reklama
Do Piaseczna mam niedaleko
Pewnie trochę będzie ale wzedzie i tak samochodem trzeba sie ruszyc a weekendy i tak wolimy spędzać u jednych lub drugich Rodziców w domu. Ogród, wolna przestrzeń i świeże powietrze
to jak będę, to się odezwę i umówimy się w piasecznie na soczek i warzywka hehe ale się trafiło!
Kaska_96
Fanka BB :)
A w pierwszej ciąży w którym tygodniu czułaś ruchy. U mnie bliźniaki więc się zastanawiam czy nie powinno być szybciej czuć.To ja mam 13+6
Kaska, u mnie to druga ciąża i podobno szybciej czuć ruchy.
mi jeden lekarz powiedział, że bakterie mogły być na ściankach i nie ma co się nimi sugerować, drugi pomimo licznych bakterii również je zignorował, więc chyba bakterie nie takie straszne
jak wychodzi sporo bakterii to powinien zostać wykonany posiew moczu, bo to nigdy nie wiadomo co tak naprawdę może być, można to nawet zrobić prywatnie koszt niecałe 15 zł. a ma się przynajmniej pewność że wszystko w porządku jest.
Ilona 88
A zapraszam na Wieżycę.ohoho, to w Twoje okolice na wakacje przyjedziemy
ak wychodzi sporo bakterii to powinien zostać wykonany posiew moczu, bo to nigdy nie wiadomo co tak naprawdę może być, można to nawet zrobić prywatnie koszt niecałe 15 zł. a ma się przynajmniej pewność że wszystko w porządku jest.
dobrze wiedzieć, i tak robię badania prywatnie więc sprawdzę, ciekawe czemu nie wspomniał nic
A zapraszam na Wieżycę.
Uwielbiam to miejsce w ogóle Kaszuby są cudne. Jeździmy tam jesienią. Nie ma w PL drugiego tak pięknego miejsca o tej porze roku. Cudo po prostu
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Ilona 88
Uwielbiam to miejsce w ogóle Kaszuby są cudne. Jeździmy tam jesienią. Nie ma w PL drugiego tak pięknego miejsca o tej porze roku. Cudo po prostu
No jest pięknie , ja tu mieszkam 28lat i z chęcią jedziemy do miasta ,ale nie wyobrażam sobie mieszkać w mieście
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
reklama