reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Trzynam kciuki za wizytujace ;)

@anusiak czy wiadomo juz cos wiecej co Ci dolega?

Ja czuje sie fatalnie, na usg mialam tak pelen pecherz, ze jak lezalam to mialam okropny bol krzyza I ciezko bylo wylezec z bolu, do tego tyle krwi mi pobrali! Bym ciagle spala :/ z dzieckiem jeszcze lekcji nie zrobilam, wykapac, nakarmic, w domu sodoma I gomora :( brak mi sil zeby wstac :/

reklama
Dziewczynki jestem juz po dzidzia zdrowa i tak się wiercila ze lekarz musiał się troszkę namęczyć żeby zrobić wszystkie pomiary [emoji5][emoji38][emoji1] jest też duża z USG wychodzi o 6 dni starsza niż z daty miesiączki ale mam się tym wcale nie przejmowac bo tak może być tym bardziej ze przed zajściem w ciaze miałam nieregularne cykle [emoji5] jestem przeszczesliwa [emoji5][emoji4][emoji3][emoji16]
I trzymam kciuki za wszystkie wizytujace [emoji5][emoji110]

xnw4s65gte9hv7ri.png

Dziewczynki jestem juz po dzidzia zdrowa i tak się wiercila ze lekarz musiał się troszkę namęczyć żeby zrobić wszystkie pomiary [emoji5][emoji38][emoji1] jest też duża z USG wychodzi o 6 dni starsza niż z daty miesiączki ale mam się tym wcale nie przejmowac bo tak może być tym bardziej ze przed zajściem w ciaze miałam nieregularne cykle [emoji5] jestem przeszczesliwa [emoji5][emoji4][emoji3][emoji16]

xnw4s65gte9hv7ri.png
Super wieści!!!!

Jeszcze z godzinkę i wchodzę ja [emoji23]

hchy43r8h8l5x99d.png

xnw4s65gte9hv7ri.png

Super!!!!! Cieszę się ogromnie :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

xnw4s65gte9hv7ri.png
wlasnie mnie to ciekawi ... moj maluszek starszy o 7 dni juz od pierwszego usg czyli tego najbardziej wiarygodnego.
Ja mialam regularne cykle co do dnia i tym bardziej to dla mnie zagadka...

oar89n7312bz9t17.png

reklama
Gratuluję wizyt kochane.
Ja jutro :)
Kiedy przejdą wszystkie dolegliwości??? Dziś trzy razy wymiotowalam. Naprawdę mam już serdecznie dość :( Czuje się jak bulimiczka. Jeść nie mogę, a co zjem to zwrócę.
Ciekawe co za bąbelek tam siedzi i tak.mamie daje popalić.
Żal mi w tym wszystkim mojej 2 letniej córeczki. Tak bardzo chciałabym jej poswiecic czas, a nie mam siły. Najbardziej ona na tym cierpi :( W ogóle to czuje chyba że coś się dzieje. Za każdym razem kiedy wymiotuje, potrafi wejsc do łazienki i krzyczeć "mama", "mama". Kochana moja.
Może by tak założyć wątek zamknięty i np. podzielić się w nim zdjęciami starszego rodzeństwa?? Tak by było widoczne tylko.dla.nas.

Do góry