reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Jest to moja pierwsza ciąża, więc wszystko co się dzieje troszkę mnie martwi. W lipcu mam iść na wesele, Ale ciężko kupić coś teraz bo nie wiadomo jaki będzie brzuszek, więc trzeba poczekac z zakupem, a ja z reguły wolę mieć wszystko wcześniej kupione, Ale to jest wyjątkowa sytuacja, ciekawe czy znajdę sukienke w zwykłym sklepie, bo nie chce ciążowej sukienki, bo z tego co widziałam to wybór takich sukienek jest mały. Więc z chęcią zobaczę jak Wy sobie radzicie z sukienkami na szczególne okazje ;-)
Nie martw sie , moze jeszcze przesunac sie ku gorze :) , a jak nie to poprostu bedziesz miala cesarke ;) nie martw sie napewno sie przesunie ;)

Ja sikam od poczatku, jak wypije po 15min cisnie mnie juz na kibelek, nawet jak nie mam duzo to I tak czesto czuje parcie na pecherz ;)

reklama
@Lomana88 na pewno lozysko sie podniesie, bo to chyba wraz z wiekiem ciazy idzie w gore.
Pocieszylas mnie z tym sikaniem troche. Ja wprawdzie 1-2 razy w nocy wstawalam, a dzis nic, ale tez poszliśmy spac po polnocy wiec dosc pozno. Musze sie mniej nakrecac, ale do wizyty jeszcze 9 dni a ja bym chciala juz wiedziec czy dzidzia rosnie... :D

Co do sukienek ciazowych to kurcze oglądałam i mi nic ciekawego nie wpadlo w oko a ceny to w ogole z kosmosu, tak na bide 300 zl trzeba by wybulic.. tez licze na to ze w normalnym sklepie cos kupie :)

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Mówiła gdy to zobaczyła, żebym się oszczedzala, nie schylała, nie dźwigala nic ciężkiego, ciekawe czy to jest jakiś problem i kiedy to powinno się zmienić położenie łożyska, muszę czekać do wizyty, wtedy się dowiem.
Ja w pierwszej ciąży miałam łożysko nisko i w tej też,lekarka kazała więcej lezeć ciąża urośnie i się uniesie.

Dziewczyny , gratuluję udanych wizyt .
Ja dziś też szukalam jakiejś kiecki na urodzinki w która jeszcze się mieszczę i znalazłam, a tak to też planuję zakupy jakieś dla siebie , bo już w swoje spodnie nie wchodzę, a że nosiłam z wyższym stanem -to nie ma szansy:-D

Ja siusiam już miej i nie wstaje tak często w nocy.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Emsi z nieco nowszych to polecam Preacher, APB, Timeless, Fargo, Broadchurch, iZombie czy The Night of, w kolejce czeka jeszcze trochę nowości ale czasu brak :/ ogólnie mam całą listę ale te starsze to na pewno każdy maniak serialowy ma zaliczone ;)

Wróciliśmy z grilla, jestem padnięta, dziecko położone także teraz chwila dla dorosłych :)

Dziekuje za miłe przyjecie do grupy kochane;no skoro mamy tu specjalistke od płci to juz wysyłam fote z usg:)apropo sikania to ja jednak latam w nocy i nad ranem po razie od poczatku ciazy,mdłosci juz coraz mniejsze wieczorne :)duze te wasze dzidzie patrzac po wymiarach:)moja siostra niedawno urodzila Synka prawie 5kg od poczatku byl wiekszy z usg:)juz powoli kupujecie jakies ciuszki widzę my dopiero mamy pół śpioszki lidlowskie i komplecik z kaftanikiem ale uniwersane na razie chociaz kuszą te rózowe;)ale ja niestety płec poznam dopiero na połowkowym usg chyba że nie wytrzymam i zrobie dodatkowe prywatnie bo mój lekarz jest za standardowymi usg czyli 3 razy w okresie ciąży :)wcześniej bo tyle czekac az do konca czerwca ahh..:)

reklama
Do góry