reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

1493741984-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To nie jest ta nasza nowa grupa, prawda?

oar843r85i0q6xy8.png

reklama
To jeśli się ta grupa nikomu z moich znajomych nie wyświetli to chętnie dołączę :) jakie dane Ci podać? Tylko imię i nazwisko?

hchy43r8h8l5x99d.png

Ewka, nie, to nie ta grupa ;)
Ta nasza grupa za jakiś czas może służyć np. do sprzedaży ubranek po starszych dzieciakach jeśli płeć drugiego będzie inna ;) możemy utworzyć swoje albumy i powystawiać ubranka, wtedy będzie przejrzyście ;)

Jak dla mnie fb fajna sprawa :) sama jestem w kilku tajnych grupach i nikt ze znajomych tego nie widzi.

Nawet w lutowych mamach tak mamy :) po porodzie już tylko tam piszemy, bo szybciej i łatwiej :)

Ale na czas ciąży to bb ma swój urok :)

Zaraz wyślę dane jak moje namierzyć.

Ale jestem padnięta. Pół dnia spędziliśmy na dworze. Zaraz myć się i spac :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

hejka,
ja dołączę pewnie tez niedługo na fb, w poprzedniej ciąży miałyśmy taką małą grupkę, którą przeniosłysmy się właśnie na fb i była tajna i powiem Wam że piszemy ze sobą dalej, już łącznie 5 lat, bo przetrwałyśmy razem ciąże, różne problemy większe i mniejsze...

Ja dzisiaj też mam mega powera, sprzątałam 3 h, potem 2 h spacer z córką. po obiedzie trochę się połozyłysmy na drzemkę. Mam ostatnio manie sprzątania i prania.

Powiem Wam, że ogólnie nie czuje się ciążowo, nic mnie nie boli oprócz cycków, nic nie ciągnie w brzuchu, mdłości odeszły, aż się zastanawiam czy wszystko ok , czas mi się wlecze do czwartkowej wizyty....

Bezkonserwantów ta grupa która utworzyłam jest tajna, więc nie wyswietla sie w wyszukiwarce ;) to miała być grupa tylko dla tych mam które są tutaj na bb ;)
Jak któraś chce dołączyć, to wyślijcie mi na priv swoje dane i powysyłam Wam zaproszenia, bo ja również wolałabym żeby nikt nie widział, że jestem w ciązy, a jak zmienie prywatność na zamkniętą, to będzie wyświetlała się w wyszukiwarce ;)

Aaaaa :D takie buty :-)

hejka,
ja dołączę pewnie tez niedługo na fb, w poprzedniej ciąży miałyśmy taką małą grupkę, którą przeniosłysmy się właśnie na fb i była tajna i powiem Wam że piszemy ze sobą dalej, już łącznie 5 lat, bo przetrwałyśmy razem ciąże, różne problemy większe i mniejsze...

Ja dzisiaj też mam mega powera, sprzątałam 3 h, potem 2 h spacer z córką. po obiedzie trochę się połozyłysmy na drzemkę. Mam ostatnio manie sprzątania i prania.

Powiem Wam, że ogólnie nie czuje się ciążowo, nic mnie nie boli oprócz cycków, nic nie ciągnie w brzuchu, mdłości odeszły, aż się zastanawiam czy wszystko ok , czas mi się wlecze do czwartkowej wizyty....
A ja dzis jak flak :/ pół dnia przespalam
Aaaaa :D takie buty :-)

hchy43r8h8l5x99d.png

ja też dopiero wstałam, napiłam się i spowrotem do łóżeczka
jak mi się woda w bojlerze nagrzeje to błoga kąpiel, dzieci u mamy, M w pracy, można się polenić
tzn. że jak się nie ma konta na fb to nie mogę do tajnej dołączyć?
ja też jestem tu na grupieponad 5 lat

reklama
Hej wszystkim :) Widzę, że większość z was doświadcza już zastrzyku energii i też miałam nadzieję, że u mnie nadszedł ten czas... a od wczoraj powtórka z pierwszych tygodni, cały czas śpię, mdłości straszne, choroba lokomocyjna wróciła po tylu latach o_O W związku z tym mam dzisiaj dzień totalnego lenia :)

Dziewczyny, czy lekarze mówili wam przy badaniu o umiejscowieniu łożyska? Bo u mnie jest póki co bardzo nisko. Wiem, że jeszcze będzie się przemieszczać ale trochę się martwię...

Do góry