Bezkonserwantow
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nawet pęcherzyka???ja nie wiem kiedy owu, ale we wtorek jeszcze nic nie było widać na usg :/
no nic a nic, ale może owu była później- tak się pocieszam, choć moja historia raczej wskazuje na te gorsze scenariusze. We wtorek kolejna wizyta, to się okaże. Na razie jestem dobrej myśli, lepszej niż przy wcześniejszych razach- oby to było prorocze przeczucienawet pęcherzyka???
Będę trzymała kciuki będzie dobrze zobaczyszno nic a nic, ale może owu była później- tak się pocieszam, choć moja historia raczej wskazuje na te gorsze scenariusze. We wtorek kolejna wizyta, to się okaże. Na razie jestem dobrej myśli, lepszej niż przy wcześniejszych razach- oby to było prorocze przeczucie
Mi szybko się zaczęły bo jak zrobiłam test 26.02 to 28.02 krew mi poleciała i jakiś skrzep ( myślałam że już po ciąży) ale przestało lecieć i potem to już tylko zdarzały się plamienia. miałam tak w pierwszej ciąży i mam i teraz od początku już. A tydzień to 6 a płodu 3Super shaggy - a który Ty tydzień? Kiedy Ci się zaczęły plamienia?
Dziewczyny - kupujecie swoim 2-3 latkom jeszcze buty trzymające kostkę czy już zwykłe - niskie? My musimy pokupić teraz na wiosnę. Adidasy kupię niskie, ale półbuty nie wiem właśnie
no ja się bardziej niż tego, że nic nie wyjdzie, boję się że znowu będzie w jajowadzieNo to ja już po . Dupka dostałam na plamienia 2x dziennie i coś na grzyba bo zlapalam;P a pecherzyk jest ale nie wiem jaki duży serca chyba jeszcze nie ma. Stwierdził że pokrywa się z miesiączką. Skierowanie już ma prenatalne dostałam i na toksoplaxmoze. i witaminki. Martwilam się czy w dobrym miejscu jest i jest
A podasz mi linka do tych z emela?no ja się bardziej niż tego, że nic nie wyjdzie, boję się że znowu będzie w jajowadzie
akpuroks ja swojej kupuję różne. Teraz kupiłam jej balerinki na rzep Emel, one są niższe, a trampki wyższe, ale dlatego że musi mieć sznurowane, bo na rzep za szerokie i rzepa brakło
No to ja już po . Dupka dostałam na plamienia 2x dziennie i coś na grzyba bo zlapalam;P a pecherzyk jest ale nie wiem jaki duży serca chyba jeszcze nie ma. Stwierdził że pokrywa się z miesiączką. Skierowanie już ma prenatalne dostałam i na toksoplaxmoze. i witaminki. Martwilam się czy w dobrym miejscu jest i jest