Mnie też od rana buuu. Ostatnio rano to jadłam 2 śniadania i czułam się prawie normalnie. Popoludniu i wieczorem u mnie najgorzej. A tu dziś od rana paskudnie.Jakieś mdłości od rana mnie męczą
reklama
Wstydzioszek z malucha Super że jesteś w domkuJestem w domu;-) mam tyle lekow ze hoho ale mialam dzisiaj znowu usg i lekarka sie smiala ze chyba chlopiec bedzie bo jedna reka pod glowa a druga miedzy nogami;-)
sylwkaq90
Fanka BB :)
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt! Super zdrowe dzieciaczki
Ja dzisiaj pierwszy raz bez porannych wymiotów :O ale już wczoraj czułam się nieco lepiej.
Zjadłam śniadanie niedawno a już jestem znowu głodnawa i idę po jeszcze jedną kanapkę.. Kurcze chyba nadrobię te stracone kilogramy i jeszcze o wiele wiele nadto
Miłego dnia i kolejnych udanych wizyt
Ja dzisiaj pierwszy raz bez porannych wymiotów :O ale już wczoraj czułam się nieco lepiej.
Zjadłam śniadanie niedawno a już jestem znowu głodnawa i idę po jeszcze jedną kanapkę.. Kurcze chyba nadrobię te stracone kilogramy i jeszcze o wiele wiele nadto
Miłego dnia i kolejnych udanych wizyt
Mimi2330
Super. Wreszcie!Jestem w domu;-) mam tyle lekow ze hoho ale mialam dzisiaj znowu usg i lekarka sie smiala ze chyba chlopiec bedzie bo jedna reka pod glowa a druga miedzy nogami;-)
Bezkonserwantow
Dziewczyny, czy lekarz może coś przepisać na wymioty??? Ja nic jeść nie mogę, bo co zjem to zwracam Moje śniadanie już wylądowało w WC. Nie wiem co mam jeść żeby było ok.
Oczywiście, ze może przepisać. Mój maz ostatnio poprosił o receptę na tabletki przeciw wymiotne dla mnie. Jeszcze ich nie wykupiłam [emoji85]
Tak długo czekałam na ta ciaze, ze akceptuje te wymioty :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też czekałam, ale naprawdę nie umiem.juz tak funkcjonować A najbardziej cierpi na tym.moje dziecko, które nie rozumie, że mama się źle czujeOczywiście, ze może przepisać. Mój maz ostatnio poprosił o receptę na tabletki przeciw wymiotne dla mnie. Jeszcze ich nie wykupiłam [emoji85]
Tak długo czekałam na ta ciaze, ze akceptuje te wymioty :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama