reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Leonkaa od 9_13.40 sprzatalam pojechalam po zakupy wstawilam smazylam miesa i mylam okno podalam obiad i o 15'30 jechalam odebrać siostrę z pracy bo nie miała jak wrócić Zawiozłem ją do domu z domu Zawiozłem ją do lekarza i lekarza odwiązał ją do domu wróciłam do domu i już miałam wyprane zasłony które wyprasowała mi szybko zawiesiłam. O 18 30 Już jechałam do mamy żeby zabrać ją do knajpy i umówić osiemnastkę mojej siostry i wybrać menu potem pojechaliśmy do mojej drugiej siostry na szybko herbatkę zabrała nas obejrzeć jej nowy dom niedługo się wprowadzają i wróciłam o 20:30 teraz Dałam dziewczyną kolację i szykuję się do spania zarąbisty dzień hehe

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dziewczyny do tej grupy na fb można dołączyć jak nie ma sie konta?

mi lekarz na prenatalnych powiedział że łożysko mam na tylnej ścianie i troche zachodzi na przednią ☺

Zeby dołączyć do grupy niestety trzeba miec konto na fb ;) ale zawsze można założyć na potrzeby bb ;)
Ewelina napisz mi na priv swoje dane i dodam Cię najpierw do swoich znajomych (jak mnie nie chcesz, to później mozesz usunąć, ale mogę dodawac tylko znajomych ;) ), a później do grupy ;)
Inka to nie ta grupa ;) wyslij mi swoje dane na priv ;)

duzo juz nas tam ;)

oar89n7312bz9t17.png

reklama
Leonkaa od 9_13.40 sprzatalam pojechalam po zakupy wstawilam smazylam miesa i mylam okno podalam obiad i o 15'30 jechalam odebrać siostrę z pracy bo nie miała jak wrócić Zawiozłem ją do domu z domu Zawiozłem ją do lekarza i lekarza odwiązał ją do domu wróciłam do domu i już miałam wyprane zasłony które wyprasowała mi szybko zawiesiłam. O 18 30 Już jechałam do mamy żeby zabrać ją do knajpy i umówić osiemnastkę mojej siostry i wybrać menu potem pojechaliśmy do mojej drugiej siostry na szybko herbatkę zabrała nas obejrzeć jej nowy dom niedługo się wprowadzają i wróciłam o 20:30 teraz Dałam dziewczyną kolację i szykuję się do spania zarąbisty dzień hehe

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ło matko

Do góry