reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Witam sie :)
Ja narazie zjdałam banana, nektarynke i paczka a czooo:p na słodko heh
Ogarniam chate i lece do carrefoura kupic Lenie domek dla lalek na dzien dziecka, niech juz leży i czeka- bedzie chociaz z głowy.

Jak nie dostaniecie glukozy cytrynowej, to mozecie kupic zwykła i wciskac sobie normalna cytrynke poprostu :) Ja bez ctryny bym nie wypiła :)

Jutro odbieram wyniki z prenatalnych. Nie moge sie doczekac juz wizyty u mojego gina, chce zeby sie wyjasnilo wszytsko, bo ciagle mam złe mysli, nawet nie kupuje nic dla dzidzi, bo nie wiem czy potrzebne...

W biedronce beda poduszki dla kobiet w ciazy za 69,90zł i pizamki i koszule nocne do karmienia za 39,99 i jeszcze leginsy ciazowe i bluzki 24,99zł :)
Hejka! MI ostatnio w laboratorium nie pozwolili dać cytryny do glukozy, zdziwiłam się, ale cóż:)

reklama
Emsi dodam ze tutaj cala ciaze nikt nie bada kobiet w srodku, tylko w 40tyg, jesli sie zgodzi ;)

Ewka tutaj w ogole.nie robia glukozy

@leonkaa biedny Twój synek:( oby jak najszybciej wrócił do zdrowia.

@Katarynka861 ale historia... Dobrze że poszłaś prywatnie do lekarza chociaż przed zabiegiem też sprawdzają. Nie wyobrażam sobie jakie szczęście teraz czujesz z takiego obrotu wydarzeń :)

@sylwkaq90 gratuluję bo słyszałam że te badanie jest straszne :D fajny pomysl z ta glukoza o smaku cytrynowym :) ciekawa jestem kiedy w Niemczech robią te badanie i czy będę miała u mojego ginekologa, czy u rodzinnego:)

@leonkaa biedny Twój synek:( oby jak najszybciej wrócił do zdrowia.

@Katarynka861 ale historia... Dobrze że poszłaś prywatnie do lekarza chociaż przed zabiegiem też sprawdzają. Nie wyobrażam sobie jakie szczęście teraz czujesz z takiego obrotu wydarzeń :)

@sylwkaq90 gratuluję bo słyszałam że te badanie jest straszne :D fajny pomysl z ta glukoza o smaku cytrynowym :) ciekawa jestem kiedy w Niemczech robią te badanie i czy będę miała u mojego ginekologa, czy u rodzinnego:)
Naprawdę dziewczyny nie ma co się źle nastawiac. Wcale nie jest strasznie.. Na początku czułam się słabo, ale teraz mija już druga godzina i zaraz będę mogła się stąd ulotnic i zjeść śniadanko na ogrodzie :)

Uff, to dobrze, że u mnie w labo też mają cytrynową glukoze, a dodatkowo wciskają jeszcze cytrynke jak ktoś chce :)

Apropos cytryny jeszcze to dzisiaj wkroczyłam w 15 tydzień i apka mi wyświetla, że moje maleństwo już jest wielkości właśnie cytryny :D

Mam nadzieję, że wszystkie jesteście dzisiaj pełne energii :) piękna pogoda za oknem ;)

Mi jedna aplikacja pokazuje, ze dziecko jest wielości cebuli [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] seriooo???? Już nie mogli czegoś bardziej przyjemnego wybrać?
IMG_2028.jpg

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Załączniki

• IMG_2028.jpg
    IMG_2028.jpg
    92,6 KB · Wyświetleń: 271
reklama
Do góry