reklama
A to ja to widzę pierwszy raz, dopiero od niedawna śledzę jej profilOna co jakiś czas mówi to samo już słyszałam te mity i jak je obalała Fajnie, ze to robi
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
A skąd pomysł, że nie można używać kremu?Hej. Mam pytanie. Czy w ciąży można używać jakiegokolwiek kremu do twarzy?
Mimi2330
Fanka BB :)
Niewiem [emoji3] po prostu skończył mi się ten co używałam i muszę kupić nowy i takie pytanie mi się nasunęło.A skąd pomysł, że nie można używać kremu?
Adrianna.em
Monika8.11
Z tego co wiem to kwasy i retinole, tak jak wspomniała @Adrianna.em są zakazane, ale resztę kremów jak najbardziej można używać. Umarłabym bez kremu. Ja stosuję jakiś na naczynkaNiewiem [emoji3] po prostu skończył mi się ten co używałam i muszę kupić nowy i takie pytanie mi się nasunęło.
@Monika8.11 to dobrze wiedzieć, że jest nas więcej osób z takimi dolegliwościami. W końcu brzuch nam zaczyna rosnąć na pewno szybciej Ja wcześniej w ogóle nie czułam brzucha, więc teraz też trochę się wystraszyłam
@89Katia w ogóle to zazdroszczę, że czujesz ruchy małej, ja się nie mogę doczekać co to za uczucie, a mam łożysko podobno na przedniej ścianie, więc chyba sobie jeszcze poczekam na to czucie ruchów.. Zdrówka życzę, no i nie wyobrażamy sobie, żebyś nam tu jakiś numer odwaliła !
Laski a tak z innej beczki, idziemy jutro na wieczór panieńsko - kawalerski no i nie wiem co kupić tym młodym. Obudziłam się w samą porę, wiem macie jakieś pomysły?
Ja jestem już badaniach prenatalnych, jestem po prostu załamana... Okazało się że kość nosowa jest za mała 1,25 mm, przezierność karkowa za duża 2,82 mm.
CRL:61,2 mm. Dokładnie lekarz nie powiedział mówił że wyniki musi jeszcze skonsultować z genetykiem, jak będę odbierać wyniki papaa za jakieś 2 tygodnie wtedy będę z nim rozmawiać. Muszę również zrobić echo serca płodu, ale wpierw mam wsiąść skierowanie od lekarza prowadzącego a z nim jestem na poniedziałek umówiona....
CRL:61,2 mm. Dokładnie lekarz nie powiedział mówił że wyniki musi jeszcze skonsultować z genetykiem, jak będę odbierać wyniki papaa za jakieś 2 tygodnie wtedy będę z nim rozmawiać. Muszę również zrobić echo serca płodu, ale wpierw mam wsiąść skierowanie od lekarza prowadzącego a z nim jestem na poniedziałek umówiona....
Mimi2330
My dostaliśmy piękną pościel w kolorze czerwieniZ tego co wiem to kwasy i retinole, tak jak wspomniała @Adrianna.em są zakazane, ale resztę kremów jak najbardziej można używać. Umarłabym bez kremu. Ja stosuję jakiś na naczynka
@Monika8.11 to dobrze wiedzieć, że jest nas więcej osób z takimi dolegliwościami. W końcu brzuch nam zaczyna rosnąć na pewno szybciej Ja wcześniej w ogóle nie czułam brzucha, więc teraz też trochę się wystraszyłam
@89Katia w ogóle to zazdroszczę, że czujesz ruchy małej, ja się nie mogę doczekać co to za uczucie, a mam łożysko podobno na przedniej ścianie, więc chyba sobie jeszcze poczekam na to czucie ruchów.. Zdrówka życzę, no i nie wyobrażamy sobie, żebyś nam tu jakiś numer odwaliła !
Laski a tak z innej beczki, idziemy jutro na wieczór panieńsko - kawalerski no i nie wiem co kupić tym młodym. Obudziłam się w samą porę, wiem macie jakieś pomysły?
reklama
Ja jestem już badaniach prenatalnych, jestem po prostu załamana... Okazało się że kość nosowa jest za mała 1,25 mm, przezierność karkowa za duża 2,82 mm.
Ewa, ale te wyniki jeszcze o niczym nie świadczą. Poczekaj na wyniki krwi, choć i one często wychodzą w cały świat z tego co czytam. Najlepiej by było w takim przypadku zrobić nifty, tylko cholerstwo drogie.. ale jakbyś miała możliwość to może zrób dla własnego spokoju ducha..
i to jest jakaś myśl.. uniwersalny prezent, zawsze się przyda myslałam tez o jakiejś grze erotycznej ale nie wiem, no kurczę boję się coś takiego kupić, bo po pierwsze moga już taką dostać od kogoś innego, po drugie rzucą zaraz w kąt z braku czasu..My dostaliśmy piękną pościel w kolorze czerwieni