reklama
xdzo19
Fanka BB :)
Witam Was w tym pięknym dniu Muszę być bardziej aktywna, bo cały czas tylko skrycie podczytuje, udzielam się mało, a z tego co widzę, to jest tu super atmosfera Ja już się ogarnęłam i zaraz rozkładam parasol na tarasie, biorę książkę i będę korzystać z tej pogody, bo aż żal siedzieć w domu. Któraś z Was pisała już, że od jutra w Biedronce będzie można kupić poduszkę ciążową, właśnie kusi mnie żeby się po nią wybrać. Dziewczyny, które z takiego gadżetu korzystały/korzystają, polecacie zakup? W ciąży jestem pierwszy raz i kompletnie nie mam pojęcia co może się fakty przydać, a co nie.
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
L
Lornetka
Gość
Tylko, że ziemniaki to mają wszelkie rozmiary od śliwki do grejpfrutaTo u mnie powinien byc ziemniak [emoji14]
Zabieram sie za sniadanie
Czesc laski!
Piekny dzien az sie wszystkiego chce. Juz pranie wywiesilam i zjadlam platki z mlekiem, jade zaraz do dziadkow odebrac moja kiecke z vubu, bo na ich adres zamawiam wszystko. Ciekawa jestem czy to byl dobry zakup
Katia, super ze u Ciebie wszystko w porzadeczku, tak sie ciesze pokaz sie w sukience!
Dzieki za wiadomosci odnosnie promocji w biedrze, ja sie jutro tez wybiore. Co do poduszki ciazowej to fajna sprawa, ja kupilam i juz druga noc z nia śpię. Zaluje troche bo moglam kupic taka w ksztalcie litery C a mam J, ale tez jest fajna
Piekny dzien az sie wszystkiego chce. Juz pranie wywiesilam i zjadlam platki z mlekiem, jade zaraz do dziadkow odebrac moja kiecke z vubu, bo na ich adres zamawiam wszystko. Ciekawa jestem czy to byl dobry zakup
Katia, super ze u Ciebie wszystko w porzadeczku, tak sie ciesze pokaz sie w sukience!
Dzieki za wiadomosci odnosnie promocji w biedrze, ja sie jutro tez wybiore. Co do poduszki ciazowej to fajna sprawa, ja kupilam i juz druga noc z nia śpię. Zaluje troche bo moglam kupic taka w ksztalcie litery C a mam J, ale tez jest fajna
Ale to pewnie jej chodzi o taki standardowyTylko, że ziemniaki to mają wszelkie rozmiary od śliwki do grejpfruta
sylwkaq90
Fanka BB :)
L
Lornetka
Gość
Ja też, jak tylko zaczyna kwitnąc maż ma misję, by narwać do domu@89Katia to ta Twoja cebula musi być duża jak u Ewy jest to już pomarańcz
Ja też wyleguje się na ogródku.
Lubicie bez? Ja uwielbiaaam, mój ulubiony, najpiękniej pachnący kwiat.
reklama
Jutrzenka24
Zaangażowana w BB
Nawet się boję myśleć o tej glukozie, W Pierwszej ciąży wypiłam to na eks ale , strasznie muliło , i ten czas oczekiwania ;/
Mam pytanie do mam ze Śląska, na pewno są tu takie Macie juz upatrzone jakies konkretne porodówki, ja się już nad tym teraz zastanawiam, bo pierwszego porodu nie wspominam zbyt miło;/
Mam pytanie do mam ze Śląska, na pewno są tu takie Macie juz upatrzone jakies konkretne porodówki, ja się już nad tym teraz zastanawiam, bo pierwszego porodu nie wspominam zbyt miło;/