reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2017

@Lornetka ja ide teraz w niedziele na komunie i mam sukienke wizytową podkreślającą sylwetke ☺ ubiore ją fakt że brzuszek będzie widoczny ale nie przejmuje sie tym bo rodzina wie że będziemy mieć dzidziusia ☺
chyba że sukienka rozkloszowana i to najlepiej jak będzie sie rozchodzić już pod biustem ☺

reklama
Witam się w ten piękny dzień:) Troszkę na balkonie zlapalam wit D :)
Gratuluję kolejnych udanych wizyt :)
Współczuję problemów:/ Oby minęło i nie wróciło.
Ja dziś wizytę miałam ale nie robił usg bo w poniedziałek miałam prenatalne:p Ehhh NFZ.... No i uplawy mi wynalazł więc ciągle coś....
Moja gin powiedziala, że uplawy przy ciąży to normalka.

Ja kolejna wizytę mam dopiero 24 maja.
A dzisiaj się chyba trochę przeforsowalam bo spod, pachwiny czasami przy chodzeniu bolą.

Pozdrawiam serdecznie

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Lornetka ja ide teraz w niedziele na komunie i mam sukienke wizytową podkreślającą sylwetke ☺ ubiore ją fakt że brzuszek będzie widoczny ale nie przejmuje sie tym bo rodzina wie że będziemy mieć dzidziusia ☺
chyba że sukienka rozkloszowana i to najlepiej jak będzie sie rozchodzić już pod biustem ☺
U mnie w dopasowanych brzuch podnosi przód i mi się mini robi i generalnie fatalnie to wygląda :) a te odcinane pod biustem tak ściskają, ze oddychać nie mogę, muszę jakiś model oversize kupić :)

@Lornetka wszystko zależy jaki masz brzuszek ☺ musiałabyś pomierzyć takie luźniejsze sukienki nie każda jest ciasna pod biustem tylko musisz ubrać i zobaczysz jak sie czujesz ☺
fajne są też sukienki długie do kostek i też są luźne tylko to są sukienki dla wysokich kobiet moim zdaniem

Muszę wam powiedzieć że mam wspaniałą rodzinę... Mama wytrzymuje moje zmienne nastroje, emocje z którymi sobie nie radzę... Tata jest na każde zawołanie mimo że mieszka 100 km ode mnie, siostra straciła już synka będąc w 6 mc i strasznie mi kibicuje.. Prosi mnie żebym się nie poddawała bo Bóg odebrał jej w danym momencie życia prawo do bycia matką a chciałaby być matką chrzestną dla mojego dziecka.. Pracuje z bardzo wierzącymi ludźmi i opowiedziała po krótce moja sytuację i nawet są msze odprawiane w mojej intencji :( dziś miałam sen... Śniło mi się że chłopczyk w żłobku bo tam pracuje, podszedł do mnie i powiedział patrząc i pokazując na brzuch ,, wsisko będzie dobse z dzidzi,, obudziłam się i popłakałam, aż mój chłopak nie wiedział co się dzieje ze nagle płacz.. Ehhh

3jgx43r8v0rwe5uf.png

Muszę wam powiedzieć że mam wspaniałą rodzinę... Mama wytrzymuje moje zmienne nastroje, emocje z którymi sobie nie radzę... Tata jest na każde zawołanie mimo że mieszka 100 km ode mnie, siostra straciła już synka będąc w 6 mc i strasznie mi kibicuje.. Prosi mnie żebym się nie poddawała bo Bóg odebrał jej w danym momencie życia prawo do bycia matką a chciałaby być matką chrzestną dla mojego dziecka.. Pracuje z bardzo wierzącymi ludźmi i opowiedziała po krótce moja sytuację i nawet są msze odprawiane w mojej intencji :( dziś miałam sen... Śniło mi się że chłopczyk w żłobku bo tam pracuje, podszedł do mnie i powiedział patrząc i pokazując na brzuch ,, wsisko będzie dobse z dzidzi,, obudziłam się i popłakałam, aż mój chłopak nie wiedział co się dzieje ze nagle płacz.. Ehhh

3jgx43r8v0rwe5uf.png
Jesteś dzielna. Nie jestem w stanie wyobrazić sobie co czujesz. Wierzę, że będzie dobrze. Najważniejsze, że masz przy sobie kochająca rodzinę. To będzie też na pewno wielka próba dla Waszego związku. Powodzenia

Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom

@Lornetka wszystko zależy jaki masz brzuszek ☺ musiałabyś pomierzyć takie luźniejsze sukienki nie każda jest ciasna pod biustem tylko musisz ubrać i zobaczysz jak sie czujesz ☺
fajne są też sukienki długie do kostek i też są luźne tylko to są sukienki dla wysokich kobiet moim zdaniem
Nie no wiem, ze nie każda, ale miałam na myśli moje własne, bo łudziłam się, że nie będę musiała kupować nowej :) nic bardziej mylnego :)

reklama

3jgx43r8v0rwe5uf.png
Dobrze że masz taką wspaniałą rodzinę. Trzeba wierzyć że wszystko będzie dobrze. Przytulam mocno.

Do góry