reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Witam sie :)
Ja narazie zjdałam banana, nektarynke i paczka a czooo:p na słodko heh
Ogarniam chate i lece do carrefoura kupic Lenie domek dla lalek na dzien dziecka, niech juz leży i czeka- bedzie chociaz z głowy.

Jak nie dostaniecie glukozy cytrynowej, to mozecie kupic zwykła i wciskac sobie normalna cytrynke poprostu :) Ja bez ctryny bym nie wypiła :)

Jutro odbieram wyniki z prenatalnych. Nie moge sie doczekac juz wizyty u mojego gina, chce zeby sie wyjasnilo wszytsko, bo ciagle mam złe mysli, nawet nie kupuje nic dla dzidzi, bo nie wiem czy potrzebne...

W biedronce beda poduszki dla kobiet w ciazy za 69,90zł i pizamki i koszule nocne do karmienia za 39,99 i jeszcze leginsy ciazowe i bluzki 24,99zł :)
Hejka! MI ostatnio w laboratorium nie pozwolili dać cytryny do glukozy, zdziwiłam się, ale cóż:)

reklama
Emsi dodam ze tutaj cala ciaze nikt nie bada kobiet w srodku, tylko w 40tyg, jesli sie zgodzi ;)

Ewka tutaj w ogole.nie robia glukozy

@leonkaa biedny Twój synek:( oby jak najszybciej wrócił do zdrowia.

@Katarynka861 ale historia... Dobrze że poszłaś prywatnie do lekarza chociaż przed zabiegiem też sprawdzają. Nie wyobrażam sobie jakie szczęście teraz czujesz z takiego obrotu wydarzeń :)

@sylwkaq90 gratuluję bo słyszałam że te badanie jest straszne :D fajny pomysl z ta glukoza o smaku cytrynowym :) ciekawa jestem kiedy w Niemczech robią te badanie i czy będę miała u mojego ginekologa, czy u rodzinnego:)

@leonkaa biedny Twój synek:( oby jak najszybciej wrócił do zdrowia.

@Katarynka861 ale historia... Dobrze że poszłaś prywatnie do lekarza chociaż przed zabiegiem też sprawdzają. Nie wyobrażam sobie jakie szczęście teraz czujesz z takiego obrotu wydarzeń :)

@sylwkaq90 gratuluję bo słyszałam że te badanie jest straszne :D fajny pomysl z ta glukoza o smaku cytrynowym :) ciekawa jestem kiedy w Niemczech robią te badanie i czy będę miała u mojego ginekologa, czy u rodzinnego:)
Naprawdę dziewczyny nie ma co się źle nastawiac. Wcale nie jest strasznie.. Na początku czułam się słabo, ale teraz mija już druga godzina i zaraz będę mogła się stąd ulotnic i zjeść śniadanko na ogrodzie :)

Uff, to dobrze, że u mnie w labo też mają cytrynową glukoze, a dodatkowo wciskają jeszcze cytrynke jak ktoś chce :)

Apropos cytryny jeszcze to dzisiaj wkroczyłam w 15 tydzień i apka mi wyświetla, że moje maleństwo już jest wielkości właśnie cytryny :D

Mam nadzieję, że wszystkie jesteście dzisiaj pełne energii :) piękna pogoda za oknem ;)

Mi jedna aplikacja pokazuje, ze dziecko jest wielości cebuli [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] seriooo???? Już nie mogli czegoś bardziej przyjemnego wybrać?
IMG_2028.jpg

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Załączniki

• IMG_2028.jpg
    IMG_2028.jpg
    92,6 KB · Wyświetleń: 269
reklama
Do góry