reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

U mnie to samo, chciala mnie dac na 29 ale powiedzialam ze chce pilna wizyte bo jestem w ciazy a pierwsza poroniłam, no i dala na 23 :/ ale czekam jeszcze, bo mają dzwonic do mnie od tego drugiego lekarza, moze ktos zrezygnuje wczesniej z wizyty i mnie wcisną :D
Z drugiej strony jak pojde to juz bedzie wszystko wiadomo czy jest ok i bedzie widac serce, wiec po co sie stresować wczesniej :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam :)
Jestem tutaj nowa ;)
Termin ciąży mam na 5.11.
Do mojej ginekolog planuję iść pierwszy raz za 2 tygodnie.
Oczywiście tak jak poprzednimi razy męczą mnie mdłosci, a mialam nadzieję ze choc raz mnie ominą... Ale wiadomo dziecko jest warte wszelkich cierpień ;) a takie cierpienie to w sumie pestka ;) Myślę ze to minie z koncem 12 tygodnia, więc jeszcze trochę...

Jestem tutaj nowa ;)
Oczywiście tak jak poprzednimi razy męczą mnie mdłosci, a mialam nadzieję ze choc raz mnie ominą... Ale wiadomo dziecko jest warte wszelkich cierpień ;) a takie cierpienie to w sumie pestka ;) Myślę ze to minie z koncem 12 tygodnia, więc jeszcze trochę...
Czesc! Pewnie minie z 12 tygodniem, ale wtedy pojaiwa sie inne dolegliwosci:)

Jestem tutaj nowa ;)
Witaj :)

Dziękuję :)
Borysiatko szczerze to mdlości sa dla mnie najbardziej uciążliwe, zapachy dotąd ulubione nagle nie mogę znieść, odrzuca mnie od jednej z wiekszych orzyjemnosci poranka czyli kawy i ogilnie mi ciagle niedobrze, ale cieszę się ze nigdy nie mialam wymiotów.
Wiadomo ze 3 trymestr jest ciezszy szczegolnue 8 i 9 mc, ale to akurat dobrze bo mimo ze obawiamy sie porodu to nie mozemy sie doczekac ;

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj Danielkowa, gratulacje :)
Widzialam ze masz 3 synów, moze tym razem trafi sie córa :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
hehe :) raczej myslę, ze bedzie syn ;) tak to zwykle bywa jak jest 3 synow to czwarty raczej tez :-D
jesliby corka to bylabym w wielkim szoku, bo mysle ze to niemozliwe ;) a tez zupelnie inna sytuacja ;)

Danielkowa gratulacje i witaj. Ja w ciąży z córką miałam całodzienne mdłości przez 2trymestry, a w 3 wymieniłam je na rwe kulszową. Mnie najgorzej było umyć zęby, max pół minuty i mega cofka- przerobiłam kilka past i szczoteczek i nic. Na szczęście zwymiotowałam tylko 3razy

reklama
hehe :) raczej myslę, ze bedzie syn ;) tak to zwykle bywa jak jest 3 synow to czwarty raczej tez :-D
jesliby corka to bylabym w wielkim szoku, bo mysle ze to niemozliwe ;) a tez zupelnie inna sytuacja ;)

mój pradziadek miał 7corek i trafił mu się ósmy syn, także możliwe. A rodzice moi 4 corki i syn

Do góry