reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Trzynam kciuki za wizytujace ;)

@anusiak czy wiadomo juz cos wiecej co Ci dolega?

Ja czuje sie fatalnie, na usg mialam tak pelen pecherz, ze jak lezalam to mialam okropny bol krzyza I ciezko bylo wylezec z bolu, do tego tyle krwi mi pobrali! Bym ciagle spala :/ z dzieckiem jeszcze lekcji nie zrobilam, wykapac, nakarmic, w domu sodoma I gomora :( brak mi sil zeby wstac :/

reklama
Dziewczynki jestem juz po dzidzia zdrowa i tak się wiercila ze lekarz musiał się troszkę namęczyć żeby zrobić wszystkie pomiary [emoji5][emoji38][emoji1] jest też duża z USG wychodzi o 6 dni starsza niż z daty miesiączki ale mam się tym wcale nie przejmowac bo tak może być tym bardziej ze przed zajściem w ciaze miałam nieregularne cykle [emoji5] jestem przeszczesliwa [emoji5][emoji4][emoji3][emoji16]
I trzymam kciuki za wszystkie wizytujace [emoji5][emoji110]

xnw4s65gte9hv7ri.png

Dziewczynki jestem juz po dzidzia zdrowa i tak się wiercila ze lekarz musiał się troszkę namęczyć żeby zrobić wszystkie pomiary [emoji5][emoji38][emoji1] jest też duża z USG wychodzi o 6 dni starsza niż z daty miesiączki ale mam się tym wcale nie przejmowac bo tak może być tym bardziej ze przed zajściem w ciaze miałam nieregularne cykle [emoji5] jestem przeszczesliwa [emoji5][emoji4][emoji3][emoji16]

xnw4s65gte9hv7ri.png
Super wieści!!!!

Jeszcze z godzinkę i wchodzę ja [emoji23]

hchy43r8h8l5x99d.png

xnw4s65gte9hv7ri.png

Super!!!!! Cieszę się ogromnie :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

xnw4s65gte9hv7ri.png
wlasnie mnie to ciekawi ... moj maluszek starszy o 7 dni juz od pierwszego usg czyli tego najbardziej wiarygodnego.
Ja mialam regularne cykle co do dnia i tym bardziej to dla mnie zagadka...

oar89n7312bz9t17.png

reklama
Gratuluję wizyt kochane.
Ja jutro :)
Kiedy przejdą wszystkie dolegliwości??? Dziś trzy razy wymiotowalam. Naprawdę mam już serdecznie dość :( Czuje się jak bulimiczka. Jeść nie mogę, a co zjem to zwrócę.
Ciekawe co za bąbelek tam siedzi i tak.mamie daje popalić.
Żal mi w tym wszystkim mojej 2 letniej córeczki. Tak bardzo chciałabym jej poswiecic czas, a nie mam siły. Najbardziej ona na tym cierpi :( W ogóle to czuje chyba że coś się dzieje. Za każdym razem kiedy wymiotuje, potrafi wejsc do łazienki i krzyczeć "mama", "mama". Kochana moja.
Może by tak założyć wątek zamknięty i np. podzielić się w nim zdjęciami starszego rodzeństwa?? Tak by było widoczne tylko.dla.nas.

Do góry