reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Ciekawe w jakiej kolejności będziemy rodziły :D
Ja będę miała cc albo na sam koniec października, albo początek listopada (3-6). Okaże się :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
fajna byłaby taka tabelka po kolei z terminami, ile juz mamy dzieci, płeć dziecka, wybrane imie ;) chyba że juz taka jest

oar89n7312bz9t17.png

Myśle, ze w prywatnej klinice tak.

A ja dziś od razu do przyłożeniu detektora tętna usłyszałam córeczkę [emoji7] Zazwyczaj muszę trochę poszukać, a dziś od razu się udało :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Tak właśnie myślę że jedynie jak się zapłaci można CC mieć na życzenie.
Katja zazdroszczę ci tego detektora i korci mnie żeby sobie taki zakupić:)

reklama
Ja dzisiaj mam spadek formy caly brzuch mbie ciagnie kuje i wogole jakas porazka. Psychicznie tez jakis dol... Zjadlam lody drzemlam sie i zjadlam kromke z pasta rybna. Obiadu nie ruszylam. Wczoraj wogole nie czulam ruchow motyljowych i to chyba przez to taki nastroj. Dopiero teraz czuje lekkie musniecia. Chyba kupie ten detektor

Do góry