reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Dziewczyny mialam usg ;-) moj dzieciaczek podgonil nawet na tym starym sprzecie wychodzi 12tc4 d ;-) takie krecenie bylo ze nawet tetna nie dal posluchac bo tak szalal babelek rozkladal nogi ale co moj kochany dr chcial zrobic zblizenie to byla inna figura;-) moze jutro sie dowiem ktoz to;-) nie pijcie czekolady przed usg ;-) zjadlabym sledzia w smietanie;-)
Super że Dzieczaczek szaleje. Twardzielek mały :)

reklama
Dziewczyny mialam usg ;-) moj dzieciaczek podgonil nawet na tym starym sprzecie wychodzi 12tc4 d ;-) takie krecenie bylo ze nawet tetna nie dal posluchac bo tak szalal babelek rozkladal nogi ale co moj kochany dr chcial zrobic zblizenie to byla inna figura;-) moze jutro sie dowiem ktoz to;-) nie pijcie czekolady przed usg ;-) zjadlabym sledzia w smietanie;-)

Cudowna wiadomość!!!!!!! Bardzo się cieszę! [emoji4][emoji4]

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Siedzę pod gabinetem.... Ale aż czarno od kobitek A ja na szarym końcu.... posiedzę tu sobie [emoji53]

hchy43r8h8l5x99d.png

Super wiadomości!!!! No to we dwie mamy wiercipiętki w brzuchu [emoji7]

p19uskjojbeqaxq5.png

Siedzę pod gabinetem.... Ale aż czarno od kobitek A ja na szarym końcu.... posiedzę tu sobie [emoji53]

hchy43r8h8l5x99d.png
Kochana to tak jak ja miałam na 17 i jeszcze czekam [emoji54] ale oby było wszystko ok to mogę poczekać [emoji5] jeszcze jedna Pani przedemna i ja [emoji5] trzymajcie kciuki ja oczywiście trzymam za Ciebie [emoji5][emoji110]

xnw4s65gte9hv7ri.png

a ja właśnie wciągnęłam rożka truskawkowegoo! mniam! :D
a już marzę o kolacji - kanapki z pasztetem i pomidorem!
od dzisiaj czuje się nieco lepiej.. mam momentami mdłości, ale to już nie to, no i ten apetycik.. aż się boję :p

Mój też się wiercił, doktor ledwo go zbadał :) a czy wy dziewczyny idziecie też na połówkowe prenatalne? ja się zapisałam, tylko to już muszę zrobić prywatnie (250 zł).

AA kurcze ktoś tu pisał o szpitalu w Zielonej Górze, ja jestem z okolic ZG i tez będę tam rodzić :)

reklama
Do góry