reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt! :) Super zdrowe dzieciaczki :)
Ja dzisiaj pierwszy raz bez porannych wymiotów :O ale już wczoraj czułam się nieco lepiej.
Zjadłam śniadanie niedawno a już jestem znowu głodnawa i idę po jeszcze jedną kanapkę.. Kurcze chyba nadrobię te stracone kilogramy i jeszcze o wiele wiele nadto :D
Miłego dnia i kolejnych udanych wizyt :)

Dziewczyny, czy lekarz może coś przepisać na wymioty??? Ja nic jeść nie mogę, bo co zjem to zwracam :( Moje śniadanie już wylądowało w WC. Nie wiem co mam jeść żeby było ok.

Jestem w domu;-) mam tyle lekow ze hoho ale mialam dzisiaj znowu usg i lekarka sie smiala ze chyba chlopiec bedzie bo jedna reka pod glowa a druga miedzy nogami;-)
Super. Wreszcie!

hchy43r8h8l5x99d.png

Dziewczyny, czy lekarz może coś przepisać na wymioty??? Ja nic jeść nie mogę, bo co zjem to zwracam :( Moje śniadanie już wylądowało w WC. Nie wiem co mam jeść żeby było ok.

Oczywiście, ze może przepisać. Mój maz ostatnio poprosił o receptę na tabletki przeciw wymiotne dla mnie. Jeszcze ich nie wykupiłam [emoji85]
Tak długo czekałam na ta ciaze, ze akceptuje te wymioty :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oczywiście, ze może przepisać. Mój maz ostatnio poprosił o receptę na tabletki przeciw wymiotne dla mnie. Jeszcze ich nie wykupiłam [emoji85]
Tak długo czekałam na ta ciaze, ze akceptuje te wymioty :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też czekałam, ale naprawdę nie umiem.juz tak funkcjonować :( A najbardziej cierpi na tym.moje dziecko, które nie rozumie, że mama się źle czuje :(

reklama
Do góry