reklama
Trzymaj się u mnie nawet nie szukał kości.. Stwierdził że już widzi tyle złego że skierowanie na genetyczne murowaneJa jestem już badaniach prenatalnych, jestem po prostu załamana... Okazało się że kość nosowa jest za mała 1,25 mm, przezierność karkowa za duża 2,82 mm.
CRL:61,2 mm. Dokładnie lekarz nie powiedział mówił że wyniki musi jeszcze skonsultować z genetykiem, jak będę odbierać wyniki papaa za jakieś 2 tygodnie wtedy będę z nim rozmawiać. Muszę również zrobić echo serca płodu, ale wpierw mam wsiąść skierowanie od lekarza prowadzącego a z nim jestem na poniedziałek umówiona....
Karolka2106
Fanka BB :)
No i pewnie niepotrzebnie Cię tym jeszcze bardziej zestresowal tylko.Trzymaj się u mnie nawet nie szukał kości.. Stwierdził że już widzi tyle złego że skierowanie na genetyczne murowane
Czekamy razem z Tobą na badania.
Jeszcze wszystko może się ułożyć! :*
Karolka2106
Smutne wiadomości ale dopóki fachowiec się nie wypowie nic nie jest przesadzone.Ja jestem już badaniach prenatalnych, jestem po prostu załamana... Okazało się że kość nosowa jest za mała 1,25 mm, przezierność karkowa za duża 2,82 mm.
CRL:61,2 mm. Dokładnie lekarz nie powiedział mówił że wyniki musi jeszcze skonsultować z genetykiem, jak będę odbierać wyniki papaa za jakieś 2 tygodnie wtedy będę z nim rozmawiać. Muszę również zrobić echo serca płodu, ale wpierw mam wsiąść skierowanie od lekarza prowadzącego a z nim jestem na poniedziałek umówiona....
Bezkonserwantow
Jeny ostatnio same złe wieści co my takie pechowe jakieś jesteśmy. .... mi nie mierzył w sumie kości nosowej, tylko powiedział i zapisał, ze widoczna. :/
Mi to samo
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Adrianna.em
U mnie też jest tylko zapis, że kości nosowe widoczne.
A myślałam że gdzieś usłyszałaś. A np. O spaniu na lewym boku to pierwszy raz usłyszałam tutaj na forum a to moja trzecia ciąża. Ja akurat nie mogę spać na lewym boku bo zaraz mnie boli w prawym. Podejrzewam że jajnik bo mam tam sporą torbiel. Moja lekarka twierdzi, że to wiązadła.Niewiem [emoji3] po prostu skończył mi się ten co używałam i muszę kupić nowy i takie pytanie mi się nasunęło.
Monika8.11
Borysiatko
Kiedyś się mierzylo kość nosowa, teraz wystarczy fakt że jest. Tak mój gin mowil
Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Spokojnie, nie załamuj się takie pomiary jeszcze o niczym nie świadczą. Poczekaj na resztę wyników i na tą konsultację z genetykiem. Tylko znowu to czekanie.Ja jestem już badaniach prenatalnych, jestem po prostu załamana... Okazało się że kość nosowa jest za mała 1,25 mm, przezierność karkowa za duża 2,82 mm.