle Kaszuby są cudne. Jeździmy tam jesienią. Nie ma w PL drugiego tak pięknego miejsca o tej porze roku. Cudo po prostu :)
No jest pięknie , ja tu mieszkam 28lat i z chęcią jedziemy do miasta ,ale nie wyobrażam sobie mieszkać w mieście :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
A no pewnie, jak się uda to czemu nie ;)

Ja czuję bulgotanie,czasem coś takiego "pustego" dźwięku jak trzymam rękę na brzuchu ale nie wiem czy to jelita czy maluszek :( chciałabym juz dobrze go poczuć, byłabym spokojniejsza :)

3jgx43r8ceekwbv1.png

Do góry