To nie jest ta nasza nowa grupa, prawda?
reklama
Ewka, nie, to nie ta grupa
Ta nasza grupa za jakiś czas może służyć np. do sprzedaży ubranek po starszych dzieciakach jeśli płeć drugiego będzie inna możemy utworzyć swoje albumy i powystawiać ubranka, wtedy będzie przejrzyście
Ta nasza grupa za jakiś czas może służyć np. do sprzedaży ubranek po starszych dzieciakach jeśli płeć drugiego będzie inna możemy utworzyć swoje albumy i powystawiać ubranka, wtedy będzie przejrzyście
Jak dla mnie fb fajna sprawa sama jestem w kilku tajnych grupach i nikt ze znajomych tego nie widzi.
Nawet w lutowych mamach tak mamy po porodzie już tylko tam piszemy, bo szybciej i łatwiej
Ale na czas ciąży to bb ma swój urok
Zaraz wyślę dane jak moje namierzyć.
Ale jestem padnięta. Pół dnia spędziliśmy na dworze. Zaraz myć się i spac
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nawet w lutowych mamach tak mamy po porodzie już tylko tam piszemy, bo szybciej i łatwiej
Ale na czas ciąży to bb ma swój urok
Zaraz wyślę dane jak moje namierzyć.
Ale jestem padnięta. Pół dnia spędziliśmy na dworze. Zaraz myć się i spac
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mabi
Fanka BB :)
hejka,
ja dołączę pewnie tez niedługo na fb, w poprzedniej ciąży miałyśmy taką małą grupkę, którą przeniosłysmy się właśnie na fb i była tajna i powiem Wam że piszemy ze sobą dalej, już łącznie 5 lat, bo przetrwałyśmy razem ciąże, różne problemy większe i mniejsze...
Ja dzisiaj też mam mega powera, sprzątałam 3 h, potem 2 h spacer z córką. po obiedzie trochę się połozyłysmy na drzemkę. Mam ostatnio manie sprzątania i prania.
Powiem Wam, że ogólnie nie czuje się ciążowo, nic mnie nie boli oprócz cycków, nic nie ciągnie w brzuchu, mdłości odeszły, aż się zastanawiam czy wszystko ok , czas mi się wlecze do czwartkowej wizyty....
ja dołączę pewnie tez niedługo na fb, w poprzedniej ciąży miałyśmy taką małą grupkę, którą przeniosłysmy się właśnie na fb i była tajna i powiem Wam że piszemy ze sobą dalej, już łącznie 5 lat, bo przetrwałyśmy razem ciąże, różne problemy większe i mniejsze...
Ja dzisiaj też mam mega powera, sprzątałam 3 h, potem 2 h spacer z córką. po obiedzie trochę się połozyłysmy na drzemkę. Mam ostatnio manie sprzątania i prania.
Powiem Wam, że ogólnie nie czuje się ciążowo, nic mnie nie boli oprócz cycków, nic nie ciągnie w brzuchu, mdłości odeszły, aż się zastanawiam czy wszystko ok , czas mi się wlecze do czwartkowej wizyty....
Bezkonserwantow
Bezkonserwantów ta grupa która utworzyłam jest tajna, więc nie wyswietla sie w wyszukiwarce to miała być grupa tylko dla tych mam które są tutaj na bb
Jak któraś chce dołączyć, to wyślijcie mi na priv swoje dane i powysyłam Wam zaproszenia, bo ja również wolałabym żeby nikt nie widział, że jestem w ciązy, a jak zmienie prywatność na zamkniętą, to będzie wyświetlała się w wyszukiwarce
Aaaaa takie buty :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mimi2330
A ja dzis jak flak :/ pół dnia przespalamhejka,
bejbi
ja też dopiero wstałam, napiłam się i spowrotem do łóżeczka
jak mi się woda w bojlerze nagrzeje to błoga kąpiel, dzieci u mamy, M w pracy, można się polenić
tzn. że jak się nie ma konta na fb to nie mogę do tajnej dołączyć?
ja też jestem tu na grupieponad 5 lat
jak mi się woda w bojlerze nagrzeje to błoga kąpiel, dzieci u mamy, M w pracy, można się polenić
tzn. że jak się nie ma konta na fb to nie mogę do tajnej dołączyć?
ja też jestem tu na grupieponad 5 lat
reklama
Hej wszystkim Widzę, że większość z was doświadcza już zastrzyku energii i też miałam nadzieję, że u mnie nadszedł ten czas... a od wczoraj powtórka z pierwszych tygodni, cały czas śpię, mdłości straszne, choroba lokomocyjna wróciła po tylu latach W związku z tym mam dzisiaj dzień totalnego lenia
Dziewczyny, czy lekarze mówili wam przy badaniu o umiejscowieniu łożyska? Bo u mnie jest póki co bardzo nisko. Wiem, że jeszcze będzie się przemieszczać ale trochę się martwię...
Dziewczyny, czy lekarze mówili wam przy badaniu o umiejscowieniu łożyska? Bo u mnie jest póki co bardzo nisko. Wiem, że jeszcze będzie się przemieszczać ale trochę się martwię...