reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
U mnie w aplikacji jest pomarańcza... 15 tydzień [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Was w tym pięknym dniu :) Muszę być bardziej aktywna, bo cały czas tylko skrycie podczytuje, udzielam się mało, a z tego co widzę, to jest tu super atmosfera :D Ja już się ogarnęłam i zaraz rozkładam parasol na tarasie, biorę książkę i będę korzystać z tej pogody, bo aż żal siedzieć w domu. Któraś z Was pisała już, że od jutra w Biedronce będzie można kupić poduszkę ciążową, właśnie kusi mnie żeby się po nią wybrać. Dziewczyny, które z takiego gadżetu korzystały/korzystają, polecacie zakup? W ciąży jestem pierwszy raz i kompletnie nie mam pojęcia co może się fakty przydać, a co nie.

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc laski!
Piekny dzien az sie wszystkiego chce. Juz pranie wywiesilam i zjadlam platki z mlekiem, jade zaraz do dziadkow odebrac moja kiecke z vubu, bo na ich adres zamawiam wszystko. Ciekawa jestem czy to byl dobry zakup :)
Katia, super ze u Ciebie wszystko w porzadeczku, tak sie ciesze :) pokaz sie w sukience!
Dzieki za wiadomosci odnosnie promocji w biedrze, ja sie jutro tez wybiore. Co do poduszki ciazowej to fajna sprawa, ja kupilam i juz druga noc z nia śpię. Zaluje troche bo moglam kupic taka w ksztalcie litery C a mam J, ale tez jest fajna :)

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

@89Katia to ta Twoja cebula musi być duża jak u Ewy jest to już pomarańcz :D
Ja też wyleguje się na ogródku.
Lubicie bez? Ja uwielbiaaam, mój ulubiony, najpiękniej pachnący kwiat.

Załączniki

• _20170517_115216.JPG
    _20170517_115216.JPG
    907,9 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Nawet się boję myśleć o tej glukozie, W Pierwszej ciąży wypiłam to na eks ale , strasznie muliło , i ten czas oczekiwania ;/

Mam pytanie do mam ze Śląska, na pewno są tu takie :) Macie juz upatrzone jakies konkretne porodówki, ja się już nad tym teraz zastanawiam:confused:, bo pierwszego porodu nie wspominam zbyt miło;/:baffled:

Do góry