Super że Dzieczaczek szaleje. Twardzielek małyDziewczyny mialam usg ;-) moj dzieciaczek podgonil nawet na tym starym sprzecie wychodzi 12tc4 d ;-) takie krecenie bylo ze nawet tetna nie dal posluchac bo tak szalal babelek rozkladal nogi ale co moj kochany dr chcial zrobic zblizenie to byla inna figura;-) moze jutro sie dowiem ktoz to;-) nie pijcie czekolady przed usg ;-) zjadlabym sledzia w smietanie;-)
reklama
Dziewczyny mialam usg ;-) moj dzieciaczek podgonil nawet na tym starym sprzecie wychodzi 12tc4 d ;-) takie krecenie bylo ze nawet tetna nie dal posluchac bo tak szalal babelek rozkladal nogi ale co moj kochany dr chcial zrobic zblizenie to byla inna figura;-) moze jutro sie dowiem ktoz to;-) nie pijcie czekolady przed usg ;-) zjadlabym sledzia w smietanie;-)
Cudowna wiadomość!!!!!!! Bardzo się cieszę! [emoji4][emoji4]
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
estrelicia
Fanka BB :)
Super wiadomości!!!! No to we dwie mamy wiercipiętki w brzuchu [emoji7]Dziewczyny mialam usg ;-) moj dzieciaczek podgonil nawet na tym starym sprzecie wychodzi 12tc4 d ;-) takie krecenie bylo ze nawet tetna nie dal posluchac bo tak szalal babelek rozkladal nogi ale co moj kochany dr chcial zrobic zblizenie to byla inna figura;-) moze jutro sie dowiem ktoz to;-) nie pijcie czekolady przed usg ;-) zjadlabym sledzia w smietanie;-)
Karolka2106
Marta1985@
Kochana to tak jak ja miałam na 17 i jeszcze czekam [emoji54] ale oby było wszystko ok to mogę poczekać [emoji5] jeszcze jedna Pani przedemna i ja [emoji5] trzymajcie kciuki ja oczywiście trzymam za Ciebie [emoji5][emoji110]Siedzę pod gabinetem.... Ale aż czarno od kobitek A ja na szarym końcu.... posiedzę tu sobie [emoji53]
sylwkaq90
a ja właśnie wciągnęłam rożka truskawkowegoo! mniam!
a już marzę o kolacji - kanapki z pasztetem i pomidorem!
od dzisiaj czuje się nieco lepiej.. mam momentami mdłości, ale to już nie to, no i ten apetycik.. aż się boję
Mój też się wiercił, doktor ledwo go zbadał a czy wy dziewczyny idziecie też na połówkowe prenatalne? ja się zapisałam, tylko to już muszę zrobić prywatnie (250 zł).
AA kurcze ktoś tu pisał o szpitalu w Zielonej Górze, ja jestem z okolic ZG i tez będę tam rodzić
a już marzę o kolacji - kanapki z pasztetem i pomidorem!
od dzisiaj czuje się nieco lepiej.. mam momentami mdłości, ale to już nie to, no i ten apetycik.. aż się boję
Mój też się wiercił, doktor ledwo go zbadał a czy wy dziewczyny idziecie też na połówkowe prenatalne? ja się zapisałam, tylko to już muszę zrobić prywatnie (250 zł).
AA kurcze ktoś tu pisał o szpitalu w Zielonej Górze, ja jestem z okolic ZG i tez będę tam rodzić
Karolka2106
Kciuki zaciśnięte
sylwkaq90
@Mimi2330 @Marta1985@ trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Ale teraz dziewczyny to już tylko do przodu Wszystkie dobrniemy do listopada
reklama
Mimi2330
Ja też trzymamKochana to tak jak ja miałam na 17 i jeszcze czekam [emoji54] ale oby było wszystko ok to mogę poczekać [emoji5] jeszcze jedna Pani przedemna i ja [emoji5] trzymajcie kciuki ja oczywiście trzymam za Ciebie [emoji5][emoji110]