reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

A podasz mi linka do tych z emela?

zem3tv73heitwzn6.png

uwo93e3k92cgh11g.png
mamy te Link do: Emel E 2152 Baleriny granatowe w kwiaty r.20
były też i niższe, tylko mojej stopy nie trzymały, bo ma drobną i wszystkie buty muszę mierzyć

reklama
Cześć Dziewczynki :-) Trochę mnie tu u Was nie było :-( Wiecznie coś do zrobienia, a jak mam już chwile to padam. Niby mam leżeć, ale guzik z tego skoro cały czas jest coś do zrobienia eh...

Dziś moja pierwsza wizyta u gina i też, podobnie, jak niektóre z Was najzwyczajniej się boję :-( Czego - chyba wszystkiego.... Po przykrych doświadczeniach to już chyba człowiek tak ma, że nie może się pozbyć czarnych myśli.
3 majcie kciuki Kochane :-)

A może założymy osobny temat dot. wizyt, badań lekarskich, USG? Co Wy na to?

Dobry pomysł :)
I powodzenia na wizycie!!

Wiecie czym ja się martwię? Tym, ze się nie martwię i jestem spokojna. Głupie, nie?[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Zamiast cieszyć się stanem spokoju, to ja się zastanawiam dlaczego jestem spokojna :p głupia baba

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169]listopad 2017

Ostatnia edycja:
Dobry pomysł :)
I powodzenia na wizycie!!

Wiecie czym ja się martwię? Tym, ze się nie martwię i jestem spokojna. Głupie, nie?[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Zamiast cieszyć się stanem spokoju, to ja się zastanawiam dlaczego jestem spokojna :p głupia baba

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169]listopad 2017
hehe ja bym chciała się tak martwić

@shaggy wspaniale, że wszystko jest tak jak i gdzie trzeba! :)

Oj! 169 zł za takie malutkie buciki???
No tyle kosztują porządne buciki dla maluszka... Jak na ansze realia to dosyc drogo, ale ja wole kupic te drozsze, lepsze, wyprofilowane niz pozniej zeby moja królewna miała koślawe nogi i chodzila w obuwiu ortopedycznym. My mamy problem, bo ma bardzo wysokie podbicie. ile my sie nauszkalismy butow na zime...
Teraz na wiosne jeszcze nie wiem co jej kupimy. Ma trampeczki conversy i kalosze:D

Czesc dziewczyny. Ale produkcja - ciezko nadrobic :D
Dziekuje za informacje dot malin i syropu malinowego :)

Kurcze ja tez jakos jestem dziwnie spokojna i zaczynam sie tym martwic, wiec @89Katia, nie jestes sama! :D
Zazdroszcze wam wizyt, ja mam dopiero na 23 marca, to bedzie równy 7tc, ale tez w zasadzie nie u lekarza do którego mialam pierwotnie chodzić, chociaz znam go ze szpitala, robil mi z moim prowadzącym laparoskopie i wydaje sie bardzo w porzadku, wiec moze wyjdzie tak, ze zostanę u niego. Chociaz z drugiej strony glupio mi bedzie przed tym moim.. Ale u niego wizyta bylaby dopiero 29 marca :/ nie chce nawet myśleć jakie są terminy na NFZ :/

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc dziewczyny. Ale produkcja - ciezko nadrobic :D
Dziekuje za informacje dot malin i syropu malinowego :)

Kurcze ja tez jakos jestem dziwnie spokojna i zaczynam sie tym martwic, wiec @89Katia, nie jestes sama! :D
Zazdroszcze wam wizyt, ja mam dopiero na 23 marca, to bedzie równy 7tc, ale tez w zasadzie nie u lekarza do którego mialam pierwotnie chodzić, chociaz znam go ze szpitala, robil mi z moim prowadzącym laparoskopie i wydaje sie bardzo w porzadku, wiec moze wyjdzie tak, ze zostanę u niego. Chociaz z drugiej strony glupio mi bedzie przed tym moim.. Ale u niego wizyta bylaby dopiero 29 marca :/ nie chce nawet myśleć jakie są terminy na NFZ :/

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja prywatnie zapisywalam sie do swojego na 27 marca:) i to są te szybsze terminy dla kobiet w ciąży:) Ja tez jestem spokojna. W pierwszej ciazy to czytalam mnoswo artykulow, stresowalam sie wszystkim a teraz luzik. ale to moze dlatego, ze mam wiecej spraw na glowie i w ciaglym biegu jestem.

Do góry