reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Leonkaa od 9_13.40 sprzatalam pojechalam po zakupy wstawilam smazylam miesa i mylam okno podalam obiad i o 15'30 jechalam odebrać siostrę z pracy bo nie miała jak wrócić Zawiozłem ją do domu z domu Zawiozłem ją do lekarza i lekarza odwiązał ją do domu wróciłam do domu i już miałam wyprane zasłony które wyprasowała mi szybko zawiesiłam. O 18 30 Już jechałam do mamy żeby zabrać ją do knajpy i umówić osiemnastkę mojej siostry i wybrać menu potem pojechaliśmy do mojej drugiej siostry na szybko herbatkę zabrała nas obejrzeć jej nowy dom niedługo się wprowadzają i wróciłam o 20:30 teraz Dałam dziewczyną kolację i szykuję się do spania zarąbisty dzień hehe

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dziewczyny do tej grupy na fb można dołączyć jak nie ma sie konta?

mi lekarz na prenatalnych powiedział że łożysko mam na tylnej ścianie i troche zachodzi na przednią ☺

Zeby dołączyć do grupy niestety trzeba miec konto na fb ;) ale zawsze można założyć na potrzeby bb ;)
Ewelina napisz mi na priv swoje dane i dodam Cię najpierw do swoich znajomych (jak mnie nie chcesz, to później mozesz usunąć, ale mogę dodawac tylko znajomych ;) ), a później do grupy ;)
Inka to nie ta grupa ;) wyslij mi swoje dane na priv ;)

duzo juz nas tam ;)

oar89n7312bz9t17.png

reklama
Leonkaa od 9_13.40 sprzatalam pojechalam po zakupy wstawilam smazylam miesa i mylam okno podalam obiad i o 15'30 jechalam odebrać siostrę z pracy bo nie miała jak wrócić Zawiozłem ją do domu z domu Zawiozłem ją do lekarza i lekarza odwiązał ją do domu wróciłam do domu i już miałam wyprane zasłony które wyprasowała mi szybko zawiesiłam. O 18 30 Już jechałam do mamy żeby zabrać ją do knajpy i umówić osiemnastkę mojej siostry i wybrać menu potem pojechaliśmy do mojej drugiej siostry na szybko herbatkę zabrała nas obejrzeć jej nowy dom niedługo się wprowadzają i wróciłam o 20:30 teraz Dałam dziewczyną kolację i szykuję się do spania zarąbisty dzień hehe

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ło matko

Do góry