reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt! :) Super zdrowe dzieciaczki :)
Ja dzisiaj pierwszy raz bez porannych wymiotów :O ale już wczoraj czułam się nieco lepiej.
Zjadłam śniadanie niedawno a już jestem znowu głodnawa i idę po jeszcze jedną kanapkę.. Kurcze chyba nadrobię te stracone kilogramy i jeszcze o wiele wiele nadto :D
Miłego dnia i kolejnych udanych wizyt :)

Dziewczyny, czy lekarz może coś przepisać na wymioty??? Ja nic jeść nie mogę, bo co zjem to zwracam :( Moje śniadanie już wylądowało w WC. Nie wiem co mam jeść żeby było ok.

Jestem w domu;-) mam tyle lekow ze hoho ale mialam dzisiaj znowu usg i lekarka sie smiala ze chyba chlopiec bedzie bo jedna reka pod glowa a druga miedzy nogami;-)
Super. Wreszcie!

hchy43r8h8l5x99d.png

Dziewczyny, czy lekarz może coś przepisać na wymioty??? Ja nic jeść nie mogę, bo co zjem to zwracam :( Moje śniadanie już wylądowało w WC. Nie wiem co mam jeść żeby było ok.

Oczywiście, ze może przepisać. Mój maz ostatnio poprosił o receptę na tabletki przeciw wymiotne dla mnie. Jeszcze ich nie wykupiłam [emoji85]
Tak długo czekałam na ta ciaze, ze akceptuje te wymioty :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oczywiście, ze może przepisać. Mój maz ostatnio poprosił o receptę na tabletki przeciw wymiotne dla mnie. Jeszcze ich nie wykupiłam [emoji85]
Tak długo czekałam na ta ciaze, ze akceptuje te wymioty :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też czekałam, ale naprawdę nie umiem.juz tak funkcjonować :( A najbardziej cierpi na tym.moje dziecko, które nie rozumie, że mama się źle czuje :(

reklama
Do góry