reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Dziewczyny mialam usg ;-) moj dzieciaczek podgonil nawet na tym starym sprzecie wychodzi 12tc4 d ;-) takie krecenie bylo ze nawet tetna nie dal posluchac bo tak szalal babelek rozkladal nogi ale co moj kochany dr chcial zrobic zblizenie to byla inna figura;-) moze jutro sie dowiem ktoz to;-) nie pijcie czekolady przed usg ;-) zjadlabym sledzia w smietanie;-)
Super że Dzieczaczek szaleje. Twardzielek mały :)

reklama
Dziewczyny mialam usg ;-) moj dzieciaczek podgonil nawet na tym starym sprzecie wychodzi 12tc4 d ;-) takie krecenie bylo ze nawet tetna nie dal posluchac bo tak szalal babelek rozkladal nogi ale co moj kochany dr chcial zrobic zblizenie to byla inna figura;-) moze jutro sie dowiem ktoz to;-) nie pijcie czekolady przed usg ;-) zjadlabym sledzia w smietanie;-)

Cudowna wiadomość!!!!!!! Bardzo się cieszę! [emoji4][emoji4]

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Siedzę pod gabinetem.... Ale aż czarno od kobitek A ja na szarym końcu.... posiedzę tu sobie [emoji53]

hchy43r8h8l5x99d.png

Super wiadomości!!!! No to we dwie mamy wiercipiętki w brzuchu [emoji7]

p19uskjojbeqaxq5.png

Siedzę pod gabinetem.... Ale aż czarno od kobitek A ja na szarym końcu.... posiedzę tu sobie [emoji53]

hchy43r8h8l5x99d.png
Kochana to tak jak ja miałam na 17 i jeszcze czekam [emoji54] ale oby było wszystko ok to mogę poczekać [emoji5] jeszcze jedna Pani przedemna i ja [emoji5] trzymajcie kciuki ja oczywiście trzymam za Ciebie [emoji5][emoji110]

xnw4s65gte9hv7ri.png

a ja właśnie wciągnęłam rożka truskawkowegoo! mniam! :D
a już marzę o kolacji - kanapki z pasztetem i pomidorem!
od dzisiaj czuje się nieco lepiej.. mam momentami mdłości, ale to już nie to, no i ten apetycik.. aż się boję :p

Mój też się wiercił, doktor ledwo go zbadał :) a czy wy dziewczyny idziecie też na połówkowe prenatalne? ja się zapisałam, tylko to już muszę zrobić prywatnie (250 zł).

AA kurcze ktoś tu pisał o szpitalu w Zielonej Górze, ja jestem z okolic ZG i tez będę tam rodzić :)

reklama
Do góry