reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

U mnie to samo, chciala mnie dac na 29 ale powiedzialam ze chce pilna wizyte bo jestem w ciazy a pierwsza poroniłam, no i dala na 23 :/ ale czekam jeszcze, bo mają dzwonic do mnie od tego drugiego lekarza, moze ktos zrezygnuje wczesniej z wizyty i mnie wcisną :D
Z drugiej strony jak pojde to juz bedzie wszystko wiadomo czy jest ok i bedzie widac serce, wiec po co sie stresować wczesniej :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam :)
Jestem tutaj nowa ;)
Termin ciąży mam na 5.11.
Do mojej ginekolog planuję iść pierwszy raz za 2 tygodnie.
Oczywiście tak jak poprzednimi razy męczą mnie mdłosci, a mialam nadzieję ze choc raz mnie ominą... Ale wiadomo dziecko jest warte wszelkich cierpień ;) a takie cierpienie to w sumie pestka ;) Myślę ze to minie z koncem 12 tygodnia, więc jeszcze trochę...

Jestem tutaj nowa ;)
Oczywiście tak jak poprzednimi razy męczą mnie mdłosci, a mialam nadzieję ze choc raz mnie ominą... Ale wiadomo dziecko jest warte wszelkich cierpień ;) a takie cierpienie to w sumie pestka ;) Myślę ze to minie z koncem 12 tygodnia, więc jeszcze trochę...
Czesc! Pewnie minie z 12 tygodniem, ale wtedy pojaiwa sie inne dolegliwosci:)

Jestem tutaj nowa ;)
Witaj :)

Dziękuję :)
Borysiatko szczerze to mdlości sa dla mnie najbardziej uciążliwe, zapachy dotąd ulubione nagle nie mogę znieść, odrzuca mnie od jednej z wiekszych orzyjemnosci poranka czyli kawy i ogilnie mi ciagle niedobrze, ale cieszę się ze nigdy nie mialam wymiotów.
Wiadomo ze 3 trymestr jest ciezszy szczegolnue 8 i 9 mc, ale to akurat dobrze bo mimo ze obawiamy sie porodu to nie mozemy sie doczekac ;

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj Danielkowa, gratulacje :)
Widzialam ze masz 3 synów, moze tym razem trafi sie córa :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
hehe :) raczej myslę, ze bedzie syn ;) tak to zwykle bywa jak jest 3 synow to czwarty raczej tez :-D
jesliby corka to bylabym w wielkim szoku, bo mysle ze to niemozliwe ;) a tez zupelnie inna sytuacja ;)

Danielkowa gratulacje i witaj. Ja w ciąży z córką miałam całodzienne mdłości przez 2trymestry, a w 3 wymieniłam je na rwe kulszową. Mnie najgorzej było umyć zęby, max pół minuty i mega cofka- przerobiłam kilka past i szczoteczek i nic. Na szczęście zwymiotowałam tylko 3razy

reklama
hehe :) raczej myslę, ze bedzie syn ;) tak to zwykle bywa jak jest 3 synow to czwarty raczej tez :-D
jesliby corka to bylabym w wielkim szoku, bo mysle ze to niemozliwe ;) a tez zupelnie inna sytuacja ;)

mój pradziadek miał 7corek i trafił mu się ósmy syn, także możliwe. A rodzice moi 4 corki i syn

Do góry